“Doktorlar günde 3 sigaraya izin veriyor” da burada yanlış bir tavsiye. 3 ay öncesine kadar sigara içmiş biri olarak diyorum ki, burada sigara içen, içemeyen, bu dönemde bırakmaya çalışan çok insan var. Sizin bu lafınızla gidip sigara içeçecek insanlar. Olur olmaz yanlış tavsiyeleri buraya yazmayın ki birilerine de cesaretlendirmeyin. Kendimizi geçtik karnımızda bize muhtaç bebekler var, onlara yazık. Sigara migara çok yanlış örnekler.Tavsiye değil, herkes fikrini söylüyor ve deneyimlerini aktarıyor. Ben yedim biley olmadı, bu bir deneyimdir. Yemek yada yememek kendine kalmış. Ayrıca şu zamanda doktorlar bile günde 3 sigaraya izin veriyorsa hamilelerde, bence bi hamurger çok daha masum.
Sigara içmeyeceksin diyen bir doktorun varsa ve burada biri çıkıp da 3 sigara serbest doktor diyor derse, o kişi gidip sigarayı içer. Bu gibi kötü şeyler yerine keşke güzel örnekler verilse.Sağlıklı beslenmeyle pek ilgilenmiyorlar demek ki :) baksana sigara içiliyormuş bu bana göre korkunç bir serbestlik ama kimine hoş geliyor :))
Evet canım. Yani ben yaptırıcam biraz mesleğimle ilgili sanırım bu durum. Ama yaptırmayan arkadaşlara saygı duyuyorum. Ne bileyim bazısı bilmek istemez kafası karışmasın diye ben bilmek isterim mesela. Ama tabi hayat bu başımıza bir kaza bela gelmeyeceğini bilemeyiz. Çocuklarımızın da öyle. Allah korusun.Çok zor bir durum canım o arkadaşın ki. RABBİM güç kuvvet sabır versin. Tabiki şuan tıbbi ilimden en iyi şekilde yararlanıp doğru olanları yapmaya çalışacağız. Sadece unutmamamız gereken biliminde aciz olduğu yerler var. Bu tarama testleri zorunlu değil tercih meselesidir. Dileyen yapar dileyen yapmaz. Yapan bilimsel aydın yapmayan gelenekçi gerici olmaz... Zaten tedavi değil bilgi amaçlıdır. Diğer tahliller detaylı kan sayımları, şeker yüklemeleri tedaviye yöneliktir.
Sizin bedeniniz sizin kararınız.Konu saglikli beslenme degil ben Allaha şükür neyin saglikli olup olmadığını anlayacak kapasitedeyim konumuz aşermek evde yapmasında bilirim arkadasim burda simdi oturmuş cok guzel hamburger yiyiorum ayrıca arkadaşlar dedigi icin degil sirf aklimdan ciksin diye.
Sigara içmeyeceksin diyen bir doktorun varsa ve burada biri çıkıp da 3 sigara serbest doktor diyor derse, o kişi gidip sigarayı içer. Bu gibi kötü şeyler yerine keşke güzel örnekler verilse.
Mesela ben 2 gündür yemekleri fazla kaçırdım ve bugün diğer günlerden daha fazla yürüyüş yaptım.
Ve sakıncalı bir şey yoksa hamilelikte en güzel egzersiz yürüyüş yapmak, doğumunuz da kolay olur hem(böyle böyle güzel şeyler yazmalı)
Yazdıklarına baktım da esenyurt ya da beylikdüzü tarafındasın sanırım. Eğer öyleyse haberleşelim, ben de platese başlayacağım, hamilelik yogası da varmış da o konuda derinlemesine araştırma yapmadım.Aynen haklısın sigara sinsi bir bağımlılık çünkü.. bende hamile platesi yapmak istiyorum 4 aydan sonra uygun diye duydum yakınımda bulursam iyi bir hoca başlayayım diyorum. Hem doğum kolay olur hem doğum sonrası toparlanmak.
Sigara kullanmıyorum ve bana hoş gelmiyor. Ama bazı doktorlarımız bunda sorun görmüyor. Herkes kendi doğrularıyla yaşasın.Sağlıklı beslenmeyle pek ilgilenmiyorlar demek ki :) baksana sigara içiliyormuş bu bana göre korkunç bir serbestlik ama kimine hoş geliyor :))
Daha fazla gerilmek istemiyorum ki migren yüzünden yeterince gerginim. İlerleyen saatlerde artık serum taktırmaya gitcem.
Herkes kendi doğrularıyla yaşasın görsün. Bazı insanlara da hamile yogası vs mantıklı geliyor. Saygı duyuyorum ama ben gitmiyorum ve hiç düşünmedim. Bana komik geliyor:)
Ama her sene hacamatımı yaptırırım. Çünkü beni rahatlatıyor, ona inanıyorum. Dediğim gibi SAYGI gösteriyorum ama yapmıyorum.
Yazdıklarına baktım da esenyurt ya da beylikdüzü tarafındasın sanırım. Eğer öyleyse haberleşelim, ben de platese başlayacağım, hamilelik yogası da varmış da o konuda derinlemesine araştırma yapmadım.
Sigara kullanmıyorum ve bana hoş gelmiyor. Ama bazı doktorlarımız bunda sorun görmüyor. Herkes kendi doğrularıyla yaşasın.
O lekeyi gördükten sonra rahat olmak cidden zor. Doktorun Sorun yok demiş uzan dinlen, kolay hamilelik diye birşey yok herhalde artık.Kızlar merhaba çok moralim bozuk.Bugun kanamam oldu kahverengi şekilde.Doktora gittik bı sorun olmadığını söyledi,tekrar crinone jel verdi.Ama kanamam hala suruysü
Canım bence bazı insanlarla gereksiz tartışıp canını hiç sıkma, niyetleri gayet açık seçik ortada. Böyle güzel bir paylaşım alanına bile fitne siyaset sokmaya hususi girmişler. Hiç gerek yok. Sen rahat ol. Herkesin doğrusu kendine. Ama hakikatta doğru tektir. Rabbim şifa versin. Hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eylesin inşallah.
12+0. Değişmez inşallahCanım kaç haftalıksın.. Hayırlı olsun tatlım cimcime
Herkesin kendi istediği anlamları çıkardığı cümlelerle uğraşmanın zorluğu karşısında,anlaşılmak gerçekten lüks.
Yine de yılmadan söyleyeceğim hamielikte sigara kullanmak 3-5 farketmeksizin hem size hem de bebeğinize zarar vermektedir. 3 E izin veren doktor da gitsin diplomasını yırtsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?