- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.081
bi an ben yazdim sandim canim..aynı durumdayiz..tuvalete bile kostur kostur gidiyorum yere koydugum an basiyor yaygarayi..Allahim hiç uyumuyor sürekli emiyor acmi tokmu keyifmi yapiyor napiyor anlamadim kucagimdan inince basiyor yaygarayi
Okuyup özet geçiver bari bacım, bizim zamanımız yok, malum kocalarımız odun :))Aldım ama henüz tam okuyamadım okuyup size özet geçerim :)
Anam o da boğar beni, sen nasıl dayandın boğmadan bu vakte kadar hayretBen her gece cocuğu doyuruyorum eşimi kaldırıyorum gazını çıkarsın diye.. dün cok yoruldum yarın işe gitme az cocuğa bak uyucam dedim sabah uyanınca çıkmışlar odadan kapıyıda kapamışlar 11’e kadar deliksiz uyumuşum sonra da bizi kahvaltıya ordan da alışverişe götürdü enerji depoladım biraz.. benim kocam da tam tersi.. cocuğu bana vermiyo! Cocuk yıkamak için işten eve geliyo geri gidiyo.. bin kere arıyo ama gerçekten bin kere! Cocuğa düzen oturtmaya çalışıyorum her akşam 7 de banyo mama 8 de uyku gibi.. akşam üzeri arıyo “akşam yemeğe dışarı mı gitsek? bişeyler içmeye mi çıksak? Hiç bişey demese hadi gel sitede bi yürüyelim..” yahu saati geldi cocuğun diyorum takıntılı mısın nolu 2 saat geç uyusa diyo! Yani bu kocaların ortası yok malesef.. haa bi de beni beğenmiyo! Bakamıyomuşum o daha güzel gaz çıkarıyomuş daha güzel bakıyomuş! Bak haspama bak! Gece uykusunda boğcam o olcak!
Benimki de KaradenizliYok kız bildiğin türk erkeği.. hemde karadenizli!
Evolvia mama gaz yapmıyor. Biz kullanıyoruz memnunuz. Bundan önce Baby goat keçi sütlü mama almıştık. Gazini çok zor çıkartıyordu. Evolvia da daha rahat çıkarıyor.Kızlar bizim gaz işi iyice çığrından çıktı. 8. haftamızdayız ve büyüme atağı sanırım ama anam ağladı resmen. Gündüz hep ağlamaklı, hep gazlı. Ne yapsam ne etsem geçmiyor. Smilac mama gaz yapmıyormuş. Var mı kullanan?
Alanya da hangi otele gideceksiniz. Biz Bera otele gitmiştik çok memnun kalmıştım ama şimdi fiyatlar uçmuş durumdaBiz de alanyaya gideceğiz nereye aldınız :)
Canm bu parçalara ayriliyor. Kendi aracinizla donerseniz yer tutmaz ama. Uçak veya otobüste sıkıntı olur. Geçici olarak ucuz bişey alıp orda biraksan olmaz mi.Ya evimde olsam alıcam da şimdi geçici yerdeyiz boşa almak istemiyorum yeterince yükün var dönerken zor olacak , ay kalakaldım
Öyle yapayım olmadı haklısın bi çarşıya çıkabilsem avm falan uygun birşey alayım yada netten bakayım dur biCanm bu parçalara ayriliyor. Kendi aracinizla donerseniz yer tutmaz ama. Uçak veya otobüste sıkıntı olur. Geçici olarak ucuz bişey alıp orda biraksan olmaz mi.
Benim de öyle valla bilmiyorum canım pazar gecesi dışardaydık rüzgR yedi bence orda. Ben yeşilimsi kokulu kaka üşütmekten diye biliyorum bir de az az yapıyor
Canım siz Kayseri de değil misiniz pek de sıcak olmaz ama...üşüyorum ben Bursa da valla alışık değiliz yanardı bu tarihlerde Antep falanCocugu resmen gunduzleri ciplak tutuyorum anca sakinliyor. Anasına cekmis galiba sıcaktan nefret ediyor. Hele ikindin sıcağı bastirdi mi meme bile emmiyor kafayi yiyir cocuk. Huyu suyu ayni anasi. Oysa ben hep tipi bana huyu babasina ceksin istedim ama tam tersi olduAğustos sıcağında ne yapacağız bilmiyorum.
Ben kizimi uyutmaya çalışırken sagiyorum canım. Sabahları süt dolmuş oluyor mesela. Önce emziriyorum sonra ayağımda hafif hafif sallarken sagiyorum. Yoksa bende tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum.Kizlar hepiniz sütünüzü sağıyor musunuz ya nasil vakit buluyorsunuz 1 kase çorba içmeye vakit bulamıyorum ben bakimsizliktan hastanelik olcam
Ben sağıyorum canım bir göğsüm diğerinden fazla süt üretiyor o göğsümü mecbur sağıyorum çünkü diğerini emip bir daha acıkana kadar sertleşiyor hemen bakımsızlığa gelince 1 aydır kuaför yüzü görmedim evde pijamayla dolaşıyorum duş alabilmişsem kendimi o gün çok şanslı hissediyorumKizlar hepiniz sütünüzü sağıyor musunuz ya nasil vakit buluyorsunuz 1 kase çorba içmeye vakit bulamıyorum ben bakimsizliktan hastanelik olcam
Aynen canım bebimki bugün aşırı huylu. Atağın dibini yaşıyoruz resmen ya. Bir sıkıntısı var sanki ama anlayamadım valla.Canım Yüzüstü benim de favorim gündüzleri, baya gaz çıkarıyor geri çevirince.. doktor da öyle tavsiye etmişti. Yarım kundak durmadı bizimki, alıştırsak en baştan iyiymiş, huy sahibi oldu sıpalar erkenden
Em güzeli ya. Aileyle olunca ben tatil yaptığımı anlıyorum otelde de olsa illa sıkıntı. Bebeği biri tutack da eşinle deniz keyfi yapıcan zor yani ama napalım olduğu kadar. Biz havuza girmeyiz pek zaten. Gittiğimiz otellerin de yemekleri hep güzel o ilk baktığımız şey seçerken.Otel falan planı yok da Alanya da yazlık vardı gitmiyoruz satıcaz zaten nefret ettim ordan adım atasım yok...Ağustos ta bayramla da birleştirip annemlerin yazlığa gitmeyi düşünuyorum 15-20 gün Göcek yakınlarında bahçe güzel limon ağaçları falan bebek de 3 ayı doldurmuş oluyor...inşallah yani bi aksilik çıkmazsa...haftaya da bi İstanbul yapıcaz kızkardeşimin evine...havuzla pek arası yok bizimkilerin deniz istiyorlar otelde yemek begenmiyorlar falan...geçen sene oğlum zayıfladı otelde...esas otel bana iyi oluyordu ya yemek bulaşık temizlik derdi yok...neyse işte bu sene böyle olsun...
Anladım kuzum biz de Ağustos sonu gideceğiz alanyaya. Geçen yıl temmuz ortasında gittik piştik inşallah belki daha serin olur bu seferAlmadık kuzum daha benim eşim emniyet personeli o yüzden hiç erken rezervasyon yapamıyoruz izinlerimiz belli olmuyor
Anlamadım ki canım sen yastıkla mı yüzüstü yatırıyorsun. Yastıksız dümdüz yatağa yatıracaksın. Ve sert olacak yatırdığın yatakYarım kundak yapıyorum çoğu kez , e zaten hemen değil ancak emzirme yastığında dalacak öyle koycam yatağına başka türlü olmuyor . Ya birde çok komik gelecek ama oğlumu yüzüstü yatırdığımda kafasını çevirmiyor bir türlü dümdüz tutuyor boynu yorulunca da gömülüyor yastığa bir tuhaf çocuk
Karnın gazdan dolayı ağrıyorsa gaviscon içebilirsin ben içiyorum çok ağrıyıncaEmzirirken buscopan içilir mi acaba ya ? Nette düzgün bir cevap bulamadım . Acayip karnım ağrıyor ağrısından dik duramıyorum . Yavrum uyuyor Allahtan uyansa ne yaparım bilmiyorum
Belki konuşuldu ama öğretmenler nasıl başvuruyor bu doğum parasına canım. Ben kaçırdım hep oralarıhe onu kamudakiler alamiyor diye biliyorum
Sen varya eşine beş çocuk daha yap da şikayet etme kız. Koca forumda başka koca yok böyle :)Üzülme şekerim içimizde ki İrlanda’lı benim kocam.. :)
Selge ye aldık canım. Adine gitmiştik çok güzeldi selgeden de memnun herkes hemde daha uygun fiyatlıAlanya da hangi otele gideceksiniz. Biz Bera otele gitmiştik çok memnun kalmıştım ama şimdi fiyatlar uçmuş durumda
Aynen canım kapı pencere açılmıyor uçacağız omderece rüzgarlı. Ya ben kısa kollu 2 gün giydirdim baktım gazdan geçilmiyor şuan uzun kollu tulum giydiriyorum canımAy aynısı canım her zortlatması nda biraz çıkarıyor evet biraz kokuyor o zaman bende usutuyorum yavrumu. Az daha dikkat edeyim gerci hep çorap ayağında ayaklı alt üst giydiriyorum zıbın banyo sonrası uzun kollu giydiriyorum sonra kısa kollu ile degistiriyorum. Geceleri yarim kundak yapıyorum daha ne yapayım evde hiçbir pencere açık değil ev sauna gibi açsam cami hemen rüzgar yapar çünkü offf havalar bi düzelse de rahat etsek
Git tabi tek çocuk ve 3 4 aylıkken en güzel tatilini yaparsın. Yolda genelde uyurlar kaka ve emme yeme olayı için de durursunuz zaten ağlarsa.Ayy tatil planları yapılmış. Ben bebekle zor olur diye ertelemistim. Tekrar gündeme getireyim en iyisi. Kahroluyorum çünkü tatile gidemiycem diyeAslinda eylulde yakın bi akrabamizin dugunu var Marmariste. 10 saatlik yol. Ben bebek kaldıramaz diye gitmeyi dusunmuyordum ama gitsem mi ? Ordanda Bodrum yaparız
Evet canım duruyor ama yavaş yavaş geçiyor dediğin gibi kaşıdıkça keselendikçeYaa kızlar hani hamileyken kahverengi bir çizgi vardı ya göbeğimizde ben az önce orayı kaşırken bir baktım elime kahverengi kir gibi şeyler çıktı terden herhalde dedim sonra o kaşıdığım yerdeki kahverengilik gitti normal tenim çıktı ortaya sizin çizgi duruyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?