- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.121
Geçmiş olsun canım Allahım sağlık versin kuzunaBebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum
3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.
Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
Valla mecbur canım . Çok yakınına koymuyorum zaten . Bazen bileylete odaklı olması lazım ki bizde iş yapalım befes alalım . Bende çok baktırmsk istemiyorum ama baktırmak istedğim zaman ilgisiniçekmesi işime geliyor . Zaten teknoloji çağında doğdular . Benimki görüntülü konuşmaya bile alıştı . Foto çekmek için tekefonu tuttuğumda hemen birini arıyor gözleri :)Canım bebeklerin tv izlemesi ışık ve ani değişen ekran onlar için zararlı beninkinin de ilgisini çekiyor deli gibi ağlarken tv ye dönünce susuyor hatta ama izletmiyorum arkasını cevirdm diye bir posta daha ağlıyor :)
HahaValla mecbur canım . Çok yakınına koymuyorum zaten . Bazen bileylete odaklı olması lazım ki bizde iş yapalım befes alalım . Bende çok baktırmsk istemiyorum ama baktırmak istedğim zaman ilgisiniçekmesi işime geliyor . Zaten teknoloji çağında doğdular . Benimki görüntülü konuşmaya bile alıştı . Foto çekmek için tekefonu tuttuğumda hemen birini arıyor gözleri :)
Ya zaten bizim gaz problemimiz falan da Yok ben hiç te dikkat etmem kurugasülye bile yedim de bu acı olayından ilk kızımda can sıkıcı bir deneyim yaşamıştık ondan tedirgin oldum neyse birşey olmadan atlatırız umarımOlmaz olmaz merak etme...geçen biri ay onu yeme gaz yapar bebeğe dedi valla dedim hayat böyle o da alışsın o kadar izole olmasın...hem gaz yenen şeylerle ilgili değil de bebeğin hareketsizliğinden kaynaklanan bişey bence ne yersen ye olacak bir süre...o değil de napcaz biz şimdi bu menenjit aşısını yaptırcak mıyız ne diyorsun...
Aynı benim de valla, memem de uyuyor, gülüyor bi de memeyi açınca.. sürekli meme de olunca aç mı tok mu bilemiyorum da, iki dakika emiyor uyanıyor, sonra tekrar tekrar... burnunu iki günde bir çekin demişti doktor, baya da sümük çıkıyor. Sen sadece serumu sıkıyor musun? Çek istersen
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama salya akması dönemsel bir şeymiş hazırlıklı olun diyordu bizimkinde başlamadı henüzCanım senin bebekle benimki aynı dönem ya seninkininde tükürüğü arttımı bizim kızın salyası akıyo iki üç gündür seninkinde de varmı büyüdüğü içinmi yoksa enfeksiyonmu var acaba ya
Senden snea doğum yaptım ama yakın sayılırız . Benim kızında bir hfta on gün boyunca aktı salyası . Hatta annem diş mi bitircek bu kız diye söyleniyordu . Bi kaç gündür azaldı amaCanım senin bebekle benimki aynı dönem ya seninkininde tükürüğü arttımı bizim kızın salyası akıyo iki üç gündür seninkinde de varmı büyüdüğü içinmi yoksa enfeksiyonmu var acaba ya
Valla mecbur canım . Çok yakınına koymuyorum zaten . Bazen bileylete odaklı olması lazım ki bizde iş yapalım befes alalım . Bende çok baktırmsk istemiyorum ama baktırmak istedğim zaman ilgisiniçekmesi işime geliyor . Zaten teknoloji çağında doğdular . Benimki görüntülü konuşmaya bile alıştı . Foto çekmek için tekefonu tuttuğumda hemen birini arıyor gözleri :)
O gazın çare yok. Ela 3 ayını bitirdi hala gazlı tüpten bebek gibi yaYahuu 5.30 da kalktı emdi ondan sonra bu dk ya kadar 6 defa geğirdi bunun 3 unde kustu üstü ıslandı şimdi uykuya daldı ama hala park yatak sallanıyor demek ki hala gazi var ee memeyi emeli 1.30 saat geçti yarim saate tekrar emecek sonra yine gaz çıkarmaya çalışma bizirdama en iyi ihtimalle 1.30 saate gazi bitecek. Uyumaya çalışırken açılacak yine meme. Yahuu bu gaza bi çare bulmak lazım mememi emerken 2 kere memeyi bırakıyor dinlenmek için ne ara bu kadar hava yutuyor anlamadım.
O gazın çare yok. Ela 3 ayını bitirdi hala gazlı tüpten bebek gibi ya
Mesela böyle aglak
Ben de anlamıyorum bu kadar hava nerden giriyor popo deliğinden mi alıyorlar napıyorlarYahuu 5.30 da kalktı emdi ondan sonra bu dk ya kadar 6 defa geğirdi bunun 3 unde kustu üstü ıslandı şimdi uykuya daldı ama hala park yatak sallanıyor demek ki hala gazi var ee memeyi emeli 1.30 saat geçti yarim saate tekrar emecek sonra yine gaz çıkarmaya çalışma bizirdama en iyi ihtimalle 1.30 saate gazi bitecek. Uyumaya çalışırken açılacak yine meme. Yahuu bu gaza bi çare bulmak lazım mememi emerken 2 kere memeyi bırakıyor dinlenmek için ne ara bu kadar hava yutuyor anlamadım.
Çok tatlılar ya ben bazen annemle konuşurken azcık konuşda ben tuvalete gideyim diyorum . Annem konuşuyor hiç ağlamıyorBizimki de alıştı valla görüntülü konuşmaya. Teyzesiyle konuşurken kıpır kıpır aguluyor ekrana bakıp :))
Yerim senin tipini ben :)Mesela böyle aglak
Oyy kuzum bnm yaMesela böyle aglak
Ben de anlamıyorum bu kadar hava nerden giriyor popo deliğinden mi alıyorlar napıyorlar
Doğru mu tutmuyoruz acaba emzirirken
Belirtisiznesne
Ben iki hafta sonra gidicem tatile. Doktora danıştım ben bu konuyu. Güneş kremi kullanma, güneşte durma, golgede eger rüzgâr yoksa durabilir üzerinde beyaz kolları bacakları kapayacak kıyafetle eger golge esiyorsa plajda durma dedi. He birde deniz havuz da yasak.
Benim tatil 1 ay. Bu şartlar altında nasıl olacak bilmiyorum
Git kız biz bayramda toplamda gidiş dönüş 28 saat yol yaptık hiç de sorun cikmadiAyy tatil planları yapılmış. Ben bebekle zor olur diye ertelemistim. Tekrar gündeme getireyim en iyisi. Kahroluyorum çünkü tatile gidemiycem diyeAslinda eylulde yakın bi akrabamizin dugunu var Marmariste. 10 saatlik yol. Ben bebek kaldıramaz diye gitmeyi dusunmuyordum ama gitsem mi ? Ordanda Bodrum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?