- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.741
Yoo yumusacik zaten tarak kıl gibi ama sendeki nasıl bilmiyorum, bıngıldak var diye hafif hafif taradim
Kızlar bebeklerinizn kakası ishal gibi mi?
ah açım ah senin çok almış benimki 375 gr napacaz ya off ki ne off
Haklisin valla bugunlerinde tadini cikarmak lazim fotograflara baktikca dogdugu ilk gunleri ozluyorum bir kac ay sonra bu gunleri mumla ararim kesinBizde de durum aynı hatta gece uykumuz vardı iki gündür o da gitti. Ama şöyle bir emzirme ile ilgili bilgilere bakıyorum. Bu durum normal. İlk 3 ay anne karnını devam ettiriyor. Size yapışık olacak kabullenin diyor. Zaten 4. Ayda dış dünyayı algılama artıkça meme reddi dahi olabiliyormuş. Şu an onun bildiği güvendiği anne. Ben tadını çıkarıyorum Zaten çok çabuk büyüyorlar bu halleri geçiverecek. Boşverin sizde bol bol sarılalım emzirelim @07rukiye07Niloss_tk
Masallah masallah minnosa Allah nazardan saklasin ne guzelHerkes uyumamadından şikayetçi ben uyumasından :) hele bebek arabadında dünya yansa umrunda değil . Bgün akşam altıda dışarı çıktım . Saat dokuzda zorla yarı uyur bi şekilde dışarda emzirdim . Eve daha yeni girdim şimdi uyandıemzirmek için uyandırmasam hiç uyanmazdı sanırım
Elimde iki paket iki numara var canim bitsin 3 numaraya gecerim. Belinde bosluk kaliyo ama kucuk gelse oyle olur mu ki
Kızlar selamlar herkese.biz pazartesi kalça ultrasonu çektirdik.malesef kızımda tıp 2 kalça çıkığı tespit edildi.sok geçirdim.cunku ailede hiç kimsede yok.ama olabiliyomus.aydin da bi prof buldum.guc bela yalvar yakar yarına randevu ayarladık.bakalim nolucak.heralde bi aparat takabilirlermiş.2 3 ay kaliyomus.kafam karman çorman.yani demem o ki ihmal etmeyin kalça ultrasonunu.
Ilkini hic hatirlayamadm ama sanki bu kadar sulu degildi gbi hem çok sıvı hem arada mukuslu ve kokulu süphe etmeye başladm birşey mi var diye de doktor randevusu da daha var randevu bulamadm erkene bu arada mama ile besleniyoSıvı oluyor ilk başlarda sulu sulu anne sütü alan bebekler 2 3 ay böyle yapabilir sonradan kıvam almaya başlıyo
Kızlar sağolun. Bebişim 2 hafta kaldi alcilarindan kurtulmasina. Sürekli ağlıyor. Sicaklarda bastırdı. Rahatsiz ediyor alcisi. Birde pipisinde ufak bir problem var. Çişini yaparken cok zorlanıyor. Nasipse bu hafta sünnet yaptırıcam. Ayakkabı tedavisi ne girmeden yaptırmak istiyorum. Ortez ayakkabılar duruma göre 3 yada 6 ay. günde 23 saat ayakta kaliyor ve çok zor alisiyorlarmis . Allah yardımcimiz olsun. Mesajlari okuyamıyorum vakit olmuyor bebeğimi susturmaya çalışıyorum tüm gun .Geçmiş olsun canım sen normal doğurmuştun dimi. Allahtan tedavisi var.
Hayatimmm70 canım senin bebiş nasıl oldu
Çok geçmiş olsun.Kızlar hepinize teşekkür ederim.hic bir belirti yoktu.cok hareketli bi bebek hareketlerinde hiçbi sıkıntı yok.bende dr söyleyince zorunlu diye çektirdim.yoksa benimde hiç aklıma gelmezdi.iyiki devlet zorunlu tutmuş.6.aydan sonra tedavisi zor 12.aydan sonra yanlızca ameliyatla tedavi mümkünmüş.cok şükürki geç kalmadık.kizim tam iki aylık.sezeryan doğum yaptım ve ailede hiç yok böyle bişey.ama anne veya babda varsa risk çok artiyomus.pavlik bandajı denen bişey varmış.eger gerkli görürse ortopedist o takılacak.baktim internetten deli bağı gibi bisey.nasil tutarım çocuğu öyle 2 3 ay hiç bi fikrim yok.Allah yardım etsin.Alah beterinden korusun diyip sakın olmaya çalışıyorum ama içim çok sıkkın.yarin gidelim bakalım dr ne diyecek.dua edin bize teyzeleri.bandaja gerek kalmasın inşaallah.takiple atlatalım gitsin.
Kızlar sağolun. Bebişim 2 hafta kaldi alcilarindan kurtulmasina. Sürekli ağlıyor. Sicaklarda bastırdı. Rahatsiz ediyor alcisi. Birde pipisinde ufak bir problem var. Çişini yaparken cok zorlanıyor. Nasipse bu hafta sünnet yaptırıcam. Ayakkabı tedavisi ne girmeden yaptırmak istiyorum. Ortez ayakkabılar duruma göre 3 yada 6 ay. günde 23 saat ayakta kaliyor ve çok zor alisiyorlarmis . Allah yardımcimiz olsun. Mesajlari okuyamıyorum vakit olmuyor bebeğimi susturmaya çalışıyorum tüm gun .
38 ve ustu yuksek kabul ediliyi diye biliyorumKızlar bebişlerde kac üstü ateş var kabul edilirsofiarya
Koltuk altından 37.6 cıkıyo klasik ölcerle
Sen soguk olarak aliyosun yanina ben de oyle yapiyorm disarida geziyoruz o sut icme sicakligina bile ulasmiyo 4 5 saat idare eder ayrica soguk sutunu de termosa koyup cikabilirsin asla bozulmaz. Ama ben buzluktan cikardigimi aliyorm oyle buzlu buzlu cok uzun sure soguk kaliyo. Sonra termosa sicak su aliyorm yanima ilistirip veriyorm.Anneler gunaydin. Disari ciktiginizda yaniniza aldiginiz biberondaki sütü nasil muhafaza ediyorsunuz. Bu sicakta bozulurmu cantada. Şuan buzdolabinda giderken yanima alicam cantamda kac saat durmali sizce en fazla. Oda sicakliginda 3 saat deniliyor ama bukadar sicak hava icinde geçerli mi bu?
Ayyy korkutmayin lutfen beni beniim ikizlerden birinn uykuya meyili cok istahinda bi sorun yok atesi yok ama uykusunda inliyo surekli ben gaz sancisi diye dusunmustum ama olmaya bilir yani
38 üstü ateş kabul edilir canım.takip et yükselecek mi bakalımKızlar bebişlerde kac üstü ateş var kabul edilirsofiarya
Koltuk altından 37.6 cıkıyo klasik ölcerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?