- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.041
Biz kızım 5 aylıkken gitmiştik rahat geçti canım henüz anne sütü aldığı için ek gıda sırunumuz falanda olmadı dönüşte huysuzlanmıştı o da eve gelince fark ettikki ön dişi çıkmış kısmet olursa oğluşumlada gitmeyi düşünüyoruz ama antalyayı seçeceğimiz için eylül başında gideceğiz çok sıcaklar bunaltmasın diye ben tatilde yabancıları görüyorum minicik bebeklerle çok rahat tatil yapıyorlarKızlar birşey sorcam ağustosun başında tatile gideceğiz ama bebekle sıkıntı olurmu denize sokmayı düşünmüyorum daha çok küçük diye. Edremit taraflarında olacağız daha önce küçük bebeğini götüren varmı ne diyosunuz bu konuda
Havalar gerçekten berbat gündr 10 kere değisiyor güneş yağmur rüzgar tekrar güneş falan filan...ama geçen yıl da böyleydi ve ben temmuza kadar soymıycam dedim hala çıtçıtlı atlet çorap patikli alt üst takım giydiriyorum serinleyince penye battaniyeyle sararak gezdiriyorum...ısınsa da oģlanin da yaz okulu bitiyor yarın 5e kadar takıliyordu yüzme at binme haftaya napıcam bari sitenin bahçesine ineriz parklara falanHavalar öyle berbat ki canım giydirsen terliyor açsan üşüyor bir yaz gelmedi ya. Sıcak ama esiyor da. Bir gün az giydirsem öbür gün yeşil kokulu sık kaka yapıyor karnı gurul gurul.
İnşallah canım bir bukadar daha alsa yeterli zaten
Benim tasinmama daha 2 ay var ben biraz hatta belki biraz fazla mukemmelliyetciyim.simdiden koli istedim yavas yavas paket yapicam sanirim bana annemde gelemez kimse yok yani .Büyük bi leğen olabilir. Dünyaya geldiği anı yaşarmış bebişler o anda.
Aşıdan ben de çok korkuyorum yaa. Bizimki Zaten ağlamaya fırsat kolluyor. İnş ateşlenmiş Can'ım oğluşun. Tecrübeni de daha geç yaşarsın inş
Yok kuzum nerdeee. Bi de şimdiden ortalıkta koli vs görmeye dayanamam. Daha en az bi hafta var. 2-3 gün kala toparlanır. Tabi ben yapabileceğimi sanmıyorum. Yemek yemeye zor fırsatım oluyor Zaten.
Insallah birsey yapmaz canim .keske yemeseydin bende gecen gun yedim sancilandi yawrum essek kafam iste urfali olunca cevre herseyi aci yapiyorKızlar yaa ben bir halt ettim acı pul biberli bişiler yedim birkaç saat önce maşşallah bi tabak şeyi gömdükten sonra geldi aklımabu kimyonlu bişiler içiyorduk onu nasıl içiyorduk içsem şimdi yapıp ta bu acı çocugu mahvetmese, çok acı değildi ams yine de Çan’ımı sıkıyor gaz falan yaparsa cıyaklatır çocugu vallahi salak kafam ne malım yaa
Benim de öyle valla bilmiyorum canım pazar gecesi dışardaydık rüzgR yedi bence orda. Ben yeşilimsi kokulu kaka üşütmekten diye biliyorum bir de az az yapıyorCanım yeşil desem değil sarı desem değil o arada bir rengi var dışkısının sence üşütmüş müdür
Aynı işte ya ben bugün tulum içine alt bile giydirdim biz lohusayız bnde üşüyorum hemen onlarda kansız zaten. Biz parklarda yaşıyorduk ama bu hafta hep yağmurlu idi çıkamadık evde sıkılıyor çocuklar. Senin tatil planın var mıHavalar gerçekten berbat gündr 10 kere değisiyor güneş yağmur rüzgar tekrar güneş falan filan...ama geçen yıl da böyleydi ve ben temmuza kadar soymıycam dedim hala çıtçıtlı atlet çorap patikli alt üst takım giydiriyorum serinleyince penye battaniyeyle sararak gezdiriyorum...ısınsa da oģlanin da yaz okulu bitiyor yarın 5e kadar takıliyordu yüzme at binme haftaya napıcam bari sitenin bahçesine ineriz parklara falan
Kuzum bişey olmaz ki bence. Bir kaşık kimyonu kupaya döküyorum üstüne sıcak su ekleyip içiyorum. Hem süt yapıyor hem gazı engelliyorKızlar yaa ben bir halt ettim acı pul biberli bişiler yedim birkaç saat önce maşşallah bi tabak şeyi gömdükten sonra geldi aklımabu kimyonlu bişiler içiyorduk onu nasıl içiyorduk içsem şimdi yapıp ta bu acı çocugu mahvetmese, çok acı değildi ams yine de Çan’ımı sıkıyor gaz falan yaparsa cıyaklatır çocugu vallahi salak kafam ne malım yaa
Biz de alanyaya gideceğiz nereye aldınız :)Biz kızım 5 aylıkken gitmiştik rahat geçti canım henüz anne sütü aldığı için ek gıda sırunumuz falanda olmadı dönüşte huysuzlanmıştı o da eve gelince fark ettikki ön dişi çıkmış kısmet olursa oğluşumlada gitmeyi düşünüyoruz ama antalyayı seçeceğimiz için eylül başında gideceğiz çok sıcaklar bunaltmasın diye ben tatilde yabancıları görüyorum minicik bebeklerle çok rahat tatil yapıyorlar
Yaa işte tam bir gaflet hali oldu,çok acı olmayınca düşünemedim koydukları pul biberin acısıydı herhalde sonra da içime dert oldu ya dokunursa çocuğa diye. İlk kızımda aynı mallığı yapmıştım üstelik süs biberlerinden yemiştim acı acı çocuk 3-4 saat ciyak ciyak ağlamıştı ertesi günüInsallah birsey yapmaz canim .keske yemeseydin bende gecen gun yedim sancilandi yawrum essek kafam iste urfali olunca cevre herseyi aci yapiyor
Heh tamam hemen içeyim etki eder dimi birkaç saat önce yedim acıyı da çok acı değildi pul biber acısı işte hafif ama aklım kaldı yaaa içim sıkılıyor valla düşündükçeKuzum bişey olmaz ki bence. Bir kaşık kimyonu kupaya döküyorum üstüne sıcak su ekleyip içiyorum. Hem süt yapıyor hem gazı engelliyor
Canım Yüzüstü benim de favorim gündüzleri, baya gaz çıkarıyor geri çevirince.. doktor da öyle tavsiye etmişti. Yarım kundak durmadı bizimki, alıştırsak en baştan iyiymiş, huy sahibi oldu sıpalar erkendenYa canım şöyle bir şey keşfettim uyuyunca hemen koyarsam uyanıyor. İyice kucağımda dalmasını bekliyorum bazen yarım saat dalınca da gündüz yanımda yüüstü yatırıyorum. Bir denesene gazdan uyanıyorlar karınlarına sancı giriyor. Bir de yarım kundakla uyuyanlar varmış
Aynı benim de valla, memem de uyuyor, gülüyor bi de memeyi açınca.. sürekli meme de olunca aç mı tok mu bilemiyorum da, iki dakika emiyor uyanıyor, sonra tekrar tekrar... burnunu iki günde bir çekin demişti doktor, baya da sümük çıkıyor. Sen sadece serumu sıkıyor musun? Çek istersenKizlar slm ya ne durumdasiniz ben hicbir ise yetisemiyorum geceleri az uyuyo memede uyumak istiyo.memede de agliyo .
Kucaga alisti kucakta susuyor.burayada giremiyorum.yemem bile yiyemiyorum.sonra aclikla karmakarisik yiyorum midem altust tatli eksi karisiyor.uykusuzluktan oluyorum.burnuda tikali cok fena serumfizyolojige devam ediyoruz gecmiyor
Ayy senin kocanla benimki ne kadar benziyor ya, yarım Saat pışpışlayacak epi topu, çocuğu Televizyona çevirip maç açıyor koca ekranda, çocuğun gözlerinden yaşlar geliyor bakıcam diye, sonra da uykusu sapıyor sonra çığlık kıyamet. Vermesem bi türlü benim de işim gücüm oluyor, valla ben cinnet geçirmeden, hayırlısıyla atlatsak şu günleri..Yok canım kırgınım ama hala umrunda değil...arkadaşıyla anlaşmışlar okula yarım gün biri yarım gun digeri gidiyor iki idareci...ama öglen eve gelip yatıyor bana bi faydası yok daha beter sinirlerim bozuluyor erkenden çıkıp gelmese daha iyi...10dk bebeği tutacak masayı topluyorum garibimin boğazı patlıyor işi gücü bırakıp alıyorum tekrar...bencil bunlar yaa...bi de neymiş beklentin az olursa mutlu olursun ya kocamdan niye beklemiycem sokaktan adam mı cevircem
Ben hamitlerdeyim canım ama hürriyete çok yakınım buluşalım bigün inşallah diğer bursalı arkadaşlarda katılsın Hep beraber tanışalım çok isterimBen çalıdayım canım burda çok yağmur yağdı ama bir sıkıntı yok. Bende evlenip geldim buraya ama ne komşu ne arkadaş halen yok. Eşimin çevreside çok yok öyle. Ne güZel olur burdakiler toplansak etsek insan iki kelam laf arıyor gitcek kapı arıyor.
Ya ben yemeklerin yanında küçük fini biber yiyorum balkona saksılara dikmişti annem her yemeğe de pul biber atarım hem de acı Kilis ten kaldı alışkanlık bende de...bişey olmuyor sanki ne bileyim olur mu acabaYaa işte tam bir gaflet hali oldu,çok acı olmayınca düşünemedim koydukları pul biberin acısıydı herhalde sonra da içime dert oldu ya dokunursa çocuğa diye. İlk kızımda aynı mallığı yapmıştım üstelik süs biberlerinden yemiştim acı acı çocuk 3-4 saat ciyak ciyak ağlamıştı ertesi günüoff yaa şu kimyonlu yazın kızlar bana içeyim mi yiyeyim mi yapayım bişiler vicdan azabından ölücem yoksa
Bizi hamak kurtardı canm. Uyuyunca yarım saate yakın kalıyor orda iyice daliyor yerine öyle alıyorum. Faydası olur mu bilmiyorumYa ben şu çocuğu uyutmayın beceremiyorum . İki ayı geçti ya memede uyuyacak çok dalacak olağanüstü başarı ile kılı kıpırdamadan yatağına koyacaksın ki o da bünde bir yada artık tüm gün uyumayacak düşecek artık halden de bayılır gibi yatacak . Kuş uykusu demişsiniz ya aynen öyle 15 dakikalık uyuyor . Son zamanlarda sadece gece 2-5 arası uyuduğunu biliyorum kesintisiz gerisi zulüm. Ne yapıcam ben , artık yoruldum herşeyi denedim . Salladım pışpışladım , kucakta yatırdım . Memede bıraktım çarşafta uyuttuk babası ile yok bu yatağında konulunca 15 dakkaya gözleri açıyor . Bana akıl verin lütfen. İlk 2 hafta sarılıktan dünya yıkılsa uyanmazdı şimdi nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?