2018 KPSS - Lisans B grubu buyursunlar

Benim neredeyse sülale duydu hazırlandığımı biliyorlar inşallah daha gelmezler :) öyle bir yerde oturuyorum ki yol geçerken uğrar çoğu. Millet tatil yapıp bizim evde mola veriyor :) herkese sınava hazırlanıyorum demekten de bıktım. Bitsin de şu stresli dönemim sonra hepsi birden gelsin hiç mühim değil yani :)

Coğrafya son iki ünite tekrarı yapıp soru çözmeyi planlıyorum inşallah.
Şu masa başında durup dalmalarım da olmasa bitmişti de :)
Kafa yorgun olunca algı da düşüyor maalesef.

Allah sağlık versin inşallah hayırlı olsun bebeğin :)
Sen de çabucak toparlarsın inşallah.
Bizim eski evde tam.merkezdeydi..hastaneye giden postanaye giden herkes gelir bizim. Evde dinlenirdi. Misafirsiz gun olmazdı. O yuzden cok iyi anlaiyorum seni. Masa basi dalmalari bendede oluyor malesef . Ve sifir uykuyla masaya otursam bile derse baslayinca gunlerdir uyumamis gibi uyku bastiriyor

Bizim eski evde tam.merkezdeydi..hastaneye giden postanaye giden herkes gelir bizim. Evde dinlenirdi. Misafirsiz gun olmazdı. O yuzden cok iyi anlaiyorum seni. Masa basi dalmalari bendede oluyor malesef . Ve sifir uykuyla masaya otursam bile derse baslayinca gunlerdir uyumamis gibi uyku bastiriyor
Ben uyanınca sabah egzersiz yapıyorum. Boyun, bel, bacak, kol hareketleri yapabilirsin kendini çok zorlamadan 5 dk bile olsa yapıp öyle otur masaya, beyin uyanıyor resmen. Tavsiye ederim sana da.
Bir de ders çalışırken arada bir derin nefes almayı unutma.
Sürekli odaklanınca dikkat dağılıyor çünkü bugünden itibaren ben de nefes egzersizine başladım.
Beynimize oksijen lazım :)

Vatandaşlık konularında bayağı bir değişiklik olmuş.
Bu dersi son zamanlara bıraktığıma hiç pişman olmadım valla şimdi ama hepsine çalışıp bitirenlere yazık oldu.
Elimizdeki bazı sorularda boşuna kalacak ama hadi hayırlısı...

Ben uyanınca sabah egzersiz yapıyorum. Boyun, bel, bacak, kol hareketleri yapabilirsin kendini çok zorlamadan 5 dk bile olsa yapıp öyle otur masaya, beyin uyanıyor resmen. Tavsiye ederim sana da.
Bir de ders çalışırken arada bir derin nefes almayı unutma.
Sürekli odaklanınca dikkat dağılıyor çünkü bugünden itibaren ben de nefes egzersizine başladım.
Beynimize oksijen lazım :)
Onceden sırt ve boyun agrilarim Icin yapiyordum ara ara ve gerçekten hem agrilarima iyi geliyordu hemde zinde tutuyordu. Üşengeç biri olduğum icin cok istikrarli devam edemedim.

Onceden sırt ve boyun agrilarim Icin yapiyordum ara ara ve gerçekten hem agrilarima iyi geliyordu hemde zinde tutuyordu. Üşengeç biri olduğum icin cok istikrarli devam edemedim.
Bende de bel ve boyun ağrısı var maalesef. 2013 yılında bel, boyun MR çektirmiştim boyun düzlüğü çıktı. Belimde sorun çıkmadı ama artık şüpheleniyorum belden de.
Sınav bir bitsin de tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Egzersiz konusunda ben de biraz üşengecim ama ilaç kullanmaktan daha iyidir yapıyorum her sabah az da olsa.

Bende de bel ve boyun ağrısı var maalesef. 2013 yılında bel, boyun MR çektirmiştim boyun düzlüğü çıktı. Belimde sorun çıkmadı ama artık şüpheleniyorum belden de.
Sınav bir bitsin de tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Egzersiz konusunda ben de biraz üşengecim ama ilaç kullanmaktan daha iyidir yapıyorum her sabah az da olsa.
Cok gecmis olsun. Bende aklima geldikce. Yapmaya calisicam

Kaç gündür bitirmem gereken tekrarımı yarım bıraktım bitiremedim çok pişmanım vicdan azabı duyuyorum:KK42:

Ben tercih yaptım alım oldu 2 gün sonra da sonuç açıklanacak onun merakıyla çalışmayı bıraktım odaklanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum vicdanım sızlıyor :olamaz:

X