- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.921
Yakınsınız kızlar otobüs var metro var ordan oraya tanışın derim ne güzel olur dost sahibi olmak mükemmel bişeyO zamn biz yakın sayılırız ya:)
37 iyi merak etme canım birde uyanır uyanmaz ölçme uyansın 5 dk sonra ölç vücut ısısı anca normale dönüyor ilk uyandıklarında daha yüksek çıkar herzamanKızlar çok sağolun ya tamam öyle yapayım inşallah çıkmaz Allah razı olsun
Ben çalıdayım canım burda çok yağmur yağdı ama bir sıkıntı yok. Bende evlenip geldim buraya ama ne komşu ne arkadaş halen yok. Eşimin çevreside çok yok öyle. Ne güZel olur burdakiler toplansak etsek insan iki kelam laf arıyor gitcek kapı arıyor.Ay kıyamam canım benim yalnızlık gerçekten çok zor bilirim Manisa da 2 yıl görev yaptı eşim hiç kimsem yoktu oğlum minicikti ozaman bende ağlar dururdum kendime ama sonra dostlarım oldu birsürü hatta hala gider geliriz şükür... Ben varım canım çık gel dertleşelim bi kahve içeriz bu arada burda sel götürdü sizin semt nasıl
semabsrn canim pisik ne durumda? Gecirebildin mi? Bizimki malesef yeniden hortladı kafayi yiyecem artik tam gecer gibi oluyor, tamam diyorum iki gune kalmaz gecer yavrumun pisigi. Hooop bir sonraki bezde yeniden yayilmis
Sütü oda ısısında çözülsün diye bekletmeyin bozarsınız. Çıkardığında benmari usulü çözdürüp ısıtacaksın, sıcak su dolu bir kaba koy süt poşetini hem çözülüyor hem de ısınıyor çözündükten sonra maksimum 3 saat oda ısısında kalabilir
Allah yardımcınız olsun canım, dermanı olan bir şey diye teselli et kendini.Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Dün lokal anestezi ile ameliyat oldu kuzum
3 hafta daha alçı kalacak sonra
Ortez ayakkabıları giyecek.
Annesi ona kurban olur
Çok çekiyor yavrum ama bitecek
Doktor 4 yaşına kadar ayakkabı tedavisi
Sürer dedi. Rabbim sabir versin cümlemize
Allah şifalar versin canım hepsi geçecek inşallah...işin iyi yanı bebeğinin hiçbirisini hatırlamayacak olması...Allah sana güç kuvvet kolaylıklar versinBebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Annesi ona kurban olur
Allah yardımcıniz olsun canm. 4 yıl olmadan düzelir inşallahBebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Annesi ona kurban olur
Bebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Annesi ona kurban olur
Gülmeye başlayıp ekmeyi bırakıyor benimki gözüne bakınca ondan olabilir mi dikkati dağılıyorEmzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
Hiç duymadım valla nedenmiş ki...oğlum 2 sene emdi hep gözlerime bakardı şimdi kızim da bakıyor çok güzel o bakışlar1Emzirme eğitimi alan biri internette yazmış ilk zamanlar emzirirken bebekle göz teması kurulmalı ancak 2. Aydan sonra kesinlikle göz teması kurulmamalı diye !!!! Neden çok ilginç ???? Bilen varmı
Hiç duymadım valla nedenmiş ki...oğlum 2 sene emdi hep gözlerime bakardı şimdi kızim da bakıyor çok güzel o bakışlar1
Gülmeye başlayıp ekmeyi bırakıyor benimki gözüne bakınca ondan olabilir mi dikkati dağılıyor
Allah sabır versin kuzum. Minik meleğe de şifalar versin inşallah. Çok şükür buna da, dermansiz derdimiz olmasinBebeğim 40 i çıktığından beri daha da huzursuz du okuyamadım mesajları kızlar
Annesi ona kurban olur
Galiba su gunlerde benimki meme reddi asamasinda. Allahim sabirla cikmak nasip etsin. Bugun hazirda sütüm olsaydi biberonla verecektim. Asla almiyor agzina memeyi. Tuttugug an iki yudum cekip aglayarak geri atıyor. Ya sıcaklardan aşırı bunaldi, emzirirken ki ten temasi onu cok rahatsiz ediyor. Ya da gercekten mememi reddrtmek uzere ve ben cok mutsuzum bu yuzden.
Canım üç gündür ben de aynı şeyi yasıyorum, sağıp veriyorum beni emmek istemiyor. Önce gazı var diye düşündüm, sonra emzik verdim mememin dibinde emziği emiyor, memeyi ağzına sokuyorum basıyor yaygarayı. Kaç günlüktü seninki? Atak mıdır nedir erdi yetti valla, bin eziyetle uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?