- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.321
anne sütü alan bebeklerde yanlış bilmiyorsam 5 güne kadar yapmaması normalmişkızım 2 gündur hic kaka yapmiyor ..bir kakayı bu kadar özlemle bekliycegimi dusunmezdimacil tavsiye pleaseee
1’er çay kaşığı tane kimyon, rezene, anason, bir tutam ıhlamur ve kuru ısırgan otu karısımına sıcak su ekle, 10 dk beklet ve bir kupa iç. Bunu günde 3 defa falan iç. Tabi bol su tüket bu arada. Çoğalır sütün. Kalbini ferah tut ve bebeği emzirmeye devam et. Hatta mamayı göğsünden ver. Bak videoyu paylaşıyorum izle mutlaka.. bu yönetimi ben de yapacam. Hem seni emiyor hem mama alıyor. Emmeye devam ettiği için de sütün artıyor.Kızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir
Canım sütün azalsa çeker çeker ağlar hep emmek ister ağlar vs. Aç olmaması enteresan yani. Bişeyi yoktur belki ya bir iki günlük bişeydir. Ama ağlamaması tuhaf
bende senin gibiydim.çocuk doktotumu aradım uyumuyor ağlıyor durmadan mama veriyorum diye.beni fırçaladı gaz sancısı çeken çocuğa ne verirsen nekadar verirsen yer hepsini diye.devamlı emmek ister dedi.sonra bıraktım mamayı hala uyumuyor ,devamlı emmek istiyor ve gaz sancısına devam ama kilomuzun da maşallahı var.seninkisi de sancısı olmasınKızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir
Kızlar ağlamaktan bir hal oldum. Ackaliyor sık emmek istiyor diye Mama verdik sutum çok azaldı artık hiç doyuramiyorum. Nasıl geri gelir
Sütün azaldığı için meme reddedebilir belki ama 5-6 saat hiçbirşey yemedi diyorsun mama da almamış o direk beslenmeyi reddediyor,sen götür de için rahat etsin nolur nolmazGideyim bari canım ya yarın doktoruna göstereyim içim rahat etsin. Sütüm azaldığından olabilirmi peki bayağı azaldı çünkü
Gün içinde mi öyle bir kere 5-6saat uyudu diye sen telaş yaptın anlamadım? Kız nolcak bırak uyusun 24 saatte 5-6 saat, benim kız geceleri uyuyor öyle 5-6saat falan hiç dokunmuyorum artık uyanınca da aynı senin demen gibi ne var ne yok emiyorBiraz önce ağlayarak kıyameti kopardı emzirdim hatta yetmedi dolaptaki sağdığım sütleri verdim hepsinide içti anlamadım bu çocuğun düzenini valla ben gerçekten tok olduğu içinmi 5,6 saat durdu acaba ya valla dengem şaştı. Yarın gideyimde doktora birşey yoksa da içim rahat etsin en azından keyfi derim
Biraz önce ağlayarak kıyametler kopardı emdi dolaptaki sütlerde içti ben anlamadım bu çocuğu dengem şaştı ya ama en son 4 buçukta mama vermiştim zor bela onunla duruyordu 6 saat sonra ağlayarak acıktığını hatırlaması normal gelmiyor banada. İçim rahat etsin götüreyim yoksa ben düşünüp dururum noldu diyeSütün azaldığı için meme reddedebilir belki ama 5-6 saat hiçbirşey yemedi diyorsun mama da almamış o direk beslenmeyi reddediyor,sen götür de için rahat etsin nolur nolmaz
Gün içinde mi öyle bir kere 5-6saat uyudu diye sen telaş yaptın anlamadım? Kız nolcak bırak uyusun 24 saatte 5-6 saat, benim kız geceleri uyuyor öyle 5-6saat falan hiç dokunmuyorum artık uyanınca da aynı senin demen gibi ne var ne yok emiyoryoktur ozman onun bişeyi rahat bırak çocugu uyusun
1 çay kaşığı zeytinyagi ver canım, mama veriyorsan içine karıştır vermiyorsan ağzına döküverkızım 2 gündur hic kaka yapmiyor ..bir kakayı bu kadar özlemle bekliycegimi dusunmezdimacil tavsiye pleaseee
Sürdüm canım hatta kuyruk sokumuna da masaj yaptım, biraz bekledik, yıkadık sonra.. kakayı yapmadı ama gaz çıkardı baya.. sagol kuzum, ay ne gazmış bilmem valla hayattaki en büyük korkum gaz ve kakaCanim ben altını alınca pisik kremi yerine zeytinyağı sürüyorum ne zaman yağı sürüp yeni bezi taksam kakasini yapıyor zeytinyağı yumuşatıyor kasları yapmasını kolaylaştırıyor dene istersen
Ayy maşallah diyelim ya da senin kuzu alıştı. İnternette süt yapar ama gaz da yapar, bebeğinizi takip edin ona göre yiyin demişKavundan değildir canım, ben her gün 1 kavunu gün içinde yiyorum ve güzel süt yapıyor. Gaz yapmadı bizimkinde o nedenle diyorum. Yaklaşık 20 gündür yiyorum hemde
İç canım benim iç, zaten çok şeyle mücadele ediyoruz.. bir iki taneden bişi olmazBugün yine delirdik delirdikhiç susmadı ya hiç.. uyur gibi oluyor çığlık çığlığa uyanıyor. Gaz saz sancı açlık isilik pişik darbe yok.. karnı tok sırtı pek. Avutacaz diye aklımız şaştı ne zaman bitecek bu durum. Görmeyecem ben o günleri ya ömründe sigara içmemiş kocam 2 yıl önce sigarayı bırakan bana yalvarmalarıma dayanamayıp sigara aldı az önce. Dedim dayanamıyorum bak, dişlerimi kıracam sıkmaktan surat yaptı falan ama aldı. İçmemek için çok direndim ama galiba içecem. Büyük ihtimallede sonra oturup vicdan yapıp ağlayacam
İki tane de kayısı yedimdi, yemesem canım istiyor.. her meyve mi gaz yapar arkadaş.. hani kimyon içince bişi olmazdıCanım aynı şeyleri yaşamışiz.ben de yarım kiloya yakın yaş kayısı yedim .gaz yaparmis.secime giderken de usuttu biraz.esim şimdi nöbetçi eczaneden fitil aldı. Fitil attık yarım fitil.paranox ismi.bağırsaklar gürül gürül cunku
Canım benim çocukta gün boyu ağlayan uyuyunca 5 dk uyuyup hop kalkardı. Valla bugün bir hamak aldık çocuk uyumaya başladı. Şimdide ben korkmaya başladım niye bu kadar uyudu diyeBugün yine delirdik delirdikhiç susmadı ya hiç.. uyur gibi oluyor çığlık çığlığa uyanıyor. Gaz saz sancı açlık isilik pişik darbe yok.. karnı tok sırtı pek. Avutacaz diye aklımız şaştı ne zaman bitecek bu durum. Görmeyecem ben o günleri ya ömründe sigara içmemiş kocam 2 yıl önce sigarayı bırakan bana yalvarmalarıma dayanamayıp sigara aldı az önce. Dedim dayanamıyorum bak, dişlerimi kıracam sıkmaktan surat yaptı falan ama aldı. İçmemek için çok direndim ama galiba içecem. Büyük ihtimallede sonra oturup vicdan yapıp ağlayacam
5/6 saat emmeden uyanık mı kaldı?? Anam bu çocuklar bi garip yahu niye düzensiz bınlar böyle Bir günleri bir günlerini tutmuyorYok canım uyumadı gün içinde. Gece zaten uyandırmıyorum artık uyanıkken emmedi 6 saat bakıp durdu öyle dünden beri böyle uyanıkken bile 5,6 saati buldu hep
Bugün ben de hüngür hüngür ağladım...bizimle bişey yapmaya gelince hep yorgun ve uykusuz olan adam kalktı 5ten sonra taaa şehrin öbür ucundaki kardesinin yanına gitti beraber yemekler tatlilar...tüm hamilelik boyunca yiyemedim 50 gün olmuş doğum yapalım gel gidelim demedi annem de vardı oğlum erken yatıyor kızı da süt sağıp bırakabilirdim bikac saatliğine ama bana gidelim demedi hem de söylememe rağmen...bütün gün bu kız kucağımdaydı en son uyuyakalmışız oglan servisten alınacak ben çıldırıyorum yazıklar olsun...evde yiyecek bişey bile yoktu kalktım yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım hem ağladım hem yedik oğlumla...Allah bildiği gibi yapsın bunları...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişlerAllahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin, onların agrıları bizim olsun, gazsız, bol kakalı günleri olsun.. sağlıkla büyüsünler inşallah.. çok zormuş.. kendi agrılarıma mı yanayım, gaza kakaya mı yanayım, eşim siyaset bilimci kesildi kaç gündür kafasını kırasım var ona mı yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?