2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hastaneye geldim iğne yapıldı şimdi kolumda serum var. Rabbim düşmanıma vermesin bu migreni. Ama bebeğimi gördüm, elleri kolları kıpır kıpırdı:) ablalarına el salladı resmen:) kalp atışını dinledik kızlarımla. Çok şükür bebek açısından herşey yolunda.

Tamamlayici sigortayı bende yeni sordum malesef kapsamadığını söylediler hadi dedim sadece muayanede yararlarıyım malesef oda olmuyor dediler iyi araştırın derim

Ya bende de şöyle bir sıkıntı oluştu burda tek bir özel hastane var ve Benim doktorumun çok hastası var. Ne yapacağımı şaşırdım sanki o eski adam gitmiş böyle şımarmış bir şey olmuş bende düşünüyorum acaba bu defa üniversite hastanesine mi gitsem işte sezeryan olacağı için asistanlarına yaptırır mı diye çekiniyorum.nerden baksam Şuan 4000 olmuştur özel hastanede sezeryan geçmiştir hatta hem ilgi görmeyip hem niye özelde olayım diyorum bilmiyorum ya kafam karışık. Bakalım bir kere daha gidicem kendi doktoruma yine aynı suratsız halini görürsem üniversiteye giderim belki.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

çok geçmiş olsun canım.Hamile kaldığımdan beri bana uğramadı şükür.İnşallah uğramaz da.Allah senin de yardımcın olsun son olsun inşallah.

normal muayenede doktor ölçüm yapıp söylüyor

Sen dili ben dili diye iki çeşit dil vardır. Sen dili karşıyı suçlayıcı ve özgüven zedeleyicidir. Ben dili ise karşıyı kırmadan karşındaki kişiye hatalı taraflarını iletme şeklinde olur. Yoksa sen dediniz demedim :)

Bel ağrısı normal

Geçmiş olsun, bende hastaneye geldim serum taktılar kanamadan
çok geçmiş olsun kızlar Rabbim şifa versin inşallah

Farkındaysanız ben sizin diyaloglarınızın arasına sızmadım. En son herkes uzatmayın dedikten ve konu kapandıktan sonra son gelen kişinin direkt suçlayıcı konuşması üzerine devreye girme ve olayı söndürme ihtiyacı hissettim. Neticede hepimiz hamileyiz ve her anı stressiz ya da minumum stres ile geçirmeye çalışmalıyız.

Geçmiş olsun, bende hastaneye geldim serum taktılar kanamadan

normal muayenede doktor ölçüm yapıp söylüyor
Çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah.
Bi yandan da çok sağol içimi rahatlattın. Acaip strest yapmıştım doktor gerek görmezse yapılmıyor yani. İnşallah hiç birimiz için gerek görülmez o teste yarabbim Aminn

O sıkıntı bende de var 2 gündür kıvranıyorum. Bile bile geçen akşam saçlarımı kurutmadım Kadın ı izliycem diye. Şimdi çok pişmanım. Ve ben hiç serum yemedim korkuyorum iğneden bile. İlaçta içemiyorum kıvranıyorum öylece

Allah razı olsun. Bugün bi kaza atlattık akşam kanamam oldu. Bebek iyi ama sarsılmadan dolayı kanama var yatırdı biraz gözlem altıbda tutacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…