- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Merhaba,Merhaba canım..
Biz de burada günlük çalıştıklarımızı yazarak biraz ilerliyorduk zamanında ama biraz durulmuştu iyi olmuş başlığın ben de kendime arkadaş arıyordum. Benim de gk biraz yarım, vatandaşlık ve tarihe baştan başlayacağım. Gy kısmına çalışmıyorum allah ne verdiyse :)
Mezuniyet için çabaladığımdan bir iki haftadır bakamıyordum hiç, dün itibari ile ben de tekrar başladım bugün çalıştıktan sonra gün özeti olarak yazarım buraya
Kolay gelsin
Merhaba kızlar ben sizden çok gerideyim ama artık yetiştiği kadar gireceğim sınava
Sınava kadar elimizden geleni yapmamız lazım ki sınavdan çıktığımızda keşke demeyelim.Merhaba herkese. Bende bazi nedenlerden dolayı uzun bir suredir ara vermek zoru sa kaldim. Tarihten Atatürkün hayatina kadar ve matematikten sayi kesir problemlerinin videosunu izlemistim baya bir zaman once. Soru cozmemistim ve su an hicbirsey hatirlamiyorum.
Simdi yeniden başlamaya karar verdim. Bilmiyorum cok mu gec ama. Hicbirsey yapmamaktan iyidir. Boyke dusunuyorum ama. Fena halde. Panigim
O kadar değişiklik oluyor ki Vatandaşlık için çalışmaya geç kalmadık aslında. Benim de bu gidişle Tarih+Vatandaşlık ikisini bir yürütmem gerek.Merhaba ben Türkçe ve Vatandaşlık a bakamadım bilmiyorum yetişir mi tarihin yarısındayım biten dersler matematik ve coğrafya ama coğrafyanın tekrarını yapmam şart. Burda sayfam var ordan ilerledikçe işaretliyorum konuları inşallah yetişir konularımız.
İnşallah ben şimdi ev temizleyip duş alıp hemen derse başlayacağım nerden baksan en az iki üç sata çalışmam zor sonrasında da ne kadar olursa bugun yoğun bir günümO kadar değişiklik oluyor ki Vatandaşlık için çalışmaya geç kalmadık aslında. Benim de bu gidişle Tarih+Vatandaşlık ikisini bir yürütmem gerek.
Vatandaşlıktan ilk ünite çalışıp bırakmıştım önce coğrafya bitsin istedim.
Tarihin yarısındaysan hiç sorun olmaz, her gün derse vakit ayırabiliyorsan yetişir bence.
Tarih ve Coğrafyayı erken bitirmek daha mantıklı.
Benim de şimdiki amacım; yarına Coğrafyayı bitirip tüm bir tekrar yapmak, sonraki gün Vatandaşlık ilk ünite tekrarıyla birlikte yeni konulara çalışmak.
İnşallah sınavın hakkını verebiliriz :) rehavet oluyor tabi ama geçecek inşallah bu günler az kaldı.
Tek tarih ve vatandaslik kaldiysa rahat yetisir. Matematik en cok zaman alan bana gore.Sınava kadar elimizden geleni yapmamız lazım ki sınavdan çıktığımızda keşke demeyelim.
Ben konuları bitirmeden girmek istemiyorum sınava bu yüzden hızımı arttırdım.
GK zaten sıfırdı ama konular için bu kadar geç kalacağımı da düşünmüyordum. Tarih+Vatandaşlık komple durmuş durumda. 3-4 güne başlamayı düşünüyorum onlara da.
Videolarla ilerliyorum daha kolay oluyor direk kitaptan çalışmak ağır geliyor.
Ev temizligi yemek vs cok zaman aliyoe. 3 saate hallediyorsan iyi bile. Beni hergun cok. Oyalıyor ev işleri. Bide bizimkiler asiri pasakli olunca hic bitmiyor. Bu saate kaldim bende. matematikten 2 konunun videosunu izlemeyi dusunuyorum sabahlayip.. Ins yetisir. Kolay gelsin bize.İnşallah ben şimdi ev temizleyip duş alıp hemen derse başlayacağım nerden baksan en az iki üç sata çalışmam zor sonrasında da ne kadar olursa bugun yoğun bir günüm
İnşallah öyle olur.Tek tarih ve vatandaslik kaldiysa rahat yetisir. Matematik en cok zaman alan bana gore.
Ben sınava 5 6 ay kala yetismicek konukae diye panik olup birakmistim biara. Simdi dusunuyorumda büyük aptallik etmisim. 5 ay ne cokmus. Bu da benim hatam. Artik yapacak bisey yok tum bunları bi kenara koyup calismamiz lazim. Olduğu kadar.İnşallah öyle olur.
Tarih ve Vatandaşlık temelim hiç yok rehavetim ondan ama hızlanacağım mecbur.
Coğrafyayı da yeni hallettim sayılır.
Matematik de oyalayıcı dediğin gibi.
Ben sayısalcı olmama rağmen çok ara verdiğim için unutmuştum çoğu konuyu ve çok zaman aldı GY'nin bitmesi.
Halbuki GK tam sıfırım neredeyse ve daha az vaktim kaldı çalışmak için.
Strateji hatası diyelim artık yapacak bir şey yok :)
İnşallah halledebiliriz.
Evet tüm gün evdeyim o yönden sıkıntım yok da yaz sezonu olunca misafir geliyor arada engel oluyor illaki dikkatim de dağılıyor ara verince derse oturasım da gelmiyor geçiyor öyle.Ben sınava 5 6 ay kala yetismicek konukae diye panik olup birakmistim biara. Simdi dusunuyorumda büyük aptallik etmisim. 5 ay ne cokmus. Bu da benim hatam. Artik yapacak bisey yok tum bunları bi kenara koyup calismamiz lazim. Olduğu kadar.
Bir iste calismiyorsan ve tum gun sana aitse hic az degil vakit bence. Zaten unutuluyor sozeller hemen.
Bende bugun matematikten 6 video izkeyecektim ama malesef olnadi 3 te kaldim. Ev isi cok vaktimi aliyor.Bugün Coğrafya konularını tamamen bitirmeyi planlıyordum ama olmadı maalesef yarına kaldı :/
Benim neredeyse sülale duydu hazırlandığımı biliyorlar inşallah daha gelmezler :) öyle bir yerde oturuyorum ki yol geçerken uğrar çoğu. Millet tatil yapıp bizim evde mola veriyor :) herkese sınava hazırlanıyorum demekten de bıktım. Bitsin de şu stresli dönemim sonra hepsi birden gelsin hiç mühim değil yani :)Bende bugun matematikten 6 video izkeyecektim ama malesef olnadi 3 te kaldim. Ev isi cok vaktimi aliyor.
Insallah temmuza kadar misafirlerin gelmez diyelim ama insanlar bu konuda pek anlayisli olmuyor. Kimse bu kizin sinavi var mesguk etmeyelim son zamanları demiyor. Sende diyemiyorsun haliyle. Cok. Dertliyim bu konulardaneyse yarina inslahh programimizi tamamlariz artik.
Allah sağlık versin inşallah hayırlı olsun bebeğin :)Ah ne güzel çalışırken hamilelik ile askıya aldım malesef. İnşallah toparlayabilirim