- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
Gözün aydın ne kadarlıksın şimdiKızlar biz karından keseyi gördük çok şükür 7mm imiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın ne kadarlıksın şimdiKızlar biz karından keseyi gördük çok şükür 7mm imiş
Kızlar biz karından keseyi gördük çok şükür 7mm imiş
Benimde 27 ocak 4+5 de gördük aslın da 4+2 de görmüştü emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı dr bence erken değilkızlar günaydın. benim sat 27 Ocak
bu sabah takibimi yapan hemşire arkadaşla konuştum cumartesi keseyi görebilir miyim diye. dayanamıyorum falan dedim. erken olur dedi. ben şok... 9 şubatta çatlatma vurulmuştum. 10şubatta çatladı desek. cidden erken mi ya. burda görenleri okuyunca çok şaşırdım.
değerin kaç 5000 oldu mu karından görünüyorkızlar günaydın. benim sat 27 Ocak
bu sabah takibimi yapan hemşire arkadaşla konuştum cumartesi keseyi görebilir miyim diye. dayanamıyorum falan dedim. erken olur dedi. ben şok... 9 şubatta çatlatma vurulmuştum. 10şubatta çatladı desek. cidden erken mi ya. burda görenleri okuyunca çok şaşırdım.
değerin kaç 5000 oldu mu karından görünüyor
28 şubat 1512bilmiyorum ki canım. 4-5 gün önce yani 28 şubatta 1512 çıktı. bir daha baktırmadım. kollarım morardı ya huu
Benim 12 şubatta transferim oldu geçen hafta perşembe göreceklerdi keseyi ama cenazemiz vardı gidemedim. Bugün geldim hastaneye normalde senin de görünmesi gerekir artık ama beta hcg değerine de bağlı 1500 lerin üstüne çıkınca görünüyormuş.kızlar günaydın. benim sat 27 Ocak
28 şubat 1512
2 mart 3024
4 mart 6048
bence bugün bile gitsen kese görünür
İş çıkışı yetişecek misin peki ? ben perşembe görmeye gidecem allahın izni ileaklıma düşürdün valla SchonerDuft iş çıkışı gitsem mi senin kaç günün kaldı görmeye
İş çıkışı yetişecek misin peki ? ben perşembe görmeye gidecem allahın izni ile
git bakalım bugün yetişmezsen yarın sabah gidersin kuzumnormalde 5 de çıkıyorum. doktor 5e kadar ordaymış. ben 1 saat erken çıkınca yetişebiliyorum.
ama doludur ki. bugun randevu için telefon edeyim. hangi akşama verebilirlerse versinler.
bakalım. 9 marta kadar dolu dediler doktor için. mhrsi kurcalayacağım devlet babada vardır belkim boşluk :)git bakalım bugün yetişmezsen yarın sabah gidersin kuzum
Günaydın :)Günaydın herkese
zaman geçmiyor ama yarından sonra su gibi gececek zamanBen devyarın gidicem doktora çok heyecanlıyım nasıl gün geçiricim bilmiyorum
9 marta kadar mı randevuu yok niye öyle .devlete git dediğin gibi devlette de bir doktorun olması iytidirbakalım. 9 marta kadar dolu dediler doktor için. mhrsi kurcalayacağım devlet babada vardır belkim boşluk :)
Günaydın :)
zaman geçmiyor ama yarından sonra su gibi gececek zaman
9 marta kadar mı randevuu yok niye öyle .devlete git dediğin gibi devlette de bir doktorun olması iytidir
sendede varmi kanama cnmBende yarına randevu aldık doktorumla konuştum yarın gel bugün 200 mg progestana başla dedi artı bi tane de fitil verdi
of büyükşehrin sorunu da büyük oluyoree istanbul :/ kalabalık ve curcuna...
doktoruna danışsan canımkizlarr gunaydinn benin ilk defa bugun kahverengi akintim var yaa progestanda kullaniyorum ama cok panik yaptim
sende de mi kanama varBende yarına randevu aldık doktorumla konuştum yarın gel bugün 200 mg progestana başla dedi artı bi tane de fitil verdi