2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bugün hiç iyi değilim. Midem bulanıyor. İştahım iyice kapandı. Hareket edecek gücüm yok üstüne çok kötü başım agrıyor kalktığımdan beri. İlaç da içemiyorum. Vermidon içmek serbest mi acaba?

Ben bugün hiç iyi değilim. Midem bulanıyor. İştahım iyice kapandı. Hareket edecek gücüm yok üstüne çok kötü başım agrıyor kalktığımdan beri. İlaç da içemiyorum. Vermidon içmek serbest mi acaba?
Geçmiş olsun, Allah şifa versin, benim doktorum parol yazayım demişti. Vermidon da kullanılıyormuş ama doktor kontrolünde kullanın yazıyor

Minoset ve Parol serbest diye biliyorum canım...

Slm
Benimde son adetim 27 ocak
Aynı dönem anne adayıyız
Nasıl gidiyor hamileliğin
Ben 37 yaşındayım 2. Çocuğum olacak inş
Cinsiyeti hakkında biley dedi mi dr???
Sen ne hissediyorsun
sabah kusmalari ve arada yedigim yeyleri cikarmak disinda iyi gidiyor canim 10.haftada erkek dedi doktor ama en net 16. haftada soylerim dedi bakalum ne diycek o zamab

Geçmiş olsun, Allah şifa versin, benim doktorum parol yazayım demişti. Vermidon da kullanılıyormuş ama doktor kontrolünde kullanın yazıyor
Teşekkürler. Amin. 10 saattir agrıyor ya. Midemi daha da çok bulandırdı ağrı. Kardeşime de sordum minoset parol ve vermidon serbest oluyormuş. İçtim bi tane. Ard arda içmem gerekirse doktora soracağım. Doktoruma yazdım şimdi.
Minoset ve Parol serbest diye biliyorum canım...
1 tane vermidon içtim canım.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.Benim hamilelik öncesi 4 cm miyom vardı hamilelik dusundugumu söylememe rağmen bir şey önerilmedi.hamile kalinca ozele gittim.gecen hafta perşembe miyom olduğunu öğrendiğim doktora gittim büyüdüğünü söyledi miyomun ve beni fakulteye yonlendirdi.ozeldeki doktorum miyomun büyüdüğüne dair hiç bir şey demedi ki ona da hamile kalmadan 2 hafta önce gitmiştim sadece miyomun var demişti.fakulte biraz içimi rahatlattı ama erken doğum olabilirmiş ister istemez aklımda . Tabi her şey takdiri ilahi... Miyomu olan var mı benim gibi:110:

Sağlıkla kucağınıza alın inş,kaç haftalıksınız?

Çok teşekkürler:) 12+5’im.

Aminn hayırlısı olsun inşallah, benim belirtilerde kızı gösteriyor ama benim içimden geçen de erkek ama daha bizim cinsiyet öğrenmemize çok var. Yinede rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Ahahhaa bu teklifi ben sunacaktım benden önce davrandın:KK48::p

Çok teşekkür ederim :) bana kısmet olmadı ama size kısmet olur kız çocuğu umarım.

Rabbim sağlıklı evlat versin canım. Bende erkek istiyorum Rabbim nasip ederse, benimde kız olursa değiştiririz:KK48: şaka bi yana hayırlı evlat olsunlar. Belirtilerin nelerdi?

Canım aşırı derecede ekşi çekiyor, normalde çok meyve sevmem ama baya bir meyve yiyorum. Tatlıdan tiksindim. Bir de yüzük falı var ya, onu yaptırmıştım eskiden. Her seferinde 3 kızım olacağı çıkıyordu:) çin takvimi de kız deyince baya bir heveslenmiştim :) nasip işte:)

Kızlar merhaba.Benim hamilelik öncesi 4 cm miyom vardı hamilelik dusundugumu söylememe rağmen bir şey önerilmedi.hamile kalinca ozele gittim.gecen hafta perşembe miyom olduğunu öğrendiğim doktora gittim büyüdüğünü söyledi miyomun ve beni fakulteye yonlendirdi.ozeldeki doktorum miyomun büyüdüğüne dair hiç bir şey demedi ki ona da hamile kalmadan 2 hafta önce gitmiştim sadece miyomun var demişti.fakulte biraz içimi rahatlattı ama erken doğum olabilirmiş ister istemez aklımda . Tabi her şey takdiri ilahi... Miyomu olan var mı benim gibi:110:

Benim var ve her muayenede biraz daha büyüyordu. Bu sefer 5 cm’de sabitlenmiş gibi görünüyor, inşallah artmaz. Hamileliğimden evvel de vardı benim, hamilelik öncesi 3, hamilelik sonrası 2 ayrı doktora göründüm. Hiçbiri önemsemedi, problem yaratmayacağını söylediler. Sanırım miyomun bulunduğu yer önemli. En kötü ihtimalle sezeryan ve erken doğum oluyor sanırım. Hele doktorlarınız önemsemediyse hiç kafanıza takmayın :) sevgiler.

Kızlar biz de 9haftalik olmuşuz eli ayağı oynuyordu minnosun o kadar tatli ki resmen asik oldum ya :KK68: 2bucuk cm olmuş boyuma gelmiş kuzum maşallah :p kalbi de bu sefer gümbür gümbür duyduk şükür :nazar:
12. Hafta tekrar çağırdı. 2li test düşünmedigimi söyledim yine de gel kontrol edelim bir de imza almamız lazım test yapmayip riskleri kabul ettigine dair dedi.
Ay canım bende 9 oldum perşembe günü kontrolüm var en son geçen hafta kalbini duydum inşallah 2 gün sonra bende senin gibi oynaşmasını da görürüm :)

Canım aşırı derecede ekşi çekiyor, normalde çok meyve sevmem ama baya bir meyve yiyorum. Tatlıdan tiksindim. Bir de yüzük falı var ya, onu yaptırmıştım eskiden. Her seferinde 3 kızım olacağı çıkıyordu:) çin takvimi de kız deyince baya bir heveslenmiştim :) nasip işte:)

Ben iki kızımdada bazı şeylerden çok tiksinmiştim. Bunda hiç tiksinmedim, sadece koku hassasiyetim oldu. Meyveye düştüm. Tatlı ağzıma sürmezdim hamileliklerimde ama yiyorum. Çin takvimi erkek:KK70: yüzük testi 2 kız bir erkek:KK71: ama bakalım takdir ilahi. Birde adağım var. Geçen gece rüyamda adağımı almış kesime götürüyordum. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.

Bi sorunmu var hamileliğinle alakalı canım?
Bende çarşamba gününden beridir evdeyim ruhum daraldıda daraldı en son cam siliyodum ki benim riskli gebeliğim şuan.

Sabahta işe gittim raporlu olduğum halde ama geri döndüm. Yarın gitmeyi düşünüyodum ama insanlar çok menfaatçi onu anladım, o yüzden perşembe günü kontrole gidip cuma iş başı yapıcam. Doğum ücretine ihtiyacım olmasa işten çıkmayı bile düşünüyorum ama bakalım rabbim hayırlısını versin herşeyin :KK12:
Canım yok daha önce bir dusugum oldu 11. Haftada sonrada 4 yildir olmadı o yüzden tedirgin geçiyor....önceki gebeligimde kanamam vardı ve ise gitmiştim çok pişman oldum tabi nasip olsaydı olurdu birşey olmazdı ama kimseye yaranamiyo insan öyle böyle rapor al geçir bı sure rapor senin yasal hakkın bu yüzdende işten çıkaramaz alttan aldıkça daha çok yükleniyorlar insana

Iyi aksamlar hanimlar. Bende gecen hafta sipanin kalbini duymaya gittim. Sat a gore 8 haftalik bebekte 8 haftalik dedi. Hic bi sikintim yokmus cok sukur. Rutin kan ve idrar tahlilleri istedi. 1 ay sonra gel dedi. Normal mi bu yani 1 ay gec degil mi? Merak ediyorm bunu. Ve hamilelikte asi filan var mi? Bilginiz var mi bu konuda?

Iyi aksamlar hanimlar. Bende gecen hafta sipanin kalbini duymaya gittim. Sat a gore 8 haftalik bebekte 8 haftalik dedi. Hic bi sikintim yokmus cok sukur. Rutin kan ve idrar tahlilleri istedi. 1 ay sonra gel dedi. Normal mi bu yani 1 ay gec degil mi? Merak ediyorm bunu. Ve hamilelikte asi filan var mi? Bilginiz var mi bu konuda?
Canım normal bence . Aşı 16.haftada var galiba tetanoz . Aile hekimliği ile irtibatta olun onlar arar sizi..

Back