- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.281
Aylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsinebu da benim yaramazim
Buda benim paşamEki Görüntüle 2163169
Walla lohusalığım bitti ama şöyle diyeyim sana haftasonu görümcem diğer görümcemin kızı kv gelcekler güya pazar sabah gelip akşam döncekler bugün annem kv ile görüşmüş kv 3-4 gün kalcam torunla demiş ve bana hala kalcanı söylemedi annem ona göre hazırlığını yap dedi hiç de yapmayacam bana kalcanı demiyor bile bende buna sinir oldumKizlar bence lohusa kadinin evine kimse misafirlige gelmemeli ya Ben sırf bu gelen gidenler yuzunden bikac gun once annemin evine geldim Simdi de buraya geliyorlar Tam kizimin uyudugu saatlerde ben de uyumak dinlenmek isterken milletle oturmak zorunda kaliyorum
Hele su cat kapi habersiz gelenler ve gelip saatlerce oturanlar beni deli ediyor artik
Nerelere gitsem bilemedim
Valla her cocugun poposu farkli demek. Ben huggies sleppy prima kulot bez ve molfix kullandim. En iyi molfix geldi. Sleppy den 3 paket bitirdim ve malesef o donem pisikler inanilmazdi. Simdi hafifledi en aZindan.
Ayy inşallah canım yaa doğudan batıya isterkende ilk tercihimiz ankaraydı gelmedi biliyormusum millete tercih dışı geldi biz istedik gelmedi bu senede batıdan batıya dilekçe verdi eşim sadece ankarayı istedik ama pek umudum yok açıkçası hakkımızda hayırlısı oldun diyorum artık ilk çıkmadığında çok üzülmüştümde şimdi alıştım artık
canım çok şaşırdım gerçekten Ankara yani yüzde 90 oluyor..inşallah bu sefer olur canım..temmuz ortasından sonra açıklanır.. Kiza gelince Şimdiden inatçı olacağı kesinleşti..mesala uyku gözünden akıyor canı istemezse uyumuyor..geçen resmen gözleri küçülmüş uykusuzluktan..Ve ne yapıyor biliyormusun..zorla gözlerini ayırmaya çalısıyorBu arada benim kızımın adıda asel zeynep koç burcu ve gerçekten çok inatçı çok kararlı dikbaşlı ama tuttuğunu koparan bir çocuk
Canım zeynepler zor oluyorlar ama gerçekten zeki oluyorlar verdiğini kapıyorlar bide eleştirel oluyorlar senin minnoş başlamış seni oynatmaya amaa bu iyi günlerin walla neler neler yapcak sana annesi kızamayacaksın sadece ağzın açık kalacak hayran hayran izleyeceksin zeynep sultanıcanım çok şaşırdım gerçekten Ankara yani yüzde 90 oluyor..inşallah bu sefer olur canım..temmuz ortasından sonra açıklanır.. Kiza gelince Şimdiden inatçı olacağı kesinleşti..mesala uyku gözünden akıyor canı istemezse uyumuyor..geçen resmen gözleri küçülmüş uykusuzluktan..Ve ne yapıyor biliyormusun..zorla gözlerini ayırmaya çalısıyor
Canim benimki alelade bisey yani şu ucuzlardan bence öyle al valla daha guvenilirKızlar ateş ölçer alıcam hangi markayı önerirsiniz hangilerini kullanıyorsunuz ??
Yakın değil ki sahil . Bi de hem trafik çok hem otobusler tuklım tıklım . İnsanın dışarı bile çıkası gelmiyor
Ters tara tararken canimBugünün ikinci derdi de Konak . Oğlunun cildi çok kuru atopik cilt diye kremler verdiler kullanıyoruz vücut için jel falan . Kafasında da kabuklar vardı ilk cildinden sandım anneme attım Konak olmuş kızım dedi. Zeytinyağı sür beklet tara öyle yıka dedi. Ama öyle sert ki yavrum ya bir sürü kabuklar katman gibi . Sizin bebişlerde var mı ?
Sizden duyunca inandım ..hep diyordu etrafımdaki insanlarda her çocuk bir olmaz diyordum kendi kendime...Desene beni zor günler bekliyorCanım zeynepler zor oluyorlar ama gerçekten zeki oluyorlar verdiğini kapıyorlar bide eleştirel oluyorlar senin minnoş başlamış seni oynatmaya amaa bu iyi günlerin walla neler neler yapcak sana annesi kızamayacaksın sadece ağzın açık kalacak hayran hayran izleyeceksin zeynep sultanı
sürekli oradalar bizimkiler, aslen de döşemealtılıyız.Korkuteli liyim ben normalde. Ama merkezdeyiz yazları gidiyor annemler. Sizin aileniz de mi Korkutelili yoksa yazlıkçı mı
Evet canım 5 yaşında 2013lü.Sizden duyunca inandım ..hep diyordu etrafımdaki insanlarda her çocuk bir olmaz diyordum kendi kendime...Desene beni zor günler bekliyorRabbim sağlık sıhhat versin..acılarını göstermesin inşallah ..Kolay büyüyen çocuk mu var arkadaşım hepsinin ayrı değişik huyları karakterleri oluyor işte.yegenlerim var ikiz mesala tip olarak aynı birebir..huyları karakterleri ise tamamen apayrı.senin ilki Zeynep galiba kaç yaşında
Yaş araları süper olmuş. Rabbim uzun ömürler versin inşallah..Evet canım 5 yaşında 2013lü.
Amin canım hepimizin yavrusuna uzun ömürler versinYaş araları süper olmuş. Rabbim uzun ömürler versin inşallah..
Bir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
Valla elini çekip emzik veriyorum, emziği atıyor ele devam, eldiven taksam eldivenle emiyor :))
Ay kızlar cennet kokmuş buralar iyiceee yerim ben bunları yaaaAylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsinebu da benim yaramazim
Can'ım en iyisi ucuz olanlarıymış. Hastaneden çıkarken sordum. En doğru sonucu manuel olanlardan alırsınız pahalı bişeye gerek Yok dediler.İnceliyorum da 50 tl ye de va 400 e de ne farkları var ya bu uçurum niye . Senin ki ideal galiba
Evet bizde de var. Ama henüz kabuklu değil ama üst kısmı beyaz beyaz dökülüyor. Geçen zeytinyağı sürdüm bekletip yıkadık gitti hemen. Bugün sürmeden yıkadım yine çıkmışBugünün ikinci derdi de Konak . Oğlunun cildi çok kuru atopik cilt diye kremler verdiler kullanıyoruz vücut için jel falan . Kafasında da kabuklar vardı ilk cildinden sandım anneme attım Konak olmuş kızım dedi. Zeytinyağı sür beklet tara öyle yıka dedi. Ama öyle sert ki yavrum ya bir sürü kabuklar katman gibi . Sizin bebişlerde var mı ?
Haklılar ama daha çok küçük oluyorlar. Ben bırakmaya kıyamıyorum. Hoş bakacak kimseyi de bulamadım ama 2 günde olsa bırakmak zor geliyorEvet gerçekten arık kafa dinlemeye çıktığını anlıyorum iş falan bahane. Arkadaşlarım bunyüzden evde kafayı sıyırısın çalış diyorlarmış anladım. Ben sanıyorum ki evde çocuklarla mutlu mesut akşam eş kişisi gelecek ilgilenecek birbirimize doyacağız ailecek ama me mümkün. Evde daha çok kafama takacağım belli oldu
Naptin canim sikinti olmamistir insallah .Yaa işte tam bir gaflet hali oldu,çok acı olmayınca düşünemedim koydukları pul biberin acısıydı herhalde sonra da içime dert oldu ya dokunursa çocuğa diye. İlk kızımda aynı mallığı yapmıştım üstelik süs biberlerinden yemiştim acı acı çocuk 3-4 saat ciyak ciyak ağlamıştı ertesi günüoff yaa şu kimyonlu yazın kızlar bana içeyim mi yiyeyim mi yapayım bişiler vicdan azabından ölücem yoksa
Ben sadece serumu sikiyorum doktor cekme dedi.Aynı benim de valla, memem de uyuyor, gülüyor bi de memeyi açınca.. sürekli meme de olunca aç mı tok mu bilemiyorum da, iki dakika emiyor uyanıyor, sonra tekrar tekrar... burnunu iki günde bir çekin demişti doktor, baya da sümük çıkıyor. Sen sadece serumu sıkıyor musun? Çek istersen
Hayirlisi artik .Rabbim korusun kuzucuklarimiziCan'ım ben çok kez taşındığım için alıştım baya :)
Bebek olmasa ben de başlardım önceden ama ev Zaten kalk gidelim diyor. Bi de taşınma dağınıklığına dayanamam
Evet canım ben sormuştum burda hepinize. Bence de yaptır. Eşin başına kakmasa bile Allah korusun sen de suçlu hissedersin Allah korusun bişey olursa
evet 500gr almis. bu forumda goruyorum hep 20 gunde 800gr aldi, 1 ayda 1200 gram almis diye mesaj yaziyor herkes. onlari okuyunca benimki cok az gibi geldi0.5 dediğin 500 Gr mi az değilki 21 gün icin
2.aya girecegiz canim yakinda, hic ayri da kalmadik sadece mastit oldum ben bi ara ama o donemde israrla emzirdim. simdi de emiyor ama 21 gunde 500 gram diger mayis annelerinkinden baya az geldi gozume2 aylık mı oluyor senin canım 1 aylık mı...bence 1.ayda daha az ağırlık alıyor bebekler emme ve süt tam düzene girmediği için...esas belirleyici 2.ay sütün yetip yetmediğine bakmak için...yani bi de bebek ya da anne hastalık geçirdi mi ayrı kaldı mı vs böyle seyler de etken olabilir...yine de mama vereceksen önce emzirip sonra mama verebilirsin 8 beslenmeyse 5 meme 3 mama şeklinde başlayabilirsin...
Walla lohusalığım bitti ama şöyle diyeyim sana haftasonu görümcem diğer görümcemin kızı kv gelcekler güya pazar sabah gelip akşam döncekler bugün annem kv ile görüşmüş kv 3-4 gün kalcam torunla demiş ve bana hala kalcanı söylemedi annem ona göre hazırlığını yap dedi hiç de yapmayacam bana kalcanı demiyor bile bende buna sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?