- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
kızlar bende kısır aşeriyorum sanırım ya da karnım acıktı, nasıl canım istiyor. Dayanamadım bulgur ıslattım şimdi yapacağım inşallah
Sağol canım benim teşekkür edermHmmm afiyet olsun
Bende katılıyorum gerçkten öyle tam bir melek gibi kadın sizler gibiCanım benim iyi ki aramızdasin. Topiklerde, profil mesajlarında hep çok sevildiğini görüyordum şimdi daha iyi anladım. Herkesin derdine derman olmak için çabalıyorsub Allah razı olsun.
kızlar kalbi duran ikiz tekinden dolayı 2li 3lü testleri yaptıramıyorum. sonuç kötü olmasa bile kötü çıkarmış.
grupta bir kaç konu atım ama kimse ilgilenmedi. hiç duydunuz mu böyle bir olay.
ikizlerimden birinin kalbi . haftada durmuştu. müdahale edilmedi. bu şekilde devam ediyoruz. ama 20 25. haftalara kadar anca yok olurmuş tamamen. ne yapmalıyım bilmiyorumtestlerimi yaptırmak istiyordum.
Çok geçmiş olsun canım Allah o bi taneyi sana bağışlasın inşallah sorun olmaz araştır istersen başka dr git belki daha iyi anlayan bi doktor olur kulak ardı etme bence
Allah razı olsun canım benim ,o sizin güzel bakan yüreğiniz, hakikaten bakıyorum biri sorun yazdığında herkes ilgileniyor, herkes iyi bizim annelerde
Ablamın ikizlerden biri öyle oldu ama ablam 2'li testini yaptırdı, testte sorun da çıkmadı, karnında ölen bebek ne kadar kaldı onu bilmiyorum tabi, kendi kendine gidecek demişti sadece, aranızda ki fark o mu bilmiyorum, testi yapmasa da ölçümlerden takip ediyordur zaten sorun olup olmadığını ordan da takip eder doktorun.kızlar kalbi duran ikiz tekinden dolayı 2li 3lü testleri yaptıramıyorum. sonuç kötü olmasa bile kötü çıkarmış.
grupta bir kaç konu açtım ama kimse ilgilenmedi. hiç duydunuz mu böyle bir olay.
ikizlerimden birinin kalbi 8. haftada durmuştu. müdahale edilmedi. bu şekilde devam ediyoruz. ama 20 25. haftalara kadar anca yok olurmuş tamamen. ne yapmalıyım bilmiyorumtestlerimi yaptırmak istiyordum.
Çoğul gebeliklerde bu sorun oluyormuş doktor anlatmıştı. Nifty test yaptırsan bile diğer bebeğinde anne kaninda sifirlanmadigi için hangi bebeğin sorunlu olduğu anlasilmazmis bunun için plesantadan parça alınması gerekirmiş ℅100 sonuç için ama amniyosentezden daha riskli bir islemmis. Sadece ultrason ölçümü yapılıp doktora güvenmek en iyisi ya da ilerleyen haftalarda amniyosentez yapılabilir sanırım. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır ve sağlıklı olarak dünyaya gelirlerkızlar kalbi duran ikiz tekinden dolayı 2li 3lü testleri yaptıramıyorum. sonuç kötü olmasa bile kötü çıkarmış.
grupta bir kaç konu açtım ama kimse ilgilenmedi. hiç duydunuz mu böyle bir olay.
ikizlerimden birinin kalbi 8. haftada durmuştu. müdahale edilmedi. bu şekilde devam ediyoruz. ama 20 25. haftalara kadar anca yok olurmuş tamamen. ne yapmalıyım bilmiyorumtestlerimi yaptırmak istiyordum.
Allah razı olsun canım benim ,o sizin güzel bakan yüreğiniz, hakikaten bakıyorum biri sorun yazdığında herkes ilgileniyor, herkes iyi bizim annelerde
Ablamın ikizlerden biri öyle oldu ama ablam 2'li testini yaptırdı, testte sorun da çıkmadı, karnında ölen bebek ne kadar kaldı onu bilmiyorum tabi, kendi kendine gidecek demişti sadece, aranızda ki fark o mu bilmiyorum, testi yapmasa da ölçümlerden takip ediyordur zaten sorun olup olmadığını ordan da takip eder doktorun.
Çoğul gebeliklerde bu sorun oluyormuş doktor anlatmıştı. Nifty test yaptırsan bile diğer bebeğinde anne kaninda sifirlanmadigi için hangi bebeğin sorunlu olduğu anlasilmazmis bunun için plesantadan parça alınması gerekirmiş ℅100 sonuç için ama amniyosentezden daha riskli bir islemmis. Sadece ultrason ölçümü yapılıp doktora güvenmek en iyisi ya da ilerleyen haftalarda amniyosentez yapılabilir sanırım. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır ve sağlıklı olarak dünyaya gelirler
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Bir şeyi merak ettim seni endişenlendirmek için yazmıyorum normalde kalbi duran bebeği ertelemeden acil kürtaj diyip korkutuyorlar zehirler vs diye demek ki vücut kendi de atabiliyor yada yok edebiliyorablanızın muhtemelen ya çok az kalmıştı yada erimiş bitmişti. bende hiç bir değişiklik olmadı. beni terk etmedi ve küçülmedi yaşamayan bebek...
sorun olup olmadığını söylemedi. yurtdışında yapılan bir testten bahsetti ondan yaptırmamı istedi. NİFTY testi. kanı alıp yurt dışına gönderiyorlar maliyeti 2000 ile 3000 arası değişiyor. çıkar için olduğunu düşünmüyorum. kendileri yapmıyor. dışarıdan bir takım özel laboratuvarlar yapıyor. 10 çeşit falan var. hangisine istersen yaptır dedi.
ki muayenelerim boyunca benden para almamıştı...
Amin insallah en byuk temennimizBende pazartesi günü gidicem inşallah hayırlısı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah.
Ben kullandım kalp atışlarını duyana kadar sonra doktor biraktirdi coraspin kullaniyorum sadeceArkadaşlar aranızda kortizon kullanm var mı? Veya kortizon kullaıp sağlıklı bebek sahibi olan taıdığınız insanlar. Benim kanım pohtışalmıyor itp hastasiyim. Mecburen 2 haftadır kullanıyorum. Rabbim korusun çok korkuyorum ne olacak diye
Hayırlı olsun canim ben henüz gitmedim gece 11 buçukta randevum benim doktorum hep böyle çok yogunCanım iyi gitmiştir umarım Cumartesi günü de ben gittim ense kalınlığımız 0.85mm çıktı hoca gayet iyi sesi yarın da kan sonucu çıkacak
Bu gece gideceğim canim henüz evde beklemedeyim yani. Benimki hastane degil doktorumun kendi merkezi. Kizimda ona emanettim riskli gebelik uzmanı. Işinde çok iyi bir doktor ama çok yogunGünaydın. Nasıl geçti kontrol? Herşey yolundadır inşallah. 11.30da muayene olması çok şaşırttı beni. Ne kadar çok yoğunluk var demekki
Kaç mg kullandın canım ve kaç hafta kullandın? Doktor yarık damak yarık dudak riski var diyor.Ben kullandım kalp atışlarını duyana kadar sonra doktor biraktirdi coraspin kullaniyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?