2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım Allahım sağlık versin kuzuna

Valla mecbur canım . Çok yakınına koymuyorum zaten . Bazen bileylete odaklı olması lazım ki bizde iş yapalım befes alalım . Bende çok baktırmsk istemiyorum ama baktırmak istedğim zaman ilgisiniçekmesi işime geliyor . Zaten teknoloji çağında doğdular . Benimki görüntülü konuşmaya bile alıştı . Foto çekmek için tekefonu tuttuğumda hemen birini arıyor gözleri :)

Haha o da iyiymiş

Ya zaten bizim gaz problemimiz falan da Yok ben hiç te dikkat etmem kurugasülye bile yedim de bu acı olayından ilk kızımda can sıkıcı bir deneyim yaşamıştık ondan tedirgin oldum neyse birşey olmadan atlatırız umarım açıya gelince de tabi ki evet de kesinlikle hele menenjit rota dan daha elzem daha mühim daha can bir aşı. Ama vaktine var daha ben 1 yaş sonrası yapılan nimenrix marka tek doz aşıyı öneriyorum. Daha erken yapılan çoklu doz aşılar da var ama böyle yurtdışına gidip gelen bir aile değilseniz o kadar erken yaptırmanın bit esprisi yok 1 yaş yeterli

Canım senin bebekle benimki aynı dönem ya seninkininde tükürüğü arttımı bizim kızın salyası akıyo iki üç gündür seninkinde de varmı büyüdüğü içinmi yoksa enfeksiyonmu var acaba ya

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama salya akması dönemsel bir şeymiş hazırlıklı olun diyordu bizimkinde başlamadı henüz

Yahuu 5.30 da kalktı emdi ondan sonra bu dk ya kadar 6 defa geğirdi bunun 3 unde kustu üstü ıslandı şimdi uykuya daldı ama hala park yatak sallanıyor demek ki hala gazi var ee memeyi emeli 1.30 saat geçti yarim saate tekrar emecek sonra yine gaz çıkarmaya çalışma bizirdama en iyi ihtimalle 1.30 saate gazi bitecek. Uyumaya çalışırken açılacak yine meme. Yahuu bu gaza bi çare bulmak lazım mememi emerken 2 kere memeyi bırakıyor dinlenmek için ne ara bu kadar hava yutuyor anlamadım.

Senden snea doğum yaptım ama yakın sayılırız . Benim kızında bir hfta on gün boyunca aktı salyası . Hatta annem diş mi bitircek bu kız diye söyleniyordu . Bi kaç gündür azaldı ama

Bizimki de alıştı valla görüntülü konuşmaya. Teyzesiyle konuşurken kıpır kıpır aguluyor ekrana bakıp :))

O gazın çare yok. Ela 3 ayını bitirdi hala gazlı tüpten bebek gibi ya

Kızlar ela uyku dısında sabit durmuyor. Yani gözü acıksa kucakta gezmesi lazım asla yatmaz ne yatakta ne anakucagında. Bazen giydirip güzel resim cekeyim diyorum tüm resimleri ağlak nasıl düzelecek ya ;(

O gazın çare yok. Ela 3 ayını bitirdi hala gazlı tüpten bebek gibi ya

Sorma canım kendimi vurasim var

Mesela böyle aglak

Canım benim kiziminda default ayarları ağlak ama millet icin de bir mülayim bir
uslu kız pozları.
Dün hastanedeydik hanimefendinin gazi var ama ağlamıyor yüzünü buruşturuyor bende karnına masaj falan yapıyorum herkesin gözü üzerimizde emzirme odasına gidip altına bakayım dedim odanın kapısını kapattım yaygarayı bastı odadan çıkana kadar odadan çıkınca sesi yine kesildi.
Millete tatlı kız bize cadı

Ben de anlamıyorum bu kadar hava nerden giriyor popo deliğinden mi alıyorlar napıyorlar
Doğru mu tutmuyoruz acaba emzirirken

Mesela böyle aglak
Yerim senin tipini ben :)
Bizimki de öyle Can'ım. Dün gece cinnet geçirecektim nerdeyse. Uyumayı bile ayakta dolaştırarak istiyor. Eşimi boğasım var bu yüzden. O alıştırdı. Yapma dedim. Memede uyurdu bırakırdım ama şimdi anında gözünü açıyor. Ayakta kucakta olmak istiyor.
Kendi kendine durduğu en çok 5 dk. Sonra hemen kucak. Üstelik ayakta olacaksın öyle oturmada Yok

Ben de anlamıyorum bu kadar hava nerden giriyor popo deliğinden mi alıyorlar napıyorlar
Doğru mu tutmuyoruz acaba emzirirken

Bilmem ki canım. Ben emzirme yastığını bile kullanmıyorum düz oluyor diye. Hafif eğimli emziriyorum ama yinede hava yutuyor

Kollar bacakları kapatırsak isilik olur valla çocuk zaten benimki kıyafeti üstünü örtmeyi hiç sevmiyor. Bakalım artık bir şekilde idare edeceğim denize sokmam zaten gölgede takılırız tatil boyu :)

Git kız biz bayramda toplamda gidiş dönüş 28 saat yol yaptık hiç de sorun cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…