2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ben dediğin deterjanın tozunu kullanıyorum ve dediğin gibi çıkarmıyor.en ufak kaka lekelerini ve ağız bezlerini önce bi elimden geçiriyorum
Süt sağma bende çiftli var.ikisini birden kullanınca daha az saldığı için ben tek taraflı kullanıyorum.bana yengemden geldiği için fiyat bilmiyorum ama çok fark yoksa çiftli alıp tek taraflı da kullanabilirsin

canım ben göğüs ucu acısı sanıyordum ama mastitmişim meğerse.batma gibi sızlama gibi.bende ateş olunca neden diye araştırırken intaniyeci fark etti.ilaç verdi ama kullanmadım.bugünde 1 yada 2 kere kitlelerin olduğu bölgeye dayanabildiğim sıcaklıktaki suyun altına tutuyorum.sonra masaj yapıp ellimle sağıyorum.3 gündür bu şekilde yaptım.çok küçük bi yerde kaldı.istersen doktordan önce bi dene.bana sıcak havluda koyabilirsin demişlerdi ama onu deneyemedim daha.bide gece tam boşaltamadığı için makinayla sağıyorum

Süt sagma makinesini aldim canim,tekli aldim mamajoo marka.dalan roxy siparis ettim bende.hicbiri cikarmiyorsa ne cikaracak bizim bebelerin kirlerini anlamadim valla yandik desene:))

C
canım oğlum boşaltamadığında bende sağıyorum ama bu iğneleme çok fenaymış . Dediklerini yapayım bi çok sağol

Canım spiral adetken mi takılıyor adet olunca mı gideyim doktora ?

Süt sagma makinesini aldim canim,tekli aldim mamajoo marka.dalan roxy siparis ettim bende.hicbiri cikarmiyorsa ne cikaracak bizim bebelerin kirlerini anlamadim valla yandik desene:))
Valla ben beyz zıbınsa atıyorum mümkün değil çıkmıyor . Zaten çok uzun süre kullanmıyor zıbınları

ben bu deterjan bittikten sonra bildiğimiz yeşil banyo sabunlarından rendeleyip koymayı düşünüyorum.zaten elimde bi onunla geçiriyorum ve ulaştırmadan çıkarıyor.bende doğal

ben bu deterjan bittikten sonra bildiğimiz yeşil banyo sabunlarından rendeleyip koymayı düşünüyorum.zaten elimde bi onunla geçiriyorum ve ulaştırmadan çıkarıyor.bende doğal

Ben de uni baby kullaniyorum çıkarmıyor ama bana icerik olarak en sade bu geliyor. Toz olanlarda kalinti kalma ihtimali var bundan dolayi sivi tercih ettim. Kaka olan giysileri once hacisakirle sicak suda azicim citiliyorum sonra oyle sabunlu sekilde atiyorum makinaya leke felan kalmiyor.

merak etme benimki de bazen 3 gun 4 gun yapmiyor.sonra bi yapiyor boyu kadar...cis daha önemliymis cis yapiyosa kaka.sorun degil

Ben sorun etmiyorum. Eden arkadaşa söylemiştim. Benm bebeğim allaha şükür her gün kakasını ds çişini de güzelce yapıyor. Bazen zorluyor sıkıştırıyor karnı ama yine de günde iki üç kere yapıyo yani.

Selam kizlar. Diyete başlayan var mı aranizda ? Bebeğim 70 günlük oldu. Ne zaman baslasak zayıflamaya ? Ben suan tam olarak hamile kaldığım kilodayim. Ama 5 6 kilo vermek istiyorum. Sanirim emzirdigim için aşırı istahliyim. Birbirimizi gaza getirip hirslandiralim ve kurtulalim şu fazlaliklardan

Ben hamile kaldığım kilodan 10 kilo fazlayım . 6 aylık olana kadar bişey yapmıcam ya emzirdiğim için . Havada sıcak ya benim evimde aşırı sıcak . Sütün kalitesini etkiliyormuş spor diye onu da yapmıyorum .

79. Günden merhaba ben varım ben göbeğim gitsin dertlerim bitsin , giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum , söz vermiştim kendime doğum sonrası şöyle bi gardrop yenileyecektim ama nerede.. önce bedenini düzeltmen lazım. Spor ne yapabiliriz ? Kaçınmamız gereken hareketler varmı sezaryen oldun ben. Ayrıca emziriyoruz diyet işi nasıl olcak ? Her önüme geleni yiyorum içim eziliyor sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim emzirme sonu

bende tozda deterjan kalmasın diye makina bittikten sonra bide deterjansız kısa programa atıyorum.ama dediğim gibi bu deterjan bitince sabunu rendeleyip eritip onu kullanacam.

Hele ben hele ben...Ekmeğe saldiriyorum resmen o kadar açım ki. İnternette dansla kilo verdiren videolar var ya onlardan yapabiliriz belki. Gerçi sezeryanlilar nasıl yapar bilmiyorum ama. Ya diyet derken sağlıklı ve düzenli beslenmeden bahsediyorum aslında. Yine her şeyi yiycez ama hem düzenli hemde sağlıklı olcak. Bi gidişle kilo alcam,ondan korkuyorum.

daha once de yazmistim ama yine yazayim.dalinin dogal granul sabunu kaka lekelerini 40 derecede dahi cikariyor ve kalinti birakmiyor. kaka lekesi eger tam cikmiyorsa gunese bakacak sekilde asin lekeli yerleri. kururken leke kaybolur.

Ben aldım ki gebe kaldığım kilonun üstünde 4 kilom var halbuki doğumdan 10 gün sonra gebe kaldığım kiloya düşmüştüm. Sonra yedim yedim aldım aldım derken göbek yaptım gün içinde durduğum yok evde yalnızım oğlumun peşinde eğil kalk otur koş derken hareketliyim ama şu buzdolobı ve atıştırmalık çekmecem elim habire uzanıyor oraya . Vallahi önce kararlı olmak lazım mutfağa bi çekidüzen koymak gerek sonra ekmeği bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…