- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Üniversitede okuyorsun sanırım sınav zamanı lisans sınavı mayısta henüz mezun olmamış oluyorsun ama mezun durumunda sayılarak lisans kpss ye girebilirsin ama önlisans sınavı eylülde olur lisans a girmeyip önlisans a girerim diye düşünme çünkü eylül ayında çoktan ösym seni lisans mezunu diye işleyecek ve sen önlisanstan zaten giremeyeceksin. Bildiğim kadarı ile durum bu.Arkadaslar biliyorsunuz ayni senede yapilan B grubu sinavlarina iki farkli puan bulunamaz.Ben de 2016 lisans sinavina girdigim icin 2016 onlisans sinavina giremedim.Peki 2018 onlisans sinavina girebilir miyim?Veya benim durumumda olup girebilen var mi?Lisans mezunu degilim
Canım ben zaten Lisanstan girmek istemediğim için dondurdum.Önlisans olarak girmek istiyorum ama bir kere lisansa giren birdaha önlisans a giremez diyorlar.Üniversitede okuyorsun sanırım sınav zamanı lisans sınavı mayısta henüz mezun olmamış oluyorsun ama mezun durumunda sayılarak lisans kpss ye girebilirsin ama önlisans sınavı eylülde olur lisans a girmeyip önlisans a girerim diye düşünme çünkü eylül ayında çoktan ösym seni lisans mezunu diye işleyecek ve sen önlisanstan zaten giremeyeceksin. Bildiğim kadarı ile durum bu.
Sanmıyorum onu dondurmuşsun okulunu bence girebilirsin ama bunu net öğren sonra kalırsın ortadaCanım ben zaten Lisanstan girmek istemediğim için dondurdum.Önlisans olarak girmek istiyorum ama bir kere lisansa giren birdaha önlisans a giremez diyorlar.
Evet canım bende giremezsin diye biliyorumCanım ben zaten Lisanstan girmek istemediğim için dondurdum.Önlisans olarak girmek istiyorum ama bir kere lisansa giren birdaha önlisans a giremez diyorlar.
Bende senin gibiyim hem lisans hem onlisans mezunuyum malesef istesende onlisansa giremiyorsun sadece en ust bolumun ne ise ondan giriyorsun sadece lisans uzgunumArkadaslar biliyorsunuz ayni senede yapilan B grubu sinavlarina iki farkli puan bulunamaz.Ben de 2016 lisans sinavina girdigim icin 2016 onlisans sinavina giremedim.Peki 2018 onlisans sinavina girebilir miyim?Veya benim durumumda olup girebilen var mi?Lisans mezunu degilim
Mezun degil isen lisansa girmis olman birseyi degistirmez diploman yok daha o zaman girebilirsinCanım ben zaten Lisanstan girmek istemediğim için dondurdum.Önlisans olarak girmek istiyorum ama bir kere lisansa giren birdaha önlisans a giremez diyorlar.
Mezun değilim canim Ankara Balgat binasina gittim oradaki görevli mezun olmasan da giremezsin üst seviyeye girdigin icin birdaha alt seviyeye giremezsin dedi.Osym yi aradim girebilirsin dedi kime inanacagimi sasirdimMezun degil isen lisansa girmis olman birseyi degistirmez diploman yok daha o zaman girebilirsin
Basviru zamani yap basvurunu sistem kabul ederse tamam etmezse zaten basvuru dahi almaz sistem ins girebilirsinMezun değilim canim Ankara Balgat binasina gittim oradaki görevli mezun olmasan da giremezsin üst seviyeye girdigin icin birdaha alt seviyeye giremezsin dedi.Osym yi aradim girebilirsin dedi kime inanacagimi sasirdim
Aynı sene içinde evet giremiyoruz ama farkli senelerde girebiliriz sanirim çünkü ben en az 10 kez aradim ösym yi hepsin girebilirsin dediler ama ayni sene icinde iki farkli sinava giremezsin dediler.Kardeşiniz net bilgiyi nereden aldi?Sınava girdiğin için önlisansa giremezsin kardeşimden biliyorum..O da aynı hataya düştü ve lisans kpssye girecek artık, mezun olmasan da sistemde lisans gözüküyorsun