2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi şükür atlattınız çok ağladı mı ? Bizi de perşembe çağırdılar verem alışı o gün var diye . Korkulacak birşey yok değil mi ?

Ayy tüh kuzum ya keşke ölçseydin ya belini ben ölçtüm s bedeni ucundan kaciriyorum m oluyor ama alirsam s alayim demiştim öyleyse m alayım çok heves ediyorum ama 300 lira az para da değil yani

topuk kaninda sorun olunca hemen ariyorlar canim zaten.aramadilarsa bundan sonra aramazlar. ilk cocugumda tam 3 kez aradilar 4 kez topuk kani verdik. kabus gibi gunlerdi.fenil hastaligi cikiyordu.son kanda cikmadi cok sukur.sariligi takma kafana o normal bir durum

Ayy tüh kuzum ya keşke ölçseydin ya belini ben ölçtüm s bedeni ucundan kaciriyorum m oluyor ama alirsam s alayim demiştim öyleyse m alayım çok heves ediyorum ama 300 lira az para da değil yani
Canım ölçtüm biçtim bana s olmaz dedim adamlar ısrarla beni ikna ettiler m size sonradan büyük gelicek ikinciyi sipariş edeceksiniz diye . Ay ne biliyim göbeğim de büyüyor sanki bu aralar küçüleceğine. Abur Cubur yemeye başladım ya

Ben 67de takildim kaldım çare arıyorum yok yok yok veremiyorum yamuna belki heves ettirir dediydim
Eğer zor da olsa takabiliyorsan tak bi kaç gün dayan canım sonra belki rahat takarsin. Hem degistirmezler mı acaba

Ben 67de takildim kaldım çare arıyorum yok yok yok veremiyorum yamuna belki heves ettirir dediydim
Eğer zor da olsa takabiliyorsan tak bi kaç gün dayan canım sonra belki rahat takarsin. Hem degistirmezler mı acaba
1 ayı geçmişti değiştirmediler haklılar sıkıntı değil ama keşke doğru yönlendirselerdi . Yok anacım tek mümkün değil takamıyorum.

Şu çayın sonucu ne olacak senin bebiste canim bugun nasil gececek bakalim en sonunda direnemeyip ben de verecem sanirim
Kivraniyor yavrucum gozumun onunde
Az önce bi sürü kaka yaptı ve çok şükür 1.5 saattir uyuyo, çaydan mı gaz ilacı zeytinyağı vs mi bilmiyom
Altını almam lazım uyancak diye korkuom
O uyurken ben uyuyamadım ona yanıyorum bi de mal gibi yattım kaldım uyuyamadım

Hadi şükür atlattınız çok ağladı mı ? Bizi de perşembe çağırdılar verem alışı o gün var diye . Korkulacak birşey yok değil mi ?
Walla canım ilkine göre biraz fazla ağladı ama emzirdim hemen sakinleşti evdede şuana kadar bir sorun olmadı eğer çok huzursuz olursa ağrı kesici verebilirsin dedi

Az önce doktora sordum mesajla, yok çocuğa vermeyin dedi
Pöf ya

Drda öyle dedi canım ama işte imsan yinede takıyor yoksa allaha şükür gelişimsel falan bir sıkıntımız yok

Çay may hiç bişey vermiyorsun di mi

Ya öyle ozellikle destekcin yoksa bu işler maalesefki cok zor. Allah bize sabır ve güç versin sağlık versin kimseye muhtaç etmesin. Senin durumuna daha cok uzuldum şimdi. Oğlun da küçükmüş. O da ilgi ister bakim ister.

Biz 39 günlükken lokal anestezi ile yaptırdık ve 20 dk sürdü, iyileşmesi ise 4-5 gün sürdü. Şimdi 2 aylık ve ayakları hareketlendi iyi ki yaptırmışım diyorum, sonra daha zor olurmuş.
Bu arada museviler yüzyıllardır bebeklerine doğar doğmaz veya en geç 1 hafta içinde yaptırıyorlar. Zararlı olsa onlar yaptırmazlar.

Walla canım ilkine göre biraz fazla ağladı ama emzirdim hemen sakinleşti evdede şuana kadar bir sorun olmadı eğer çok huzursuz olursa ağrı kesici verebilirsin dedi
Ya keşke bende aşkları böldürecek yaptırsaydım aynı günde üç tane zor olur . Sen şimdi iki tane yaptın değil mi ? Bacak mı kol mu canım? Kuzucuk kolaylıkla atlatır inşallah bu günü

Bi sürü kaka yapmış ama yeşilimsi ve mukuslu
Doktora foto attım takip edelim dedi
Adam benden bıktı o kadar çok mesaj atıyorum ki
Allahım bi akışına bırakamadım rahatlayamadım

Bi sürü kaka yapmış ama yeşilimsi ve mukuslu
Doktora foto attım takip edelim dedi
Adam benden bıktı o kadar çok mesaj atıyorum ki
Allahım bi akışına bırakamadım rahatlayamadım
Canım ben yarına randevu aldım benim kızımın bayadır yeşil ve mukuslu kakası araştırdığımda anne sütü alan bebeklerde normal diyor ama bakalım yarın doktor ne bana atsana foto

_meLinDa_ kızlar bize de sürekli idrar kültüründe bakteri çıktığı için yatış verdiler kabul etmedik antibiyotiği. Üroloji doktoru sonda ile aldı idrarı ve temiz çıktı. Çok küçücükler emin olmadan antibiyotik vermemek lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…