- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.001
Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum
3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.
Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
O emmek aliskanlik haline gelirse parmak incelebiliyoBugün ağlamayı kestim. Biraz daha iyiyim. Sadece memede emzirme den aniden hiç süt gelmemeye dusmustum. Sutum 1 hafta sonra geri gelmeye başladı. Her şeyi aldım, sanırım şu yedi günde internette yok Peru da kullanılan vitamin yok Brezilya bilmem eşim ne bulduysan aldım. Daha bazıları gelmedi bile.
Sanırım çözen sütü pompa ile almak oldu.. dün öğlenden beri her iki saatte bir 20 dk ( gece dahil) elektrikli pompanın en güclu ayarina getirip süt sagdim. Süt artmaya başladı. Bugün yine devam etmeyi düşünüyorum. Eşim zorla kavgaya butun gece bebeğe baktı ben süt sagdim.
Elini bulmuş elini emsin..çok kurcalamak iyi olmuyor bunlari
Kuzum biz sorduk haftasonu denize sokun çıkarın uzun kalmasın dedi, bir de altı aydan önce güneş kremi önermiyoruz gölgede tutun dedi
Hem de kalabalık gidiyormuşsunuz hiç kaçırma derim verirsin avuturlar deniz güneş kum ooooh mis...ben de ağustos ta düşünüyorum 3 aylık süper bence ne çok küçük ve dayanıksız ne de sorun çıkaracaj kadar büyük...idealO zaman kremlemem zaten gölgede tutarım hep güneşe çıkarmam daha 1 ay var gitmemize o zamana iyicede toparlanmış olur. Bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım :)
Sen yapabildinmi peki koli vs bebekle suan hayal bile edemiyorum inan .ama mecbur isteEşim toparlıyor Can'ım şimdilik kitapları vs topladı. Arkadaşım çok. sağolsunlar. Sorup duruyorlar ne zaman toparlanıyoruz diye. Ama ben zahmet vermek istemiyorum kimseye. 2 gün kala falan annem gelir. O yardım eder inş. Kadının zaten aylardır benden çektiği yetti. Son aşamada çağırıcam.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin beterinden korusun.Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum
3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.
Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
Canım dik gibi çıkmış fotoğrafta. Aslında bacaklarım eğimli bebiş yaslanmış. Araba koltuğu gibi pozisyonu Yani. Oturtma için erken haklısınBu pozisyon içn erken değilmi canım ya ben oturmuyorum şuan 4 ay dolunca derler ama bilemedim benmi yanlış biliyorum diye düşündüm şuan
Aa iyi maşallah canım 8 günde 400 çok iyi. Bişeyi yoktur inşallah testler hiç güvenilir değil zaten.Canım kilo alimi iyi gecen hafta 8 günde 400 gr yakın almış dün tartıldı haftaya salı tekrar tarticam sağlık ocaginda. Iki gündür kusması daha yoğun sicmasi daha sik anlamadim nasil beslenecek. Huysuzlugu konusunda yorum yapmak istemiyorumBende ondan korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olursa diye.
Ayy en güzeli kalabalık tatil :))) bebişi satacak birsürü insanKızlar cevaplar için teşekkür ederim. Güneşe çıkarmam gölgede takılırız oğlumla artık denize güvenmediğim ve küçük olduğu için sokmam zaten şemsiyenin altında analı oğullu etrafa bakarız. Kendi doktorumuza da unutmazsam sorarım ama sanırım sıkıntı olmaz. Bencede son rahat tatilimiz olur birde kv kayınbaba görümceler kalabalık gitcez bakanı çok olacak bende biraz rahat ederim kendimede vakit kalır. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci hadi bakalım
Ben kremleyip sokmuştum denizeO zaman kremlemem zaten gölgede tutarım hep güneşe çıkarmam daha 1 ay var gitmemize o zamana iyicede toparlanmış olur. Bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım :)
Dün okumuştum içlenmiştn eşine. Geçti mi. Benim de yarın geçer mi acaba. Bugun ben öyleyim 5 günlük işe gidiyor beyfendi. Annem gelsinmiş yanımıza. Bir de yazlık yerde işleri. Denize de girecekmiş. Ben burda 2 çocukla naparım umrunda değil adamın.Hem de kalabalık gidiyormuşsunuz hiç kaçırma derim verirsin avuturlar deniz güneş kum ooooh mis...ben de ağustos ta düşünüyorum 3 aylık süper bence ne çok küçük ve dayanıksız ne de sorun çıkaracaj kadar büyük...ideal
Ayy çok uzun okumaya vaktim Yok gerçekten . Merak ettim özetini :)Şimdi kızlar bizim ilginç bir sorunumuz var..gündüzleri oluyor sadece..kızımı uyutuyorum mesala aşırı uykusu oluyor rldiyelim..hatta geçen kollarımda resmen yorgunluktan horluyarak nerdeyse uykuya daldı..sanırsın 2_3 saat hiç kalkmayacak gibi....hooppp bir bakıyorsun tamı tamına 45 dk ya uyanıyor...Eger o 45 dk yi yakalayip hemen 15 dk icinde tekrar uyutabilirsem acilmadan ustune uyuyor 2.5_3 saati tamamliyacak sekilde asagi yukari..bazen 40 dk dedimi yanina geliyorum usulca geri uyutabilmek icin nadir basarili oluyorum..Ve ben böyle bir yazı buldum uygulamaya çalışacağım bakalım...hep aynı şekilde yatırmaya çalışıyorum mümkün olduğunca geçenlerde başarılı olmuştum aslında 3 günden sonra yatırdığım 5 dk içinde uykuya geçiyordu..bayramda nazar oldu çocuğa geri uykusuz günlere devam.. bugün ilk 45 dakikayı atlattık darısı diğer günlere.... sizede bir faydası olur umarım....Eee eee eee eee eeeeebebişler pış pışş bebisler https://www.google.com.tr/url?sa=t&...FjABegQIBBAB&usg=AOvVaw17HAGa1Ik1eSyHCVm_D-FN
Değerlendir valla canım, biz de planları yapıp yapıp bozuyoruz, cesaret edemiyoruz. Ama gözü karartmak lazım sanırım, yorulduk iyice tatil iyi gelir.. eve kapanmaktan da fenalık geldi :)O zaman kremlemem zaten gölgede tutarım hep güneşe çıkarmam daha 1 ay var gitmemize o zamana iyicede toparlanmış olur. Bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım :)
Büyük bi leğen olabilir. Dünyaya geldiği anı yaşarmış bebişler o anda.Canım bizim küvet yok ki, nasıl yapıcazduşa girilebilir belki.. yarın da aşımız var, çok korkuyorum ya ateş işinden.. ilk ateş tecrübemiz olacak bakalım inşallah kolay atlatırız
Yok kuzum nerdeee. Bi de şimdiden ortalıkta koli vs görmeye dayanamam. Daha en az bi hafta var. 2-3 gün kala toparlanır. Tabi ben yapabileceğimi sanmıyorum. Yemek yemeye zor fırsatım oluyor Zaten.Sen yapabildinmi peki koli vs bebekle suan hayal bile edemiyorum inan .ama mecbur iste
Duşa girerim en kötü, alırım kucağıma.. hepimiz geç falan degil hiç yaşamasak keşke yaBüyük bi leğen olabilir. Dünyaya geldiği anı yaşarmış bebişler o anda.
Aşıdan ben de çok korkuyorum yaa. Bizimki Zaten ağlamaya fırsat kolluyor. İnş ateşlenmiş Can'ım oğluşun. Tecrübeni de daha geç yaşarsın inş
Canım ben de gitmeyi düşünüyorum ağustos eylül gibi.her ne kadar eşim küçük bebekle gidilmez dese de ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Kızlar birşey sorcam ağustosun başında tatile gideceğiz ama bebekle sıkıntı olurmu denize sokmayı düşünmüyorum daha çok küçük diye. Edremit taraflarında olacağız daha önce küçük bebeğini götüren varmı ne diyosunuz bu konuda
Öpeyim :)))Kızlar geçen gün bebegin atak dönemleri takibi için bir uygulamadan bahsetmiştiniz, şu an öpseler hatırlayamadım, halbuki appstore a girip bakmıştım bile :) hatta paralı uygulamaydı sanırım, neydi ki bi hatırlatıverin şu garibana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?