2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.
Yavrularin da her seyi bi olayZ insallah safece ataktir ve hepimiz cabucak atlaririz
Bez ne kullanıyorsun canim bez değişikliği ypsan
2 aykik süreçte acaba besden mi oluyor diyebu
evet sicaklardan olabilir. Cubku benimki gunun sicaginin çöktüğü su aksam üstü saatlerinde emmiyor

Yok canım kırgınım ama hala umrunda değil...arkadaşıyla anlaşmışlar okula yarım gün biri yarım gun digeri gidiyor iki idareci...ama öglen eve gelip yatıyor bana bi faydası yok daha beter sinirlerim bozuluyor erkenden çıkıp gelmese daha iyi...10dk bebeği tutacak masayı topluyorum garibimin boğazı patlıyor işi gücü bırakıp alıyorum tekrar...bencil bunlar yaa...bi de neymiş beklentin az olursa mutlu olursun ya kocamdan niye beklemiycem sokaktan adam mı cevircem

Doktor bize bezden de olur demişti. Bir de değiştir başka bir markaya geç bakalım canım

589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.
Emziksiz bir kuzey düşünemiyorum, hayatımız iyice cehenneme döner, memede aglıyor mesela emziği tıkıyorum ağzına, iki dakka sonra onu da tükürüyor sonra tekrar meme tekrar emzik falan derken az buçuk emmeye başladı. Burnunda sümük birikirse de emmek istemiyormuş

Kız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur
Sinema adeta kanayan yaram . Ömür boyu tekrar gidemeyecekmişim gibi geliyr
Doktor bize bezden de olur demişti. Bir de değiştir başka bir markaya geç bakalım canım
4 marka denedim tekrar mi degistiriyim
Sicaklardan heralde ya burnu temiz çünkü

O zaman enfeksiyonunuz yok canım. Bugün altını değiştirirken yaptı. Zaten altını alırken ağlıyordu ama kesik kesik yapmadı. Etraf batmasın diye bezini bastırdım ama sızıntı yada kesik kesik değildi hatta tanzikli bile diyebilirim
Baharatlı yemiyorum. Ben bazen üşüyebiliyorum ama kızımı üşütmeyeyim diye güzel giydiriyorum. Ama bu seferde terleyip usutuyorsa bilemicem. Ama her gegirmede çıkarıyor sonrası ya sade ağlama yada hickirikli ağlama. Bu hafta çok bez kirletmeye başladı sanki yediğini hemen çıkarıyor alttan. Bu haftada umarım iyi alır da aklımdaki soru işaretleri geçer.

beklentin az olursa mutlu olursun

Ek iş olarak hayat koçu görevi yapabilir bizim kocalar. Benimkinin de böyle feylesofca lafları varki birde hatırlatıyorum benim sarteller atınca aaaa öyle mi dedim hiç farkında değilim unuttum diyor

Ya ben şu çocuğu uyutmayın beceremiyorum . İki ayı geçti ya memede uyuyacak çok dalacak olağanüstü başarı ile kılı kıpırdamadan yatağına koyacaksın ki o da bünde bir yada artık tüm gün uyumayacak düşecek artık halden de bayılır gibi yatacak . Kuş uykusu demişsiniz ya aynen öyle 15 dakikalık uyuyor . Son zamanlarda sadece gece 2-5 arası uyuduğunu biliyorum kesintisiz gerisi zulüm. Ne yapıcam ben , artık yoruldum herşeyi denedim . Salladım pışpışladım , kucakta yatırdım . Memede bıraktım çarşafta uyuttuk babası ile yok bu yatağında konulunca 15 dakkaya gözleri açıyor . Bana akıl verin lütfen. İlk 2 hafta sarılıktan dünya yıkılsa uyanmazdı şimdi nerdee

minikoglan ben bugün cildiye ye gittim yaralarıma alerji dedi halbuki hep aynı şeyleri yiyorum sibir oldum.
Kızımın.poposunu gösterdim. Iki krem verdi sabah biri akşam diğeri sürülecek birde devamlı kullanabileceğim sera krem diye bir krem yazdı sgk karşılamıyor bu kremi ama 12.5 tl ise yararsa haber veririm canım.
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum dediğin gibi travacort kullanmazsam hep pişik

Son düzenleme:
Evet cnm ayni isimde. Mahallenin en mutlu bebegi populist geldi bana icime sinmedi almadim ben onu

İki gündür bizimki de sapıtti yaa akşam 9 dan sabah 6ya kadar uyuyan gündüz de her uykusunda bikaç saat uyuyan bebek 10dk anca uyuyor gece de dün 11e kadar gezdirdik eşimi de hiç tınlamıyor adamın kucağında bas bas bağırıyor öyle bos boş gezilmiycek pışpışlanacak diller dökülecek...geçici bir durum diye teselli ediyorum kendimi inşallah öyledir...ah annem ne güzel bakıyordu ben uyuyordum...biz 8.haftadayız atak haftası galiba sizin kaçıncı hafta canım her zaman böyle değildi di mi

Son düzenleme:
Bencil işte diyorum ben de. Hiç düşünmüyorlar biz anneleri. Yani tamam hadi anneyi düşünmüyorlar büyük çocuğu düşün bari. Çocuk ilgi bölündüğü için ilgi istiyor park bahçe istiyor. Aman bekleme bekleme diyoruz sanki tek başımıza yaptık bu bebekleri

Havalar öyle berbat ki canım giydirsen terliyor açsan üşüyor bir yaz gelmedi ya. Sıcak ama esiyor da. Bir gün az giydirsem öbür gün yeşil kokulu sık kaka yapıyor karnı gurul gurul.
İnşallah canım bir bukadar daha alsa yeterli zaten

eşimi de hiç tınlamıyor adamın kucağında bas bas bağırıyo

Canım gayet normal kizim da babaya mesafeli. Cunku bizim kokumuza alışıyor bebek onları yabanciliyor. Kızım odadan çıktığında yaygarayı basıyor veya sesimi duyduğunda hemen ağlama tiplerinde oluyor. Oglum da babası çok ilgili idi kolik sancilari dışında ağlamazdı.

Ya canım şöyle bir şey keşfettim uyuyunca hemen koyarsam uyanıyor. İyice kucağımda dalmasını bekliyorum bazen yarım saat dalınca da gündüz yanımda yüüstü yatırıyorum. Bir denesene gazdan uyanıyorlar karınlarına sancı giriyor. Bir de yarım kundakla uyuyanlar varmış

Canım yeşil desem değil sarı desem değil o arada bir rengi var dışkısının sence üşütmüş müdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…