2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ah açım ah senin çok almış benimki 375 gr napacaz ya off ki ne off

kulis 1800 gramı ne kadar sürede aldı ki? Bi de doktoru dinle tabiki. Bize annelerimiz sanki su vermedi. Verdi de noldu sanki. Ben vermiyorum o ayru ama doktor gerekli gördüyse uygula derim ben.

G GILO sizinki ne kadar sürede aldı ki

Merhaba anneler, oglum 61 gunluk uzamis sariligi var. Degeri 13. Cakili kaldi. Anne sutune bagli dedi dr. Bol bol emzir 6 aya kadar gecer. Bizim durumumuzda olan var mi acaba?

Haklisin valla bugunlerinde tadini cikarmak lazim fotograflara baktikca dogdugu ilk gunleri ozluyorum bir kac ay sonra bu gunleri mumla ararim kesin

Herkes uyumamadından şikayetçi ben uyumasından :) hele bebek arabadında dünya yansa umrunda değil . Bgün akşam altıda dışarı çıktım . Saat dokuzda zorla yarı uyur bi şekilde dışarda emzirdim . Eve daha yeni girdim şimdi uyandı emzirmek için uyandırmasam hiç uyanmazdı sanırım

Masallah masallah minnosa Allah nazardan saklasin ne guzel

Elimde iki paket iki numara var canim bitsin 3 numaraya gecerim. Belinde bosluk kaliyo ama kucuk gelse oyle olur mu ki

Oluyor canım. 1 numaradan 2 ye bele çıktığı için geçtim şimdi 4.5 kiloyuz daha sorun yok ama altını aldiğimda 1 veya 2 haftaya kadar dört kısmına taşımak gibi gözüküyor. Evet bel kısmı bol du 2 ye geçtiğimde de

Çok geçmiş olsun canım. Artık erken teşhis erken tedavi.

Sıvı oluyor ilk başlarda sulu sulu anne sütü alan bebekler 2 3 ay böyle yapabilir sonradan kıvam almaya başlıyo
Ilkini hic hatirlayamadm ama sanki bu kadar sulu degildi gbi hem çok sıvı hem arada mukuslu ve kokulu süphe etmeye başladm birşey mi var diye de doktor randevusu da daha var randevu bulamadm erkene bu arada mama ile besleniyo

Geçmiş olsun canım sen normal doğurmuştun dimi. Allahtan tedavisi var.
Hayatimmm70 canım senin bebiş nasıl oldu
Kızlar sağolun. Bebişim 2 hafta kaldi alcilarindan kurtulmasina. Sürekli ağlıyor. Sicaklarda bastırdı. Rahatsiz ediyor alcisi. Birde pipisinde ufak bir problem var. Çişini yaparken cok zorlanıyor. Nasipse bu hafta sünnet yaptırıcam. Ayakkabı tedavisi ne girmeden yaptırmak istiyorum. Ortez ayakkabılar duruma göre 3 yada 6 ay. günde 23 saat ayakta kaliyor ve çok zor alisiyorlarmis . Allah yardımcimiz olsun. Mesajlari okuyamıyorum vakit olmuyor bebeğimi susturmaya çalışıyorum tüm gun .

Çok geçmiş olsun.

Benim çocuğumun tedavisi 4 sene sürecek. Ayakkabıları görsen ömre bedel.

Dermansiz dert değil. Ona şükrediyorum.
Bol sabir versin Allah im bizlere.

Canım Allah ım sana güç kuvvet sabır versin. Minik nasıl huzursuz olmasın yaa havalar sıcak bacaklarda aldı hareket edemiyor bunun yanında gaz sancısı. 2 hafta çabuk geçer de o ayakkabılara çabuk alışır kuzu inşallah.

Anneler gunaydin. Disari ciktiginizda yaniniza aldiginiz biberondaki sütü nasil muhafaza ediyorsunuz. Bu sicakta bozulurmu cantada. Şuan buzdolabinda giderken yanima alicam cantamda kac saat durmali sizce en fazla. Oda sicakliginda 3 saat deniliyor ama bukadar sicak hava icinde geçerli mi bu?

Kızlar bebişlerde kac üstü ateş var kabul edilir sofiarya
Koltuk altından 37.6 cıkıyo klasik ölcerle

Son düzenleme:
Sen soguk olarak aliyosun yanina ben de oyle yapiyorm disarida geziyoruz o sut icme sicakligina bile ulasmiyo 4 5 saat idare eder ayrica soguk sutunu de termosa koyup cikabilirsin asla bozulmaz. Ama ben buzluktan cikardigimi aliyorm oyle buzlu buzlu cok uzun sure soguk kaliyo. Sonra termosa sicak su aliyorm yanima ilistirip veriyorm.

Kızlar oğlumun inanılmaz saçı dökülüyor , ellerini kafasına götürüyor kıl doluyor parmakları . Yatağı kıyafeti saçları dökülüyor mu sizinkilerin de ?? Ne yapmak lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…