Hemde nasıl. Aman sağlıkları yerinde olsunda biran önce büyüyüp kendi banyolarını yapsalar bile bana yeter:)Al
Ayy bana da yaa yıka giydir saç tara kurut 2 tane olunca da çok saç oluyor
Ay bana kendi saçlarımı kurutmak eziyet geliyor, devamını düşünemiyorumHemde nasıl. Aman sağlıkları yerinde olsunda biran önce büyüyüp kendi banyolarını yapsalar bile bana yeter:)
Rabbim o günleri de göstersinHemde nasıl. Aman sağlıkları yerinde olsunda biran önce büyüyüp kendi banyolarını yapsalar bile bana yeter:)
Tüp bebek yaptıran normal doğum yapamaz mi ki canım.benimki de tüp bebek ve bir bilgim yok bu konudaKızlar doğum konuşulurken tüp bebek olup ta normal doğum düşünen var mı aranızda ve doktorunuz ne diyor bu konuda.
Benim tüp bebek ve normal doğum düşünüyorum oyüzden zeynep kamile devam ediyorum orda tüp bebek olup ta normal doğum yapanlar olmuş. Bi önceki denememde doktorum hamilelik olursa kesinlikle sezeryan olur riske atamayız demişti. Şuan henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.
Fiyatlari bilmiyorum ama facede yoga turkiye ve yoga istanbul diye gruplar var. Oralardan sorabilirsin belki.Kızlar hamile platesi/yogasi fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir
Ben 8.haftada aldim sirf kemer sıkmasın diye psikolojik rahatsiz oldum hemde dar olmasin diye wakikiden aldim ise gidip gelirken iyi oldu
Bende hep hamile pantolunu giyiyorum çok rahat oluyor ilk doğumdan vardı zaten 1tane de yeni aldım lcw dan onlar daha rahat kan dolaşımı için rahat Şeyler en başından beri giyilmeli hamilelikte erken değil yaniKızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Canım ben ilk denemeyi bahçecide yapmıştım ve doktorum kesinlikle sezeryan yaparız hamilelik olursa demişti. Tıp dilinde değerli bebek diye geçiyormuş riske atamazmışız vs.vs. ilk denemem olumsuz olmuştu ikinciyi zeynep kamilde denedim ve şükür hamileyim burda henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Ama genel kanı olarak tüp bebek olunca doktorlar direk sezeryana yönlendiriyorlar. Benim hiç tüp bebek yaptırıp normal doğum yapan tanıdığım yok hep sezeryan oldular. Ama internetten araştırdım gayette normal doğum yapan var yaniTüp bebek yaptıran normal doğum yapamaz mi ki canım.benimki de tüp bebek ve bir bilgim yok bu konuda
Valla benim ablamlarda vardı onlardan aldım 5 tane falan ama daha giymek için erken. Hamilelik oncesi 7 kilo vermiştim hala eski kiloma gelmedim o benim avantajım oldu ama eski giydiklerimin bazıları sıkıyor direk kaldırdım onları bol olan pantolonlarım var onları giyiyorum şimdilik.Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ben aldim lcw den 2 tane. kendi pantlnlarimi giyebiliyorum hala ama rahatsiz ediyor. Ozellikle yemekten sonra cok skstiriyordu dügmemi acip geziyodum o yüzden aldim.Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Çok değerli bebeklerse normal Doğum daha iyi değil mi acaba bağışıklıkları daha güçlü olur ilerde. Benim oğlum ilk yıl çok hasta olmuştu sürekli alerji halindeydi buhar Makinesi olmadan bir yere gidemiyorduk. Nerdeyse astım olacaktı çocuk çok dikkat etmiş olmamıza rağmen. Doktora sorduğumuzda sezeryan bebeklerde sık karşılaşıyoruz ameliyat ortamında steril ortamda doğuyorlar normal Doğum yoluyla alması gerekenleri alamıyorlarmış.yani benim arkadaşlarımda da var çok tüp bebek ikiz olanlar dışında normal Doğum yaptılar. Ama tabi ki önemli olan sağlıkla kucağınıza almak sezeryan ya da normal.Canım ben ilk denemeyi bahçecide yapmıştım ve doktorum kesinlikle sezeryan yaparız hamilelik olursa demişti. Tıp dilinde değerli bebek diye geçiyormuş riske atamazmışız vs.vs. ilk denemem olumsuz olmuştu ikinciyi zeynep kamilde denedim ve şükür hamileyim burda henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Ama genel kanı olarak tüp bebek olunca doktorlar direk sezeryana yönlendiriyorlar. Benim hiç tüp bebek yaptırıp normal doğum yapan tanıdığım yok hep sezeryan oldular. Ama internetten araştırdım gayette normal doğum yapan var yani
Al muhakkak canım ben lcw dakiler ile rahat etmiştim bayağı şimdi yine alacağım yarın. Benim de perşembe sınıf gezim var ama koyların önünü kapatınca morluklarim çok acıyor hatta kanıyor iğnelerden dolayı. Ben de yarın alayim diyorum 1 taneKızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bende 2 hafta önce gitmiştim doktor ilk haftalarda 2-3 haftada kontrol etmek gerekir dedi o yüzden bu haftada bı gideceğim bide benim ilk hamilelik heyecan varİkili test için gitçem artık 2 hafta sonra falan.geçen gün telefondan test sonuçlarına baktı doktor bi sıkıntı yok dedi çok şükür.
Valla canım tüp bebek doktoru doğana kadarki kısmıyla ilgileniyor oyüzden ilerdeki rahatsızlığını düşünmüyor sanırım.Çok değerli bebeklerse normal Doğum daha iyi değil mi acaba bağışıklıkları daha güçlü olur ilerde. Benim oğlum ilk yıl çok hasta olmuştu sürekli alerji halindeydi buhar Makinesi olmadan bir yere gidemiyorduk. Nerdeyse astım olacaktı çocuk çok dikkat etmiş olmamıza rağmen. Doktora sorduğumuzda sezeryan bebeklerde sık karşılaşıyoruz ameliyat ortamında steril ortamda doğuyorlar normal Doğum yoluyla alması gerekenleri alamıyorlarmış.yani benim arkadaşlarımda da var çok tüp bebek ikiz olanlar dışında normal Doğum yaptılar. Ama tabi ki önemli olan sağlıkla kucağınıza almak sezeryan ya da normal.
Canım ben yaptırdığımda 11+4 teydim ama ultrasonra 12+4 çıkıyordu. Geç değil yani 13+6ya kadar yapılabiliyor.Sizlerin doktoru ikiliyi baya erken yaptı ya en geç ben mi olacağım acaba? Kızında 12 hafta 2 günlükken yapmıştı şimdi de gideceğim tarihte 12+3 olacak. Ama zaten 14e kadar zaman var diye hatırlıyorum yanılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?