2018 kpss ogretmenlik

merhaba canım ben de kamu yönetimi mezunuyum 32 yaşındayım ben de çalışıyorum yavaş yavaş ama hırsa gelmem lazım birbirimizi gaza getirelim mi sen hangi dersten başladın..
ben mayıs sonuna kadar tarihi bitireyim diyorum yanında mat da çalışayım diyorum sonra cografyaya geçeceğim türkçe ile birlikte

Sende benim gibi zamana yayarak san bildiğin sevdiğini düşündüğün dersten başla ben coğrafyadan başladım Coğrafya ağırlıklı çalışıyorum tek tek gidecegim

En güzeli tek tek çalışmak benim için ama yavaş yavaş çalış tempo normal olsun

Merhaba kızlar bende 2018 de girmeyi dusunuyrm. Şuan hamileyim ıkizlerime. Acaba olur mu diyorum yinede umut ediyorum.

Merhaba kızlar bende 2018 de girmeyi dusunuyrm. Şuan hamileyim ıkizlerime. Acaba olur mu diyorum yinede umut ediyorum.
Neden olmasın yeter ki işte benim de iki oğlum var ve biri hiperaktif sen düşün halimi ama sonuçta varlar aksine onlar için istiyorum. sen kaç aylık hamilesin

Herkesin çalışma şekli başka ben ders ders calismaya başladım 13 ay var dolu dolu geçirilecek bir zaman az değil

Herkesin çalışma şekli başka ben ders ders calismaya başladım 13 ay var dolu dolu geçirilecek bir zaman az değil

Neden olmasın yeter ki işte benim de iki oğlum var ve biri hiperaktif sen düşün halimi ama sonuçta varlar aksine onlar için istiyorum. sen kaç aylık hamilesin
Istekliyim hemde çok ama şuan sorunlu gebelik yasiyrm hep yatıyorum. 28 haftam bitti. İkiz olunca erken doğum riskim var canim

Evt zaman baya var. Bende alan ile matematiği bitirmek istiyorum. Alana başlamıştım yarım kaldı bakalım bebekler dogsun devam edicem.

Senin alanın ne canim. Çalışmalar çocukla nasıl gidiyor
İstersen oluyor ama çoğu zaman akşam çalışıyorum suan oglumu uyumuyorum ki bakayım zor ama imkansız değil benim teknik yapı ressamligi ogretmenligi ya senin tabi bende alan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…