Çok şükür iyiyiz bir sorun yok, serum takınca kanama kesiliyor, kanama olmayınca da gitmedim tekrar, perşembeye kadar sorun olmazsa gitmem. Çok sağol, sen nasılsın?CAnım şimdi nasılsın ben dün giremedim çok merak ettim inşaallah sen de de bebişindede bi sorun yoktur
Kontrolümüz vardı bugün 11+2 olmuşuz elleri Ayakları oluşmuş hiç durmuyordu yerinde kıpır kıpır haftaya 2li için gideceğiz erkek gibi dedi kesin olmamakla birlikte dedi bakalım doğru çıkacak mı tahminimiz dedi
Ay çok sevindim bende misafir vardı üzerimden kamyon geçmiş gibiyim oğlumla uyuyoruz üç saattir ben uyandım o da yanımda çok yoruldum kayınvalide ekti üç çocuğu yatılı birde... Perşembe bebişi görünce daha da iyi olursun yine de dinlen bol bolÇok şükür iyiyiz bir sorun yok, serum takınca kanama kesiliyor, kanama olmayınca da gitmedim tekrar, perşembeye kadar sorun olmazsa gitmem. Çok sağol, sen nasılsın?
Yormayın öyle kendinizi ya, bana zaten yasak iş yapamıyorum 1 aydır, yemek falanda yapmıyorum, bana gelen de yapmak için gelir kimseye iş yapamam şu halimle. Sürekli dinlenme modundayım, olacak olan yine oluyor baksana Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Ay çok sevindim bende misafir vardı üzerimden kamyon geçmiş gibiyim oğlumla uyuyoruz üç saattir ben uyandım o da yanımda çok yoruldum kayınvalide ekti üç çocuğu yatılı birde... Perşembe bebişi görünce daha da iyi olursun yine de dinlen bol bol
Evde de kendimiz yapıyoruz madem hizmet etmeyeceksin, seni görüp ne yapalım olmuş :) Aslında işte anlayış olsa gelir yaparlardı durumun malum, en iyisini yapmışsın böyle insanlar için niye yoracaksın ki kendiniValla arkadaşlar ben normalde çok öisafir ağırlarım hemde abartarak yani birde yatılıda çok gelir malum gurbetteyiz ama şuan kimseyi ağırlıcak halim yok zorlasam belki yaparım diyorum ama sonra yok diyorum canım daha kıymetli burdakızlarıma yemek yapamıyorum milletimi ağırlıcam deyip cayıyorum kimse kusura bakmasın bundan sonra ben ağırlanmalığım dün görümcem aradı gelmek istiyolarmış kocası kaynanam bebeği ve kaynanası yatılı işte dedim valla başım üstüne yeriniz var ama işinizi gücünüzü kendiniz yaparsınız yemekte aynen ben çünkü yapamıyorum vaz geçti gelmekten
Çok haklısın canım ama ben iki aya yakındır sıkıntılı bir süreçten geçiyorum annem kaza geçirdi kalça kemiği kırıldı 20 gün ona baktım kendi evimde malum hasta ziyaretleri de cabası şimdi evine götürdüm yemeğini işini yine ben gidip yapıyorum. Yani kendimden beklenmeyen üstün bir performans sergiliyorum anneler çok kıymetli başımızdan eksik olmasınlar inşaallah o iyi olsunda ben yine yorulayım şükür bu seferhamileliğim güzel geçiyor gelenlerde geçmiş olsuna işte böyleYormayın öyle kendinizi ya, bana zaten yasak iş yapamıyorum 1 aydır, yemek falanda yapmıyorum, bana gelen de yapmak için gelir kimseye iş yapamam şu halimle. Sürekli dinlenme modundayım, olacak olan yine oluyor baksana Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bu arada maşallah oğlunda akıllıymış iyi uyumuşsunuz :)
5 haftalık hamilesiniz o haftalarda Vajinal ultrasonla görülürmüş sadece. Karından 6-7 Haftalarda görülüyor.Nasılsıniz kızlar benim sat. 18 Mart 19 nisan da kan tahlili verdim 1062.12 çıktı 20 nisan da da doktora gittim kese gözükmedi böyle olan varmı daha erken mi acaba ..
Amin inşallah. Sizin durum farklıymış, keyfi birşey diye düşündüm. Allah acil şifalar versinÇok haklısın canım ama ben iki aya yakındır sıkıntılı bir süreçten geçiyorum annem kaza geçirdi kalça kemiği kırıldı 20 gün ona baktım kendi evimde malum hasta ziyaretleri de cabası şimdi evine götürdüm yemeğini işini yine ben gidip yapıyorum. Yani kendimden beklenmeyen üstün bir performans sergiliyorum anneler çok kıymetli başımızdan eksik olmasınlar inşaallah o iyi olsunda ben yine yorulayım şükür bu sefer hamileliğim güzel geçiyor gelenlerde geçmiş olsuna işte böyle
Çok teşekkür ederim cevabınız için 3 defa hamilelik geçerdim kalp atışlarıni duymadan gittiler benden 1 sene geçtikten sonra yeniden kürleri le hamile kaldım tedirginligim var5 haftalık hamilesiniz o haftalarda Vajinal ultrasonla görülürmüş sadece. Karından 6-7 Haftalarda görülüyor.
İnşallah bu sefer kalp atışını duyarsınız. 6. Haftanın sonundan başlanıyor duyulmaya 9. Haftaya kadar duyanlar oldu, hemen ümitsizliğe kapılmayın. Rabbim bu sefer sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.Çok teşekkür ederim cevabınız için 3 defa hamilelik geçerdim kalp atışlarıni duymadan gittiler benden 1 sene geçtikten sonra yeniden kürleri le hamile kaldım tedirginligim var
Çok haklısın canım ama ben iki aya yakındır sıkıntılı bir süreçten geçiyorum annem kaza geçirdi kalça kemiği kırıldı 20 gün ona baktım kendi evimde malum hasta ziyaretleri de cabası şimdi evine götürdüm yemeğini işini yine ben gidip yapıyorum. Yani kendimden beklenmeyen üstün bir performans sergiliyorum anneler çok kıymetli başımızdan eksik olmasınlar inşaallah o iyi olsunda ben yine yorulayım şükür bu seferhamileliğim güzel geçiyor gelenlerde geçmiş olsuna işte böyle
Çok teşekkür ederim cevabınız için 3 defa hamilelik geçerdim kalp atışlarıni duymadan gittiler benden 1 sene geçtikten sonra yeniden kürleri le hamile kaldım tedirginligim var
Arastirma yapilmadimi neden düsük yapiyosun. Benimde ilk gebeligmde 8. Haftada kalbi durdu doktor Allah korusunda 2.si olursa genetik tarama yapilir dedi.Çok teşekkür ederim cevabınız için 3 defa hamilelik geçerdim kalp atışlarıni duymadan gittiler benden 1 sene geçtikten sonra yeniden kürleri le hamile kaldım tedirginligim var
Çok teşekür ederim doktorum da aynısını biz anneler işte hep bir tedirginlik hali ☺Geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin
Korkma daha erken 2000 altında çok zor görünür kese
Teşekkürler ultrason 11+2 normalde 11+3 aynı şuan ikisi ama ilk hafta ultrason biraz daha gerideydiGözün aydın Canım peki ultrasona göre ne kadarlıksın
Ilk gebeliğim de ben yol yürümüş tüm kanamam başladı ve 1 hafta kadar sürdü sonrasında düşürdüm hastanede kürtaj oldum patalojiye gitti temiz dendi 6 ay sonra tekrar dan hamile kaldım oda gelişmimi yavaş ti 9 haftalik olmasi gerekirken 6 haftada kalmıştı doktora gittiğim de kalbinin atıp durduğunu söyledi kesenin içinde kan vardı çünki araştırmaya gitti temiz dendi inanirmisiniz yada biliyormusunuz süpyan diye birşey var bende ondan kaynak li olabilir diye düşündüm kötü rüyalar da görüyordum sonra 2 defa aşılama yaptırdım ilki tuttu ama kanamayla gitti doktorlara sorduğum da gebelik ler sağlıksız dedilerArastirma yapilmadimi neden düsük yapiyosun. Benimde ilk gebeligmde 8. Haftada kalbi durdu doktor Allah korusunda 2.si olursa genetik tarama yapilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?