2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sonda canını çok yakar ona hiç dayanamam
Largopen yazdı 5 gün yarım ölçek içircem

Kızlar saat başı emen oğlum iki gündür zorla emiyor mama vermeye çalışıyorum almıyor acıkmaması imkansız 5 6 saat emmediği mama almadığı oldu. Bugünde gözleri kızardı ve 3,4 saatte bir iki kez öksürüyor hastamı ettim çocuğu acaba ya babamız hastaydı ama hiç yaklaşmadı odayı bile ayırdık hasta olmasın diye ondanmı geçti acaba çok canım sıkkın ya ateş falan yok ama bu emmemesi mama almaması canımı sıkıyor. sofiarya canım bebeklerde iştah kaybı olurmu ya bizimkini hasta ettim galiba ben

Kuzum benim. Rahat ediyor demekki canim yoksa uyuyamaz.Carsafta hic salladiniz mi. Bizimki çok zor uyurken denedik onda hemen uyumaya başladı. Tabi kollarimiz koptu hamak aldık sevdi uyudu rahat ettim bugün.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz iyi bir doktor bulursun da.

Burnu tıkalı olabilir mi canım. Ya da emzik çok emerse böyle meme reddi yapabiliyorlar. Hasta olan bebek daha çok emmek ister diye biliyorum. Hiç almıyır mu memeyi ya da mamayı ağzına

Burnu tıkalı olabilir mi canım. Ya da emzik çok emerse böyle meme reddi yapabiliyorlar. Hasta olan bebek daha çok emmek ister diye biliyorum. Hiç almıyır mu memeyi ya da mamayı ağzına

Emzik emiyo ama çok emmiyo uyurken ve tokken veriyorum. Hiç almıyor değil 5,6 saatte bir oda zorla 10 15 dk cebelleşiyoruz memeylede biberonlada burnunu sürekli açıyorum sıkıntı olmasın diye saat başı emerdi birden sürenin uzaması bana tuhaf geldi.

Ya keşke bende aşkları böldürecek yaptırsaydım aynı günde üç tane zor olur . Sen şimdi iki tane yaptın değil mi ? Bacak mı kol mu canım? Kuzucuk kolaylıkla atlatır inşallah bu günü
İki bacaktan yapıldı canım koldan olan çarşamba yapılacak bu saate kadar ateş olmadı uyudu bir süre bu saatten sonra olurmu bilmiyorum

Herkes bebeklerden şikayetçi ben kendimden ,kızım uyumasa da aglasa da idare ediyordum bir şekilde ama gene sirtim tutuldu kucağıma almak emzirmek uykuya dalsin diye omzumda taşımak bu halde işkence bide bel fitigim hortladı tam oldu hortlamasin da belim napsin ben 87 kilo kizim 4 buçuk nasıl taşısın vücudum ,yemek yemeye vakit bulabilsem dikkat edicem de ne bulsam onu yiyorum

Pamukçuk olabilir mi. 6 saat çok uzun gibi doktoruna sorsan

Geçmiş olsun canım yatağımı sert tarafına çevirdim geçti benimki braz. Sert yatakta uyumayı dene istersen

Kızlar ben bi .ok yedim afedersiniz bi şey olmaz diye, kavun öekmişti canım neredeyse yarım kavunu götürdüm. Üstüne kimyonlu rezene içtim içmesine ama çocuk iki gündür gazdan deliye döndü, bir de seçime giderken terledi falan üşüttü sanırım. Rezene verdim, mayıs çayından eşim yemin ettirdi veremiyorum. Biogai zaten kullanıyoruz, sıcak havlu koydum, defalarca masaj yaptım, yine de ağlarken telef oldu yavrucak, ıkınıp ıkınıp kakasını da yapamıyor. Ne yapayım kısa sürede fayda etsin bi akıl verin nolur, memeyi çekip çekip uzatmaktan memeler de pert oldu

Canim çok ikinip yapamadigi zamanlar altını açıyorum poposunu bir kaç kez siliyorum yapıyor birazda beklettim üstünü ortup

Canim çok ikinip yapamadigi zamanlar altını açıyorum poposunu bir kaç kez siliyorum yapıyor birazda beklettim üstünü ortup
Onu da yaptım canım, alaturkaya oturur gibi beklettim, bacaklarını itip çektim, bisiklet çevirir gibi yaptım. Çok moralim bozuk valla

Kavun süt yapar diyorlar ama niye öyle oldu ki ? 1 çay kaşığı kimyonu ağzıma alıp üstüne 2 bardak su içmiştim böyle çok gazı olduğunda sonra uzun süre emzirdim iyi geldi . Dene istersen . Acı elma yağıyla masaj yaptın mı ?

Sonda canını çok yakar ona hiç dayanamam
Largopen yazdı 5 gün yarım ölçek içircem

Canım aynı şeyleri ben 10 günlükken falan yaşadım. Hatta 6 tane iğne kullandık antibiyotik sonra da 5 gün largopen. Çok üzüldüm antibiyotik kullandık diye ama yapacak bir şey yok. Doktor ne derse yapıyoruz. Düzeldi bizimki ama hala korkuyorum kakası yukarı taşıyor bizim de.
Kilo alımı nasıldı bebişin? Enfeksiyon kilo alımını da etkiliyormuş.

Ben de altını açıp siliyorum, karnına da masaj yapıyorum biraz. Bazen de belinden aşağı hafif hafif masaj yapıyorum. Genelde işe yarıyor.

Çok sagol canım benim inşallah, siz n’aptınız? Nasıl oldu bebiş?
Çok sağol canım tahlili temiz çıktı evdeyiz hamd olsun :)
Ben de yedim benzer bku :) dondurma yedim 2 kat çorap giydirelim kuzu. Bir de sıcak su torbası denesen

Canım yenidoğan döneminde ateş bazen ölçülebilir düzeyde yükselmiyor ama bebekteki sıkıntıyı emmede azalma olarak görebiliyoruz. Beslenmesi azaldıysa meme emmek istemiyorsa yolunda gitmeyen birşeyler var demektir mutlaka doktora gidin ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…