2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebekten bebeğe değişir ama şöyle söyliyim önümüzdeki 2 3 yıl boyunca en rahat tatil yazımız bu yaz olur. Diş derdi yok ek gıda derdi yok yürüme derdi yok. Denize de ben armutlu da sokmuştum 3 aylıktı sadeve gövdesini. Denizden sonra emip çok rahat uyuyordu. Yedir yatır gazını çıkar döngüsünde arabasında rahat rahat takılıyordu. Tek lazım olan şey emzirme önlüğü :)

M Mustu 34 sormuŞti doktoruna . Daha net cevap verir . Güneş kremi kullanma denize sokma demişti diye hatırlıyorum . Ben bu yıl gitmicem mesela .

Ben de 10 güne kalmaz Marmaris tarafına gidicem ama kesinliklr bebeği kumsala götürmeyi bile düşünmüyorum. Çok küçükler ve sıcaktan çok etkilenirler diye düşünüyorum. Zaten burda bir arkadaş sormuştu doktoruna ve ben de okumuştum bir yerde, 6 ay öncesi deniz ve güneş tavsiye edilmiyor diye

Oğlum 3 aylikken gitmiştik çok guzeldi emiyor uyuyordu arabasında golgede...suya da soktuk gayet rahattı...gunese çıkarmadık tabi de...bence en rahat tatil olur çünkü ek gıda o yeni yürüme zamanları zor sonrası daha da zor oğlum mesela şimdi otel yemeklerini yemek istemiyor bir sürü kendine göre tercihleri var karşılamamız imkansız gibi bişey onun isteklerini...miniklerin ağzı var dili yok emzir yatır bez değiş

Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
İlk ay bebiş göz teması kuramaz zaten 40. Güne yakın başlıyor emerken bakmaya yavrucak bence yanlış olmuş o bilgi.

Gölgede tutarsın hicbisey olmaz canım mis gibi hava alır minik

M Mustu 34 sormuŞti doktoruna . Daha net cevap verir . Güneş kremi kullanma denize sokma demişti diye hatırlıyorum . Ben bu yıl gitmicem mesela .

Kızlar cevaplar için teşekkür ederim. Güneşe çıkarmam gölgede takılırız oğlumla artık denize güvenmediğim ve küçük olduğu için sokmam zaten şemsiyenin altında analı oğullu etrafa bakarız. Kendi doktorumuza da unutmazsam sorarım ama sanırım sıkıntı olmaz. Bencede son rahat tatilimiz olur birde kv kayınbaba görümceler kalabalık gitcez bakanı çok olacak bende biraz rahat ederim kendimede vakit kalır. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci hadi bakalım

Oy meleğim benim Allah bir an evvel şifa versin inşallah cnm

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ayy canım benim allah hayırlı doğumlar versin, uyuyabildigin kadar uyu, karnını doyur, istediklerini ye, sonra gaz yapar bilmem ne diye yiyemiyorsun:) gerçi sen tecrübeliymişsin bilirsin ama :)) bir de tadını çıkar ya, ben son haftaları özledim valla, karnımda bıdık bıdık hareket ederdi, kolunu bacağını sürterdi, seslenince kıpırdaması falan Harika bir şey bence

Kuzum biz sorduk haftasonu denize sokun çıkarın uzun kalmasın dedi, bir de altı aydan önce güneş kremi önermiyoruz gölgede tutun dedi

Bende öyle teselli ediyorum kendimi ama bi yandan da zaman geçsin istiyorum beni çok iyi anlıyorsunuz gerçi bende sizi anlıyorum. Evet çok ama çok özleniyor hamilelik, bebeğin kıpırtıları. Hatta her şey . . zamanında sağlıkla gelsin de inşallah.

Kuzum biz sorduk haftasonu denize sokun çıkarın uzun kalmasın dedi, bir de altı aydan önce güneş kremi önermiyoruz gölgede tutun dedi
Ben ankaranin yazinda dısarı çıkarken yuzune bacaklarina güneş kremi sürsem diyordum bebekler icin olanini arastirip.simdi böyle bir secenek yok demek ki.bunu bile dr.a soracagiz demek bunu da düşunmemistim

Evet son haftalar insan iyice sabırsızlanıyor, agrılar artıyor.. benim daha 12 günüm vardı, kontrolde doktor kesin sezeryan ne gün yapalım dedi, mümkünse bugün demiştim bir ay öncesinde de yine doktora kesin alın bari ben dayanamıyorum demiştim ne bileyim böyle özleyeceğimi hayırlısı ne zamansa canım sağlıkla mutlulukla gelsin minik inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Ben ankaranin yazinda dısarı çıkarken yuzune bacaklarina güneş kremi sürsem diyordum bebekler icin olanini arastirip.simdi böyle bir secenek yok demek ki.bunu bile dr.a soracagiz demek bunu da düşunmemistim
Ben de ankaradayım canım, güneş kremi d vitaminini blokladığı için zaten Ankara’da 6 ayı geçse de önermiyorlarmış. Çok yakıcı güneş yok nasılsa, öğlen vakti çıktığında inçe bi battaniye örtersin çok yakıcı güneş olursa ama içine sinmiyorsa 6 aydan sonra ki o zamanda kışa denk gelecek mustelanın güneş kremini kullanabilirsiniz demişti

Oo çok sağol cevap için.hem guneş kreminin markasini öğrendim tam faydali bilgi oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…