2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım tekrarlanması gerekiyor dedi 2 gün sonra iki katına çıkarsa iyi çıkmazsa dış gebelik diyebiliriz
Anladım normalde de öyle takip yapılması kazım zaten.iki katındeğilde %60 artması lazım sanki . Peki sezeryan olduğun için veya sen erken doğum yaptığın için bi sıkıntı olurmuymuymuş . Çok zor bi durum . Gebelik devam edersede çok rahat bi şekilde atlatırsın inşallah

Özelde yaptırdım cnm testi devlette biraz zor. Onu sormadım tam olarak netleşsin ztn riskli gebeliğe gitmem gerekiyor öncesinde erken Doğum olduğundan

Böyle olacağını tahmin etmedim iğne olacaktım ama çocuğun kontrollerinden fırsat olmadı. Allah verdiyse hakkıma razı geleceğim
Canım biz 8 sene. Sonra 7 sene, sonra 5 ay geri çekme yöntemi kullandık nasip belkide ama şuandada öyle korunuyoruz çünkü adet olmadım, prezervatif alerjim var tenim kabul etmiyo iğneyi yıllar önce denedim hastanelik oldum hapı kullandım sinirden öldüm çok üzgünüm ne yapsam bilmiyorum işin kötü yanı içimde bişey pıt pıt atıyo 1 haftadır neyin nesi anlamadım gitti bebek olsa bukadar çabuk oynanaz .. İnş bu ay olurum da sprail takılırım

Canım bende adet düzensizliğinden 10 yıl Doğum kontrol kullandım ve şu bi gerçekki böyle korunma yolları kişinin hormonlarıyla oynaması demek ve çok zararlı bişey. Bizde geri çekilme ile korunmaya çalıştık yada eşimin işgüzarlığı olabilir :) seninde şüphen var sanırım hakkımızda Hayırlısı olsun herşey Allah’tan

Evet dikişlerin açılma durumu olabiliyormuş bakalım bi netleştireyim de durumu paylaşırım burdan
Valla dikiş için çok şey derler ama hamile kalınca korkma bişey olmaz diyolar onu düşünme ben 5ay sonra kaldım belki hatırlarsın dikkat isteyen süreç tabi ama öldüm öldüm dirildim olmuyo bana doktorum 1 ay içinde kalanını gördüm demişti... Keşke olmasa ama olunca da yapacak bişey yok gibi

Evet canım biliyorum bence dikiş olayı kişiye göre değişiyor ama garanti olsun istiyor doktorlar

Evet cnm ilk bebeğim prematüre doğdu. Bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun. Bana da var gibi geliyor. Şayet test bozuk değilse
Aslında korkumun olmaması lazım çünkü biz 47 günlükken beraber oldu bebiş daha 64 günlük oynaması mümkün değil ama ben 3. Doğumumsada hiç adet sıkıntısu yaşamadım bunda adet olmadım içimde pıt pıt atan rahim kası değil organlarmı yerleşiyor acaba

Canım ne desem yalan olur 40 çıkıp hamile kalanlar var. Sen daha iyisini bilirsin takip et bakalım hayırlısı olsun:)

Cnm 37 çıktı değerim bakalım artacakmı
Hakkında hayırlısı olsun eğer varsa Rabbim yardım edecektir muhakkak yoksada hayırlısı tabiki dış gebelik olayı biliyosunyzdur artık her değeri az çıkana diyolar dış gebelik olabilir üzüm gebeliği olabilir kese boş olabilir ..... Falann falann hepsinde duyduğum sözler merakla bekliyorum sonucu..

Kızlar bu hafta sonu kızımla ilk şehir dışı seferi yaptık çok iyi geçti değişiklik iyi geldi banada tek sıkıntı araba koltuğu arabayı baya daralıyor ki biz 5 kişiyiz kızımla arabayı genişletmek lazım sanırım isilik sıkıntısı ufaktan başladı boyunda tavsiyesi olan varmı

her gun veya en az gun asiri banyo sart artik, bizde de baslamisti ben banyoda boynunu iyice geriye atip kivriminin icini yikiyorum.banyodan sonra kivrimi iyice kurulayip dogal yaglardan olusan bebe yagini suruyorum.mustelanin tavsiye ederim.boynu gun icinde terliyor, süt akiyor dikkat istiyor. ayni islemleri kasik cizgilerine ve kulaklarinin arkasina da yapiyorum.kulagini es gecmisim dune kadar.bir kivirdim kulagini ki hem isilik olmus hem kiyafetlerin pamuklari toplanmis yapismis. banyodan sonra duzeldi hemen.

Hayırlısı neyse o olsun bakalım Çarşamba tekrar test yaptıracağım değer artıyorsa iyi demek yoksaa sıkıntı :/

Yok almiyor mama cok sukur dun yapti 3 gunun acisini cikardi :) hic rahatsız gibide durmuyodu sonu kotuye gidiyo diyodum ama cok sukur.tesekkur ederim :)

Canım tekrarlanması gerekiyor dedi 2 gün sonra iki katına çıkarsa iyi çıkmazsa dış gebelik diyebiliriz
Hakkinda hayirlisi olsun benim adet tarihimden gecmesine ragmen degerim 40 cikmisti dis gebelik olabilir dediler ama cok sukur kizim suan kucagimda Allah ne veriyosa en hayirlisini veriyordur

Günaydın hanımlar . Mastit olanlara bir sorum var ; iğne batması gibi mi başladı ? ? Benim memelerde arada şişiyor sancı yapıyor düğümler oluyor fakat her bunları yaşadığımda sık sık emzirme yada çok beterse sağıp rahatlatıyordum ağrı kalmıyordu . Dün ne olduysa oldu ilk sağ memeyi emerken oğlum birden ağrı başladı o sıra çekemedim de uykuya dalmıştı zor bela emzirme bitince sancı da arttı ucundan içeri doğru iğne batıyor sanki . Gece lansinoh sürdüm sabah ilk kez o tarafla emzirdim arada batıyor çok feci bir ağrı . Ne yapmam lazım ? Hangi doktora görünmeli ?

Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
Benim doktorum 45 günlükken kendisi uyansın dedi.Ama 4.30-5 saatten fazlada uyutma demişti.ben artık bıraktım bizim doğada en fazla 5 saat uyuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…