Birazdan dr a gidecem ben.. değer aralığı kaç acabaBenimde geçen ay 0,26 dı 75 mg ilaç kullanıyorum düşük olması yüksek olmasından daha iyi dedi dr ama dün testi tekrarlattı 2,6 olmuş anlayamadım ilaç kullanıyorum kaç aydır dr daha göstermedik bakalım ne diyecek yani düşük olmadı daha iyi ilaç verir kontrol altına alır dr un
Bizim bu tarafta zeynep kandilde filan olur anca herhaldeKızlar bugün haydarpaşa eğitim araştırmaya gittim fakat oradada 2 li tarama yokmuş arada oluyor dedi doktor bişey anlamadım. Geldiğiniz hafta olursa yaptırırsınız dedi.devlette siz nerede yaptırdınız acaba..
Poponun biraz ust ve yan tarafina dogru yapiyor benim hemsire. Yan yatiyorum ben.Proluton iğne kullananlara bir şey sormak istiyorum. İğneyi tam popoya değilde bele yakın yere yapıyorlar sizde de öyle mi? Yüzüstü yatmak istemediğim için oturarak yapıyor hemşire
Iğne olduğunuz gün progestan kullanıyor musunuz kızlarPoponun biraz ust ve yan tarafina dogru yapiyor benim hemsire. Yan yatiyorum ben.
5 gunde bir igne oluyorum. Progestan degil.de crinone jel kullaniyorum. Her gun sabah aksamIğne olduğunuz gün progestan kullanıyor musunuz kızlar
Sağol canımKasa yapılıyor, Bana 2 defa kalçadan yapıldı.
Sağol canımPoponun biraz ust ve yan tarafina dogru yapiyor benim hemsire. Yan yatiyorum ben.
Kullanıyoruz. İğne, serum, hapı aynı anda kullandığımız gün de oluyorIğne olduğunuz gün progestan kullanıyor musunuz kızlar
Ben de testi yaptırmıştım daha götürmedim ama, referans aralığı 0.38-5.33 yazıyor. Benim de 0.28 yarın kontrole gideceğiz sonuçları da o zaman götüreceğim. Bakalım ne diyecek.Birazdan dr a gidecem ben.. değer aralığı kaç acaba
Ben canın ne istediyse yemen taraftarıyım, her gün yemediğin sürece ne zararı olabilir, hem ona gelene kadar neler yiyip içiyoruz, yani demem o ki ver siperişini ye :)Ya kizlar benim canim burger yada macdonals istedii
Yeee nolcak ki 1 kereden bişey olmaz...Ya kizlar benim canim burger yada macdonals istedii
Benim de canım istemişti dün yedim hamburger ve sonra pişman oldum. Midemi baya kötü yaptıYa kizlar benim canim burger yada macdonals istedii
Aynen ben de pizzaya yeltendim azcık da ketcap mayonez yedim gece reflüden yamuldum. Allahtan kusmadım. Eskiden agzımın suyu akardı yicem diye mutlu olurdum.Benim de canım istemişti dün yedim hamburger ve sonra pişman oldum. Midemi baya kötü yaptı
5 gunde bir igne oluyorum. Progestan degil.de crinone jel kullaniyorum. Her gun sabah aksam
Kullanıyoruz. İğne, serum, hapı aynı anda kullandığımız gün de oluyor
Aaa bilmem öylemi yapıyor muşumM mavimilena_ Ne haber? Bakıp bakıp kaçıyorsun :)
Sadece beğeni bildirimin geliyor, sesin çıkmıyor, Bakim dedim herhalde progestandan ayılamadı :)Aaa bilmem öylemi yapıyor muşum
Ay ne komiksin ya güldürdün valla :)Sadece beğeni bildirimin geliyor, sesin çıkmıyor, Bakim dedim herhalde progestandan ayılamadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?