2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 4 gunde bir serum taktiriorum. Baska turlu dayanamiuorum kusma ve bulantiya sende arada taktirsan belki iyi gelir ama benimkinin icine zofer koyuyo doktor
Taktırdım canım bir kez o gün iyi oldum ama tek günlük.evde bir kızım var küçük 2,5yaşına yakın sabah ben öğleden sonra babası bakıyor onunla hastaneye gitmek çok zor ikimizde öğretmen olunca çekiyorum böyle artık bugün tam 12haftalık oldu azalsın çok yoruldum çünkü kızımla hiç ilgilenemiyorum ona daha çok üzülüyorum

Canim senin tup bebek sanirim tup benek oncesi rahim filmi cektirmismiydin

Ay hadi inşallah

Canim bana taktigi serum 4 gun idare ediyor icine zofer koyuyor ama metpamid falan koyuyorsa o bir gun ancak idare edoyor

Merhaba arkadaşlar devlette kaydım olsun diye bugün gittim kalp atışı var dedi ama dinletmiyoruz dedi herşey yolunda haftadıyla uyumlu dedi yolladı ama ben hiç öyle elleri kolları görmedim daha erkenmi acaba bide eli kolu erken gelişen erkektir geç gelişen kızdır derler varmı aslı astarı

Eklentiler

• 12B3756E-2A27-4856-A6AD-05195C6154AB.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 76
Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde ikili testim cuma günü

bende zehirleme olayını merak etmiştim ama soramadım dr.a. o sırada aklıma gelmedi.
ama 8 haftalık bebeği bile 25. haftalara kadar atamayabiliyormuş vücut.
çok enteresan ama gebelik devam ettiği için zarar vermiyor belki de

Günaydın herkese güzel haberler alacağimiz güzel bir gün olması dilegiyle
Sizlerde de oturup kalkarken ya da ayakta çok kalınca alt karında batma oluyor mu?
bende oluyor arada kasıklarımda dinlenince geçiyor sanki

yok devletteki ultrasonda öyle bende görmedim öyle detay kafası neresi bile anlaşılmıyor fazla kalp atışını da dinlemiyorlar özelde daha detaylı tabi cihazda farklı o yüzden görünüyor herşey

Gözün Aydın canım darısı bize bende 2 matısta gidecem ikili test için acaba nasıl oldu kalbi atıyor mu diye tedirginim bide hissetmiyorum da bebeği belki normal ama ilk olduğu için insan tedirgin oluyor rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Kızlar nasılsınız bulantılar ne alemde . Bu 10. Haftada neden arttı bılmıyorum ama 3 gundur akşam yedıgımi ya yatarken yada oncesınde cıkarıyorum hele ki dun gecem tam bı felaketti 4 kere kusmaya kalktım en sonunda artık kan gelıyodu :/ bıde sabah gıttım safraya . Bomboş oldu mıdem tabı felaket bı geceydı :/ hıc boyle olmamıstım dgrusu psıkolojım alt ust durumda tamamen

Canım ya benim diğer hamileliğimde de 10. Haftadan sonra çok fazla artmıştı bulantılarım kusmalarım mesela burda 12. Haftada azalıyor diyorlar benim 10. Haftadan 16. Haftaya kadar doruk noktasına ulaşmıştı doktorum da çok normal diyordu. Herkesin değişiyor demek ki.

Ne olduğunu anlamadan iki dk ya dışardaydım şaştım kaldım özelde randevuma 2 hafta var biraz daha sabretcez çünkü bunda hiçbişey anlamadım valla

ah canım yaaa Rabbim yardımcın olsun

bende 10. haftaya kadar sadece sabahlari kusuyordum simdi sabah kahvaltidan sonradan ve aksam yemeginden sonra kusuyorum yaa benimde artti

Tup bebek canim. 2016 da bir hsg cekilmistim. Bir daha istenmedi. Miyom haritasini gosteren bir ultrason istemisti dr. Ona gore degerlendirdi.
Anladim canim sagolasin bir arkadasim yakin donemde tup bebek yapti sonuc negatif cikti esinde problem vardi. Bu yizden tup bebek yaptilar sonuc negatif cikinca doktoru toplama sirasinda esinin degerleri yuksekti normal yolla gebe kalabilirsin ama once bir rahim.filmi cektir dedi rahim filmi cekilti sol tup kapalo cikti cekim sirasinda acmaya calismis ancak acilmamis. Simdi okudigimiz bir kac bilgide eger tuplerin icinde sivi birikimi var ise tup bebekte embriyonun tutunmasina engel oluyormus kafamiz karisti acaba tup bebekten once mutlaka cekilmesi gerekiemiydi die

Merhaba kızlar sıkıntısı olana şifa diliyorum. Kontrolü olanlarda güzel haberlerle gelsin inşallah. Bizde 10+4 olmuşuz. Dr dan geldik. Herşey yolunda çok şükür elleri ayakları oluşmuş.Onları gösterdi ultrasonda. Kalbi 176 atıyor çok iyi dedi. tabi benimde 10. haftada bulantılar ve kusmalar arttı. Rabbim hepimiz yardımcısı olsun.

Kalp atışını duyman için daha fazla Işın veriyorlar o yüzden dinletmemiştir.
Eli kolu bilmiyorum da, kese yuvarlaksa kız, değilse erkek diyorlar bana pek yuvarlak gelmedi. Erkek kesesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…