- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.821
B Berenimo877 verem aşısı baya ateş yapabilir. İki üç gün kontrol altında tutmak gerekiyo. O kızarıklık vs falan çok zorluyo bebekleri.İlk 48 saat ateş huzursuzluk olabiliyormuş.benimki aşıyı yaptırdığım gün rahattı.ertesi gün çok huzursuzluğu vardı tüm gün uyumadı ağladı.ateşi çıkmadı ama.
Ay aynen aglaynca saniyede istiyolar yaramazlar.similac kullanıyorum çok mama denedim aptamil sma bebelac humana en iyisi bu geldi gibiOlabilir başınız sağolsun. Hangi marka mama kullabıyosunuz belki mamadan da olur yaramaz mama falan. Randevunuzu daha erkene çekemez misiniz? Ya da bi eczaneye falan da sorabilirsiniz belkid2 mamamdan çünkü rengi sarıysa bağırsakları falan normal herhangi bi üşütm2 falan yok yani. Belki de mamadan. Bende iki gün mama vermek zorunda kaldım dışarı çıkmıştık. İki günde kabız yaptı çocuğu napacam bilmiyorum mama vermiyorum normalde ama böyle arada mecbur bırakıyo bizi. Açlığa hiç dayanamıyo istedi mi hemen almak istiyo
Ay aynen aglaynca saniyede istiyolar yaramazlar.similac kullanıyorum çok mama denedim aptamil sma bebelac humana en iyisi bu geldi gibi
Süt alerjisinden şüphe ediyorum bakalım.aptamille büyüdügúm için annem gitmis almış normalde kullanmam aptamil eczacı teknisyeniyım hic bir doktor aptamil önermiyorduAptamil kullanmayın içinde normal şeker var. Ben hip kullanıyorum similacda güzel ikisi benm en çok hoşuma gidenler. Similac yoktu eczanede hip almıştım o yüzden olurda lazım olur diye. Pek vermiyorum ama dışarı çıkarken alıyorum yanıma nolur nolmaz diye şimdiye kadar iki üç kere verdim. O bile çocuğun tuvalet düzenini bozdu dün saat 5 den beri yapamadı ağlıyo. İbşallah düzelir bugün yapar. İstersen bide hipi dene. Belki yaramadı bebeğe ya da doktora bi sor önce. Bizim bilgiler hep bebeklerimize göre verdiklerimiz yani. Ama sulu yapması daha iyi. Mukusu bilmiyorun. Test yapılması lazım dışkıya
Yaa bende deniyim cok sagolCanım 8inci haftadayim. Emzirme danışmanım da var ama essek kızım ısırıyor.
Bu hafta bal sürüyorum ilk defa yaraladim iyileşti.
Canım iki gündür zorla sık sık emzirdikten. mama vermiycem bakalım neler olacak.bide evin 8 sinde fazla yapmadım. göğüslerim doldu.boyle devam edecem.zaten sipa nin mamayi aldığında yok.biraz aşina bırakacam. başka yol kalmadı. Bu zilliyeBenim bebeğim 3.6 kilo doğmuş bir ay sonunda 3.85 kiloymus. Yani toplamda 250 Gr almış ilk ay.
Ama hafta hafta olcum yapildi. Detayli bakınca ilk iki hafta çok kilo kaybedip, 3.2 ye düşmüş, sonraki iki hafta 650 Gr almış. 6. Haftada mama verdik salak saçma sebeplerle, sutum gitti, şimdi mecburen hem emzirip hem artik mama da veriyorum. Sut sağmak vs çok zor. Keşke hiç mama vermeseydim. Doktorum kilo kaybettiğimiz ikinci hafta bile mama ver demedi. Sütun geç geldi bir hafta daha bekleyelim demişti.
O yüzden tekrar yazayım dedim. Bir aylık döneme bakilmiyor diye. O doktora bir daha gitme bence.
Süt alerjisinden şüphe ediyorum bakalım.aptamille büyüdügúm için annem gitmis almış normalde kullanmam aptamil eczacı teknisyeniyım hic bir doktor aptamil önermiyordu
Bahsettigim inek sütü alerjisı zaten cunku belirtileri de var ishal gibi olması birde pisik oldu ama doküntulu oldu arada hiriltısı oluyo bilemedim valla ikiz yegenlerime baktım bi cocugum daha var boyle çaresiz kalmadmEvet aptamilde bişeyler varmış galiba. Fiyatları da zaten almış başını gidiyo. Para vererek çocuklarımızı zehirliyoruz. Anne sütü alerjisi pek olmazmış ama haberiniz olsun. Bebeğin cildi kızarık değilse tahriş tahriş olmadıysa değildir ama. Süt alerjisi genelde inek sütüne karşı olur. Anne sütü alerji çok nadiren yapar o da annenin yedikleriyle alakalı olabiliyor. Yeme içme düzeldi geçiyor. Bal yumurta beyazı çilek reçeli bazı türde peynirler alerji yapıyor
Bahsettigim inek sütü alerjisı zaten cunku belirtileri de var ishal gibi olması birde pisik oldu ama doküntulu oldu arada hiriltısı oluyo bilemedim valla ikiz yegenlerime baktım bi cocugum daha var boyle çaresiz kalmadm
bende 2 gün önce aptamil denedim dün kakasinda kan vardı. Bugün daha yapmadı kaka.sut allerji sinden korktum bendeEvet aptamilde bişeyler varmış galiba. Fiyatları da zaten almış başını gidiyo. Para vererek çocuklarımızı zehirliyoruz. Anne sütü alerjisi pek olmazmış ama haberiniz olsun. Bebeğin cildi kızarık değilse tahriş tahriş olmadıysa değildir ama. Süt alerjisi genelde inek sütüne karşı olur. Anne sütü alerji çok nadiren yapar o da annenin yedikleriyle alakalı olabiliyor. Yeme içme düzeldi geçiyor. Bal yumurta beyazı çilek reçeli bazı türde peynirler alerji yapıyor
bide aptamil in içinde inek sutu varmış. aptamil den sonra olunca kafama takıldı. bakalım devam edecek mi.mana vermiyorum artikbende 2 gün önce aptamil denedim dün kakasinda kan vardı. Bugün daha yapmadı kaka.sut allerji sinden korktum bende
Hemen önümüzdeki haftaya alaym bariHer çocuk bir olmuyor işte. O zaman bence randevunuzu erkene alın ya da ditekt özel bi doktora götürün beklemeyin
sana az bezle bize çok Besle kafayı yedikte çekler ha2.ay kontrolünü olduk 6kg olmuşuz.
Bi ayda 1.5 kg almış dr az besle dedi sadece anne sütüyle fazlaymış normalde 4.ayda bu kiloda olması gerek dedi 3 saatte 1 emzir diyo ama nasıldedim bi tek memede sakinlesiyor oyunda anlamıyorki
Sorma sütun yariyo diyo ee napim 3 saat dayansa oyalayamıyorum ki küçük bebek yanisana az bezle bize çok Besle kafayı yedikte çekler ha
Benimkide 5500 gr kilosu 2 aylik olduk. Ideal kilosu kac olmaliymis ki? Soylemedi mi2.ay kontrolünü olduk 6kg olmuşuz.
Bi ayda 1.5 kg almış dr az besle dedi sadece anne sütüyle fazlaymış normalde 4.ayda bu kiloda olması gerek dedi 3 saatte 1 emzir diyo ama nasıldedim bi tek memede sakinlesiyor oyunda anlamıyorki
Bizde olduk 9.30 gibi insallah cikmazBugun iki aylik asimizi olduk. Her ihtimale karsin ates olcer ve ates dusurucu surup aldim. Sizde ne gibi yan etkiler oldu ?
Bebekten bebege degisir o maksimum 1 kg almalıymış fazla almamali dediBenimkide 5500 gr kilosu 2 aylik olduk. Ideal kilosu kac olmaliymis ki? Soylemedi mi
Genelde calpol veriliyo canim zaten. Gunde 3 kere cay kasigiyla dedi bana. Bakalim.Bizde olduk 9.30 gibi insallah cikmaz
Mor calpol 1 cay kaşığı dedi ateş olursa
Olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?