2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy napıcaz bu pis boğazlılığı bilmem doktor istediğini ye artık bişi olmaz demişti, allahtan fasülye falan yemedim. Kuyruk sokumu dediğin makata benzeyen yer dimi beline doğru
Ah bilsem. Ben de buldum mu hiç es geçmiyorum
Can'ım tam popo çiZgisinin bittiği yer bel başlangıcı. O bölge uyarılınca gaz kaka yapma kolaylaşıyormuş. Ben de geçen gün öğrendim. Bugün yaptım. Tabi beraberinde birçok şey yaptım masaj egZersiz falan hangisi işe yaradı bilmiyorum ama o bölgeyi ovunca bi hoşuna gitti ki

yok canım ağlamıyor öyle bakınıyor beni takip ediyor gezdiriyorum bazen müzik dinletiyorum ama ağlamıyor. Doğduğundan beri öyle kanepeye koyarım durur izler müzik dinletirim ama acıkınca hep mıkırdanmaya başlardı saat başı emmek isterdi ama iki gündür saatlerimiz uzadı. Belkide keyfi yapıyor ya bilemedim.

Aman çok şükür bişey çıkmamış sonunda. Geçmiş olsun balım. Ne stres yaşamışsınızdır. Bi daha olmaz inş.

Aynen öyle canım allah yüreklerime merhamet versin.. ben söyledim hamilelik ve lohusalıkta beni üzdüğü konularda hakkımı helal etmiyorum. Bize gelince yorgun uykusuz dediğin gibi ama dizi seyrederken uyku falan yok.Uykusu gelen yatar uyur, çok sinirlerimi bozuyor. Bir de senin oğlan da ilgi bekler yazık.. bari onu da götürseydi.. annemi aradım ağladım valla, gelicek haftaya inşallah, bana bakıyor bebeğe bakıyor bi de bu adama bakıyor. Kendi anası yarım saatlik yolda.. valla gitse orda kalsa rahat etcem gördükçe delleniyorum

Çok şükür yıkanınca sızdı kaldı, el kadar şey tüm gün uyumadan ağlayarak nasıl dayandı bilmem.. sesi kısıldı, gözleri şişti yazık.. sadece taş yicem yakında gaz olmasın diye

Emzik mi vermek lazim
Benimki doğduğu gün emziği almıştı, iki aylık oldu uykuya dalarken ya da huysuzlandığında veriyorduk, uyuyunca atıyordu ama iki haftadır emziği atıp ellerini emiyor. Gazını çıkarırken boynumu omzumu emiyor, dönem özelliği sanırım, sıcak et emmek istiyorlar emzik kesmiyor

Reactions: tmz
Ay bnde korktum yazıları okuyunca dün akşam ilk kez 4.5 saat uyuduk . Nırmalde 3-3.5 saatte bi emiyordu . DÜn hiç uyandırmadım .

Bşzimki de 5-6 gündğr elini emmeye basladı çok komik oluyor emerken şapur şupur ses çıkartıyor

Kuzlar ya çok üzülüyorum sıkıntıları atlatamadığınıza. Benim prensesim koca kız oldu annesini hiç üzmüyor artık . Dışarıya çıkmayada alıştı . Bgün annemle alışveriş merkezine gittik iki üç saat hiç uyumadan durdu . Hiç ağlamadı sürekli etrafa baktı . Çok meraklı bakıyor etrafa bu ara . Hatta otobus , tramvay kullanmaya bile alıştırdık. Sayılır artık tek başıma bile fink fink gezebilirim darısı hepinizin başına inşallah bu da bugünden bir kare
Size tek tavsiyem tamamen sakin olun ve kesinlikle uyuyun . Yemeği falan boşverin . Ben uykysuzken çok asabi oluyorum. Uyku en güzel süt yapan şey . Annem bana çok uyuyosun diyor ama ben inatla her fırsat bulduğumda uyuyorum .

Kizlar buranin muhabbetini cok seviyorum herkes o kdr içten ve tatli ki. Ama gelgelelim ipin ucunu yine kacirdim okuyamadim bugun hic. Neyse sizlrrr bir sorum var kizim 5 mayista dogdu. Ama ben 6 temmuzda 10 günlüğüne memlekete gidicem. 2. Ay asimizi ve doktor kontrolumuzu bi 10 gun gec yaptrsak nolur?? Asi ates yapar die yaptirip yola cikmk istemiyorm

Kızlar merhaba.. Yahu bu lesitin i eczacıya ne diyip alıyoruz. Lesitin deyip almak yeterli mi yoksa çeşitleri var mı. Hap gibi bir sey mi suda eritilip içilen bir sey mi. Uygulamayı vs mini mini birlere anlatır gibi anlatın hele bana bi ya :/ bilhassa sofiarya senden de bekliyorum canım ya. Okuyup cvp veremezsem kusuruma bakmayın, şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinizi öpüyor bebişleri gıdıklıyorum

Maşallah de kuzum totonu kaşı ayyt yerim o güzel surati ya ne guzelsiniz öyle sizzzz maşallah maşallah masallahhh

Kuzum solgar lesitin eczaneden böyle al. Kapsül şeklinde ve ilk kullanimda 2 tane al sonrakilerde 8 saatte 1 yani günde 3

Canım bizim doktor aşının erken yapilmamasi gerektiğini ancak bi kaç gün gecikebilecegini sorun olmayacağını söylemişti. Yine de en iyisini doktor bilir bir de sofiarya

Kuzum solgar lesitin eczaneden böyle al. Kapsül şeklinde ve ilk kullanimda 2 tane al sonrakilerde 8 saatte 1 yani günde 3
Ben dün gece iki tane aldım, sekiz saat sonra bir tane daha aldım. Şikayetlerim geçti çok şükür, devam ediyor muyuz? Tekrarlayınca mı yeniden alıyoruz kuzum

Ben dün gece iki tane aldım, sekiz saat sonra bir tane daha aldım. Şikayetlerim geçti çok şükür, devam ediyor muyuz? Tekrarlayınca mı yeniden alıyoruz kuzum
Kız ben kullanmadım ama çok araştırdım sutum kesilince ama şikayetler geçtiyse kullanma bence kızlar da öyle yapmıştı. Tekrar başlarsa kullanırsin inşallah baslamaz

Maşallah de kuzum totonu kaşı ayyt yerim o güzel surati ya ne guzelsiniz öyle sizzzz maşallah maşallah masallahhh
Maşallah canım darısı hepinizin başına valla ta . Biz atlattık galiba zorlu günleri sizde atkatırsınız en kısa zamnda inşallah . O kadar keyifliki gaz kaka sorunu olmayınca . Herkes bu şekilde olsun istiyorum .

Inşallah canım ya keskeee bir an önce atlatsak. Uykuya bağımlı olsun benimki yeter bana uyusun uyansin yesin tekrar uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…