2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar günaydın. benim sat 27 Ocak
bu sabah takibimi yapan hemşire arkadaşla konuştum cumartesi keseyi görebilir miyim diye. dayanamıyorum falan dedim. erken olur dedi. ben şok... 9 şubatta çatlatma vurulmuştum. 10şubatta çatladı desek. cidden erken mi ya. burda görenleri okuyunca çok şaşırdım.
Benimde 27 ocak 4+5 de gördük aslın da 4+2 de görmüştü emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı dr bence erken değil

bu sabah takibimi yapan hemşire arkadaşla konuştum cumartesi keseyi görebilir miyim diye. dayanamıyorum falan dedim. erken olur dedi. ben şok... 9 şubatta çatlatma vurulmuştum. 10şubatta çatladı desek. cidden erken mi ya. burda görenleri okuyunca çok şaşırdım.
değerin kaç 5000 oldu mu karından görünüyor

Benim 12 şubatta transferim oldu geçen hafta perşembe göreceklerdi keseyi ama cenazemiz vardı gidemedim. Bugün geldim hastaneye normalde senin de görünmesi gerekir artık ama beta hcg değerine de bağlı 1500 lerin üstüne çıkınca görünüyormuş.

normalde 5 de çıkıyorum. doktor 5e kadar ordaymış. ben 1 saat erken çıkınca yetişebiliyorum.
ama doludur ki. bugun randevu için telefon edeyim. hangi akşama verebilirlerse versinler.
git bakalım bugün yetişmezsen yarın sabah gidersin kuzum

Ben devyarın gidicem doktora çok heyecanlıyım nasıl gün geçiricim bilmiyorum
zaman geçmiyor ama yarından sonra su gibi gececek zaman
bakalım. 9 marta kadar dolu dediler doktor için. mhrsi kurcalayacağım devlet babada vardır belkim boşluk :)

Günaydın :)
9 marta kadar mı randevuu yok niye öyle .devlete git dediğin gibi devlette de bir doktorun olması iytidir

kizlarr gunaydinn benin ilk defa bugun kahverengi akintim var yaa progestanda kullaniyorum ama cok panik yaptim

ee istanbul :/ kalabalık ve curcuna...
of büyükşehrin sorunu da büyük oluyor
kizlarr gunaydinn benin ilk defa bugun kahverengi akintim var yaa progestanda kullaniyorum ama cok panik yaptim
doktoruna danışsan canım
Bende yarına randevu aldık doktorumla konuştum yarın gel bugün 200 mg progestana başla dedi artı bi tane de fitil verdi
sende de mi kanama var

X