- 21 Kasım 2016
- 3.679
- 5.251
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu aralar çok yok azaldı sanki. amin canım hepimize şifa versin rabbim. bilgi içinde teşekkür ederim hiç bilmiyodum o yüzden olabileceğiniBenim de sürekli olurdu d vit yükselince geçiyor yada hafifliyor ama şu sıra sanki iyice arttı ağrılarım haftaya kontrol var test yaptırayım düşmüş olabilir iyice Allah şifalar versin canım
2li yaptirmadiysan 3 lu hiç yaptırma. Benim 2li normal çıktığı halde 3lü riskli çıktı. Yaptırıp boşuna can sıkmaya gerek yok bence.
Hunharca :))))) Çok uzun cigneyemiyorsun çenen yoruluyor bide rahatlamaya hissediyosun hiç zaman tutmadım ama yrm saat hiç cignememisimdir daha kısadır.İnşallah bende de yarar, çiğniyorum bakalım. İnternette yarım saat çiğneyin diyordu gerçi, siz nasıl çiğniyorsunuz?Sebiss
Bizde sonucu ptesi aldik ayniydi sonucumuz (1/10000) dr um cok guzel dedi ve uclu taramaya gerek gormedi cok sukur ama yinede istedik. Ne zormus beklemek Allah herkese guzel sonuclar nasip etsin insallahkızlarrrrr günaydın ikili testimin sonucu çıktı anlayanlar lütfen yardım edin
22.05.18 09:07 DOWN SENDROMU 1. TRİMESTER (İKİLİ TEST)
fB-hCG 34,9 ng/ml
PAPP - A 2,21 mIU/ml
Kombine Risk <1:10000
İkili Test 1:9237
Yaş Riski 1:1076
Trisomy 13/18 + NT <1:10000
Eee tatlım bu hafta aynisını yaşadım..2 hafta kızim kızım diye sevdim, simdi erkeğe döndü..bende dumur oldum tabi ama oğluşum demeyede kolay alıştım hani..Sizin pipi bize gelmiş![]()
aminnnn inşallah canım korktum bende nedir sonuç die insan anlamayınca telaş yapıyor ben yaptırmam 3lüyü. aslında tamda bilmiyorum nedir 2li taramada dowm sendromlu die bakıolar 3lü de neye bakıolar 4lüde neye bilgin varsa anlatır mısın bana bende öğreneyim?Bizde sonucu ptesi aldik ayniydi sonucumuz (1/10000) dr um cok guzel dedi ve uclu taramaya gerek gormedi cok sukur ama yinede istedik. Ne zormus beklemek Allah herkese guzel sonuclar nasip etsin insallah
Ocean Mummy kullanıyorumGünaydınlar ... omega 3 kullananlar var mı dr yazdı mı size ve hangi marka
Onları bende bilmiyorum canim ama ikili tarama en son cikanmis ve en iyisi buymus diye okumustum. Ucluyu belki bende yaptirmayip sadece ayrintili ultrason isterim cinsiyeti de daha net gorurler hemaminnnn inşallah canım korktum bende nedir sonuç die insan anlamayınca telaş yapıyor ben yaptırmam 3lüyü. aslında tamda bilmiyorum nedir 2li taramada dowm sendromlu die bakıolar 3lü de neye bakıolar 4lüde neye bilgin varsa anlatır mısın bana bende öğreneyim?
Banada yeni yazdı doktor daha almadım cnm algae oil diye bı marka bide balık yağı yazdıGünaydınlar ... omega 3 kullananlar var mı dr yazdı mı size ve hangi marka
Imom yazdi dr um onu kullaniyorumGünaydınlar ... omega 3 kullananlar var mı dr yazdı mı size ve hangi marka
Ayy en iyisini yapmışsın..Banada bi 10 sonra gel dedi ama gitmiycem..kontrolüm zaten 2 hafta sonra..Ben stres oluyorum ayolBoyle durumla karsilasmamak için hic sormadimhayırlısı olsun canim :)
Benim dediğim zaten balık yağıBanada yeni yazdı doktor daha almadım cnm algae oil diye bı marka bide balık yağı yazdı
Ay insallah degismez o halde..ama cok ta kapılma diyim insan saglıklı olsun diyor tabi ama degisincede bozuluyoryaaaa bana da doktorum %80 kız dedi inşallah değişmezzz
Bana ı momu folik asit niyetine vermisti gecen hafta biraktim..Sen ne zamandir kulkaniyorsunImom yazdi dr um onu kullaniyorum
He tmm o zmn ikiside aynı şey dimiBenim dediğim zaten balık yağı