- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin :) hayırlı evlat etsin inşallah :)merhabalar kizlar rabbim sag salim digurmayi nasip etsin hepimize insaallah bende 2kasin annesiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin :) hayırlı evlat etsin inşallah :)merhabalar kizlar rabbim sag salim digurmayi nasip etsin hepimize insaallah bende 2kasin annesiyim
Maşallah degeriniz düzenli artmış :) rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah :)Ben bugün yine kan verdim 193 çıktı adet günüm bugün
Maşallah degeriniz düzenli artmış :) rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah :)
Amin inşallah hepimize güzel Sonuçlar almayı nasip eder inşallahBenim 3 gün kaldı bat a sabırla bekliyorum bakalım ne olucak :)
İnsallah hayirlisi ile :)Amin inşallah hepimize güzel Sonuçlar almayı nasip eder inşallah
amin cumlemizinkini insallahRabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin :) hayırlı evlat etsin inşallah :)
Aynen benim de 3 kasım ama sezaryen olacağım için 23 ekime denk geliyoKizlar hamile oldugunu bu tarihte ogrenenler muhtemelen kasim degil ekim annesi olacak. Bebekler biraz aceleci oluyolar kasim basi olan cogu kisi ekimde dogum yapti onceki senelerde. Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi , bebislerinize saglikla kavusmayi nasip etsin
siz erkenmi ogrendiniz gebeliginiz acabaAynen benim de 3 kasım ama sezaryen olacağım için 23 ekime denk geliyo
Ben 24. Günde bir oluyorum bugün adet günüm 4 gün önceden öğrendimsiz erkenmi ogrendiniz gebeliginiz acaba
yaa erkennogrenmissin ama degerin kac ciktii yaa ben yukselmicek diye cok oorkuyroum en son degerim 182 doktor cuma gunu bidaha baktir dedi kese icin ne zaman gidiceksinBen 24. Günde bir oluyorum bugün adet günüm 4 gün önceden öğrendim
Benim bugün 198 felan çıktı pazartesi gidicem 4+4 oluyoyaa erkennogrenmissin ama degerin kac ciktii yaa ben yukselmicek diye cok oorkuyroum en son degerim 182 doktor cuma gunu bidaha baktir dedi kese icin ne zaman gidiceksin
benimde bugun 345 cikti ben hala 3+6dayim pazartesi gorunmez ama daha kucuk olur cunku degerinde zaten gorunmesi icin henuz kucuk olur gibime geldiBenim bugün 198 felan çıktı pazartesi gidicem 4+4 oluyo
Artarsa görünür görünmezse 1 hafta sonraya giderim dr salı gel dedi ben pzaetesi müsaitimbenimde bugun 345 cikti ben hala 3+6dayim pazartesi gorunmez ama daha kucuk olur cunku degerinde zaten gorunmesi icin henuz kucuk olur gibime geldi
banada 2hafta sonra gel dedi 2hafta nasil gever blmyrum benim ilk gebeligim bide surekli stres yapiyorum ya gorunmezse kalp atisi duyulmazsa falan diye cok panigimArtarsa görünür görünmezse 1 hafta sonraya giderim dr salı gel dedi ben pzaetesi müsaitim
bide senin adet tarihin neydiArtarsa görünür görünmezse 1 hafta sonraya giderim dr salı gel dedi ben pzaetesi müsaitim
Aramızda 1 gün var o zaman ben de 4+0ımbenimde bugun 345 cikti ben hala 3+6dayim pazartesi gorunmez ama daha kucuk olur cunku degerinde zaten gorunmesi icin henuz kucuk olur gibime geldi
26ocak adet tarihim senin 25ocak o zamanAramızda 1 gün var o zaman ben de 4+0ım
Benim 27 ocak 27-28 günde bir adet görüyorum cumartesi sabahtan randevumuz var kese sanırım görülmez. İlk kızımda 5. Haftada kese görüldü 6+3 de kalp atışını dinledik26ocak adet tarihim senin 25ocak o zaman