2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haftalardır ilk kez bugün kusmadım
Hafif bulantım vardı bütün gün hala da var.
Midemde yanma oldu ilk kez
Acaba kusma bitti mi?
İnşallah bitmiştir artık
Yoksa ben biteceğim.

Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Tüp bebek yaptıran normal doğum yapamaz mi ki canım.benimki de tüp bebek ve bir bilgim yok bu konuda

Erken değil canım karnını sıkacak sert kot tarzı şeyler baştan beri giyilmesi sakıncalı. Varsa lastikli tayt vs giyebilirsin. Benim oğlumda aldığım pantolonlar vardı onları giyiyorum bir de LCW den bir tane daha aldim

Bende hep hamile pantolunu giyiyorum çok rahat oluyor ilk doğumdan vardı zaten 1tane de yeni aldım lcw dan onlar daha rahat kan dolaşımı için rahat Şeyler en başından beri giyilmeli hamilelikte erken değil yani

Tüp bebek yaptıran normal doğum yapamaz mi ki canım.benimki de tüp bebek ve bir bilgim yok bu konuda
Canım ben ilk denemeyi bahçecide yapmıştım ve doktorum kesinlikle sezeryan yaparız hamilelik olursa demişti. Tıp dilinde değerli bebek diye geçiyormuş riske atamazmışız vs.vs. ilk denemem olumsuz olmuştu ikinciyi zeynep kamilde denedim ve şükür hamileyim burda henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Ama genel kanı olarak tüp bebek olunca doktorlar direk sezeryana yönlendiriyorlar. Benim hiç tüp bebek yaptırıp normal doğum yapan tanıdığım yok hep sezeryan oldular. Ama internetten araştırdım gayette normal doğum yapan var yani

Valla benim ablamlarda vardı onlardan aldım 5 tane falan ama daha giymek için erken. Hamilelik oncesi 7 kilo vermiştim hala eski kiloma gelmedim o benim avantajım oldu ama eski giydiklerimin bazıları sıkıyor direk kaldırdım onları bol olan pantolonlarım var onları giyiyorum şimdilik.
Deneyimli değilim ama şöyle düşünüyorum. Eğer belini sıkıyorsa al istersen hamile pantolonu için erken diyorsan da 1-2ay idare edecek beli lastikli olan yada sana 1-2 beden büyük olan pantolon al sonuçta doğum yapar yapmaz eski fit halimize dönemiycez doğum sonrası da işine yarar illa ki.

Ben aldim lcw den 2 tane. kendi pantlnlarimi giyebiliyorum hala ama rahatsiz ediyor. Ozellikle yemekten sonra cok skstiriyordu dügmemi acip geziyodum o yüzden aldim.

Çok değerli bebeklerse normal Doğum daha iyi değil mi acaba bağışıklıkları daha güçlü olur ilerde. Benim oğlum ilk yıl çok hasta olmuştu sürekli alerji halindeydi buhar Makinesi olmadan bir yere gidemiyorduk. Nerdeyse astım olacaktı çocuk çok dikkat etmiş olmamıza rağmen. Doktora sorduğumuzda sezeryan bebeklerde sık karşılaşıyoruz ameliyat ortamında steril ortamda doğuyorlar normal Doğum yoluyla alması gerekenleri alamıyorlarmış.yani benim arkadaşlarımda da var çok tüp bebek ikiz olanlar dışında normal Doğum yaptılar. Ama tabi ki önemli olan sağlıkla kucağınıza almak sezeryan ya da normal.

Sizlerin doktoru ikiliyi baya erken yaptı ya en geç ben mi olacağım acaba? Kızında 12 hafta 2 günlükken yapmıştı şimdi de gideceğim tarihte 12+3 olacak. Ama zaten 14e kadar zaman var diye hatırlıyorum yanılmıyorsam

Al muhakkak canım ben lcw dakiler ile rahat etmiştim bayağı şimdi yine alacağım yarın. Benim de perşembe sınıf gezim var ama koyların önünü kapatınca morluklarim çok acıyor hatta kanıyor iğnelerden dolayı. Ben de yarın alayim diyorum 1 tane

İkili test için gitçem artık 2 hafta sonra falan.geçen gün telefondan test sonuçlarına baktı doktor bi sıkıntı yok dedi çok şükür.
Bende 2 hafta önce gitmiştim doktor ilk haftalarda 2-3 haftada kontrol etmek gerekir dedi o yüzden bu haftada bı gideceğim bide benim ilk hamilelik heyecan var

Mrb kızlar ikili test yaptıranlar veya yaptıracak olanlar bu test ense kalınlığına bakmak için yapılıyor açıkçası ben yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum.yaptirinca sonuç kötü çıkarsa hiç kimse kararını değiştirmez heralde o halde neden yaptırmak gerekir ki?

Valla canım tüp bebek doktoru doğana kadarki kısmıyla ilgileniyor oyüzden ilerdeki rahatsızlığını düşünmüyor sanırım.

Ben de eğer sağlık açısından normal doğum yapmama engel bir durum yoksa normal doğum yapma taraftarıyım. Sezeryan sonrası toparlanmak ve bebeği emzirmek sıkıntı oluyor. Ablam 3 kere sezeryan doğum yaptı 3unde de bebekler kuvezde kaldı. Kendisi kac gün doğru düzgün hareket edemedi. Diger ablam normal doğum yaptı hatta dogum esnasında ben de yanındaydım sadece doğum anında dışarı çıkardılar sancılı bi süreç ama daha dayanılır bence ve doğumdan 1 saat sonra elinde bebeği odasına yürüyordu.
Sonuç olarak bebeğe bişey olacaksa sezeryan esnasında da olur normal doğum esnasında da kader kısmet diye bişey var. Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi bebişlerimize.

Canım ben yaptırdığımda 11+4 teydim ama ultrasonra 12+4 çıkıyordu. Geç değil yani 13+6ya kadar yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…