Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet çıkıyor geçmiş senelere göre daha az çıkıyor ya da bazı seneler hiç çıkmıyor ama çalışmak lazım yine de. 1 soru bile olsa kaçırmamak lazım. Daha çok paragraflara yöneldikleri için dilbilgisi, yazım, anlatım bozukluğu vs. ağırlıkları daha az ama. Ales sorularına benzetiyorlar gibi.
Vatandaşlık çalışmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim bitiremiyorum yahu yasama çalışıyorum da şu değişikliklerle de bir duraksadım zaten. Sizlerden ne var ne yok arkadaşlar?
Vatandaşlık çalışmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim bitiremiyorum yahu yasama çalışıyorum da şu değişikliklerle de bir duraksadım zaten. Sizlerden ne var ne yok arkadaşlar?