- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.021
589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.Canım üç gündür ben de aynı şeyi yasıyorum, sağıp veriyorum beni emmek istemiyor. Önce gazı var diye düşündüm, sonra emzik verdim mememin dibinde emziği emiyor, memeyi ağzına sokuyorum basıyor yaygarayı. Kaç günlüktü seninki? Atak mıdır nedir erdi yetti valla, bin eziyetle uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor
Yavrularin da her seyi bi olayZ insallah safece ataktir ve hepimiz cabucak atlaririzEvBoregi minikoglan kızlar ben bugün sağlıkocağına gittim kilo için bazen bebekler 2,4,6 3,5,7 aylarda meme reddetme atakları yaşarmış sakın vazgeçme dedi yoksa bırakır emmeyi dedi büyük ihtimal öyle bir atak yaşıyor olabilir dedi nettende baktım gerçekten bu atakları yaşayan çok olmuş hatta ben dedim arada sigara içiyorum acaba ondanmı 1,2 sigara meme reddi yapmaz dedi. Sen nolursa olsun emzir 1 hafta bazen 10 gün sürer ama yine emer dedi. Mamayı biranda kesme yavaş yavaş kes dedi. Sizde vazgeçmeyin kızlar değişik pozisyonlar bulup yine emzirin ben bugün biberon verir gibi yaptım dayadım memeyi. 2 saat uğraştım belim koptu ama emdi sonuç olarak. Artık bu atakları bi şekilde atlatacağız
2 aykik süreçte acaba besden mi oluyor diyebuBez ne kullanıyorsun canim bez değişikliği ypsan
Canım travacort la geçiyor kullanmayınca tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bikac gün kullanmayayım demiştim ama iki boklu bez arasında bile çok kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum. Yarın vücudumda ki yaralar için cildiye ye gideceğim o zaman soracağım bebiş de yanında olucak belki bakar doktor da bir çözüm yolu sunar
evet sicaklardan olabilir. Cubku benimki gunun sicaginin çöktüğü su aksam üstü saatlerinde emmiyor@Belirtisiznesne
Sıcaklardan olabilir gerçekten. Yatırıp yanına uzanıp öyle vermeyi deneyin. Bi de dün netten okudum. Anne ve bebek birlikte ılık su dolu girmeliymiş. Bebeğin sırtı anneye dayalı sekilde. Bebek otomatik olarak memeye dönermiş. Emmeye başlarmış. Yeniden doğuş tekniği.
Yok canım kırgınım ama hala umrunda değil...arkadaşıyla anlaşmışlar okula yarım gün biri yarım gun digeri gidiyor iki idareci...ama öglen eve gelip yatıyor bana bi faydası yok daha beter sinirlerim bozuluyor erkenden çıkıp gelmese daha iyi...10dk bebeği tutacak masayı topluyorum garibimin boğazı patlıyor işi gücü bırakıp alıyorum tekrar...bencil bunlar yaa...bi de neymiş beklentin az olursa mutlu olursun ya kocamdan niye beklemiycem sokaktan adam mı cevircemDün okumuştum içlenmiştn eşine. Geçti mi. Benim de yarın geçer mi acaba. Bugun ben öyleyim 5 günlük işe gidiyor beyfendi. Annem gelsinmiş yanımıza. Bir de yazlık yerde işleri. Denize de girecekmiş. Ben burda 2 çocukla naparım umrunda değil adamın.
Doktor bize bezden de olur demişti. Bir de değiştir başka bir markaya geç bakalım canım589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.
Yavrularin da her seyi bi olayZ insallah safece ataktir ve hepimiz cabucak atlaririz
2 aykik süreçte acaba besden mi oluyor diyebu
evet sicaklardan olabilir. Cubku benimki gunun sicaginin çöktüğü su aksam üstü saatlerinde emmiyor
Öpen sen ol kuzum :) teşekkür ettimÖpeyim :)))
Harika haftalar canım the wonder weeks
Emziksiz bir kuzey düşünemiyorum, hayatımız iyice cehenneme döner, memede aglıyor mesela emziği tıkıyorum ağzına, iki dakka sonra onu da tükürüyor sonra tekrar meme tekrar emzik falan derken az buçuk emmeye başladı. Burnunda sümük birikirse de emmek istemiyormuş589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.
SinemaKız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur
4 marka denedim tekrar mi degistiriyimDoktor bize bezden de olur demişti. Bir de değiştir başka bir markaya geç bakalım canım
Sicaklardan heralde ya burnu temiz çünküEmziksiz bir kuzey düşünemiyorum, hayatımız iyice cehenneme döner, memede aglıyor mesela emziği tıkıyorum ağzına, iki dakka sonra onu da tükürüyor sonra tekrar meme tekrar emzik falan derken az buçuk emmeye başladı. Burnunda sümük birikirse de emmek istemiyormuş
Aa iyi maşallah canım 8 günde 400 çok iyi. Bişeyi yoktur inşallah testler hiç güvenilir değil zaten.
ben şunu farkettim canım baharatlı yiyince çok daha fazla kusuyor. Üşütünce çok kusuyor. Bir de bezini açınca biraz açık bırakıp izliyorlarmış. İdrar yolu enfeksiyonda çişini yaparken ağlıyor ve kesik kesik yapıyorlarmış.
beklentin az olursa mutlu olursun
Evet cnm ayni isimde. Mahallenin en mutlu bebegi populist geldi bana icime sinmedi almadim ben onu
İki gündür bizimki de sapıtti yaa akşam 9 dan sabah 6ya kadar uyuyan gündüz de her uykusunda bikaç saat uyuyan bebek 10dk anca uyuyor gece de dün 11e kadar gezdirdik eşimi de hiç tınlamıyor adamın kucağında bas bas bağırıyor öyle bos boş gezilmiycek pışpışlanacak diller dökülecek...geçici bir durum diye teselli ediyorum kendimi inşallah öyledir...ah annem ne güzel bakıyordu ben uyuyordum...biz 8.haftadayız atak haftası galiba sizin kaçıncı hafta canım her zaman böyle değildi di miYa ben şu çocuğu uyutmayın beceremiyorum . İki ayı geçti ya memede uyuyacak çok dalacak olağanüstü başarı ile kılı kıpırdamadan yatağına koyacaksın ki o da bünde bir yada artık tüm gün uyumayacak düşecek artık halden de bayılır gibi yatacak . Kuş uykusu demişsiniz ya aynen öyle 15 dakikalık uyuyor . Son zamanlarda sadece gece 2-5 arası uyuduğunu biliyorum kesintisiz gerisi zulüm. Ne yapıcam ben , artık yoruldum herşeyi denedim . Salladım pışpışladım , kucakta yatırdım . Memede bıraktım çarşafta uyuttuk babası ile yok bu yatağında konulunca 15 dakkaya gözleri açıyor . Bana akıl verin lütfen. İlk 2 hafta sarılıktan dünya yıkılsa uyanmazdı şimdi nerdee
Bencil işte diyorum ben de. Hiç düşünmüyorlar biz anneleri. Yani tamam hadi anneyi düşünmüyorlar büyük çocuğu düşün bari. Çocuk ilgi bölündüğü için ilgi istiyor park bahçe istiyor. Aman bekleme bekleme diyoruz sanki tek başımıza yaptık bu bebekleriYok canım kırgınım ama hala umrunda değil...arkadaşıyla anlaşmışlar okula yarım gün biri yarım gun digeri gidiyor iki idareci...ama öglen eve gelip yatıyor bana bi faydası yok daha beter sinirlerim bozuluyor erkenden çıkıp gelmese daha iyi...10dk bebeği tutacak masayı topluyorum garibimin boğazı patlıyor işi gücü bırakıp alıyorum tekrar...bencil bunlar yaa...bi de neymiş beklentin az olursa mutlu olursun ya kocamdan niye beklemiycem sokaktan adam mı cevircem
Havalar öyle berbat ki canım giydirsen terliyor açsan üşüyor bir yaz gelmedi ya. Sıcak ama esiyor da. Bir gün az giydirsem öbür gün yeşil kokulu sık kaka yapıyor karnı gurul gurul.O zaman enfeksiyonunuz yok canım. Bugün altını değiştirirken yaptı. Zaten altını alırken ağlıyordu ama kesik kesik yapmadı. Etraf batmasın diye bezini bastırdım ama sızıntı yada kesik kesik değildi hatta tanzikli bile diyebilirim
Baharatlı yemiyorum. Ben bazen üşüyebiliyorum ama kızımı üşütmeyeyim diye güzel giydiriyorum. Ama bu seferde terleyip usutuyorsa bilemicem. Ama her gegirmede çıkarıyor sonrası ya sade ağlama yada hickirikli ağlama. Bu hafta çok bez kirletmeye başladı sanki yediğini hemen çıkarıyor alttan. Bu haftada umarım iyi alır da aklımdaki soru işaretleri geçer.
eşimi de hiç tınlamıyor adamın kucağında bas bas bağırıyo
Ya canım şöyle bir şey keşfettim uyuyunca hemen koyarsam uyanıyor. İyice kucağımda dalmasını bekliyorum bazen yarım saat dalınca da gündüz yanımda yüüstü yatırıyorum. Bir denesene gazdan uyanıyorlar karınlarına sancı giriyor. Bir de yarım kundakla uyuyanlar varmışYa ben şu çocuğu uyutmayın beceremiyorum . İki ayı geçti ya memede uyuyacak çok dalacak olağanüstü başarı ile kılı kıpırdamadan yatağına koyacaksın ki o da bünde bir yada artık tüm gün uyumayacak düşecek artık halden de bayılır gibi yatacak . Kuş uykusu demişsiniz ya aynen öyle 15 dakikalık uyuyor . Son zamanlarda sadece gece 2-5 arası uyuduğunu biliyorum kesintisiz gerisi zulüm. Ne yapıcam ben , artık yoruldum herşeyi denedim . Salladım pışpışladım , kucakta yatırdım . Memede bıraktım çarşafta uyuttuk babası ile yok bu yatağında konulunca 15 dakkaya gözleri açıyor . Bana akıl verin lütfen. İlk 2 hafta sarılıktan dünya yıkılsa uyanmazdı şimdi nerdee
Havalar öyle berbat ki canım giydirsen terliyor açsan üşüyor bir yaz gelmedi ya. Sıcak ama esiyor da. Bir gün az giydirsem öbür gün yeşil kokulu sık kaka yapıyor karnı gurul gurul.
İnşallah canım bir bukadar daha alsa yeterli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?