2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O zaman çok kafana tkma canım bide şöyle düşün bebeğimin kalbi atıyor ve sağlıklı.. Onu da rahatlat stres bu haftalar da iyi bişey değil. Hiç gereksiz evham yapmaya değmez. Çok şükür ki bebeğim sağlıklı diye kendini öyle telkin et :)

haklısın canım çok haklısın bunun için çok çaba gösteriyorum inşallah başarabilirim işim çok stresli ben çok paniğim korkuyorum rabbaim hyırlsını nasip etsin

Saol canim insallah oyledir benim ilk bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinciside boyle olunca insan kötü oluuo insallah bisey cikmaz duaya ihtiyacim var dua edin bana
bnde pqzartesi gunu yaptirdim ense kalinligi 1.05 olarak ilctu benimkini ikili testide yaptirdim sonuc henuz cikmadi kiii seninkide daha cikmamistir ve benim diktorum 2.5 altini normal kabul ederiz dedi size niye oyle soyledilerki

haklısın canım çok haklısın bunun için çok çaba gösteriyorum inşallah başarabilirim işim çok stresli ben çok paniğim korkuyorum rabbaim hyırlsını nasip etsin
Evet bende sana hak veriyorum. Benim işimde öyle. Hayırlısıyla doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum. Ama işte durup düşününce aslında tadını çıkaracağım haftaları kendime ve bebeğime zulüm ediyorum diyorum sonra yaa benim bu stresimden bebeğime bişey olursa o zaman vicdan azabı çekerim diyorum ve böylelikle kısa süreli endişeler yaşıyorum. Sende öyle yap en azından endişelerin uzun sürmez

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok ((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın

Canım Allah sabır versin gerçekten ağır bir imtihan. bazen biz görünenin ardındakini idrak edemiyoruz muhakak bunda senın için bilmediğimiz hayırlar gizlidir. Acını çok iyi anlıyorum... Kelimeler yetersiz. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat bahşetsin inşallah canım....

Kızlar bugün haydarpaşa eğitim araştırmaya gittim fakat oradada 2 li tarama yokmuş arada oluyor dedi doktor bişey anlamadım. Geldiğiniz hafta olursa yaptırırsınız dedi.devlette siz nerede yaptırdınız acaba..

Çok gecmiş olsun rabbim tez zamanda yeni bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

Proluton iğne kullananlara bir şey sormak istiyorum. İğneyi tam popoya değilde bele yakın yere yapıyorlar sizde de öyle mi? Yüzüstü yatmak istemediğim için oturarak yapıyor hemşire

Ben yarın zeynep kamilde yaptıracam. Randevu gece saat 12 den sonra mhrs de açılıyor kısa sürede de tükeniyor ve 15 gun sonraya gün veriyor. Randevu kadın doğum başlığı altında direk 2li test diye çıkıyor. Normal gebe izlemden alınmıyor yani.

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok ((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah elbette göremediğimiz bir hayır vardır bunda da acını paylaşıyorum Rabbim sabırlık versin

Canım Zeynep Kamilden kadın doğuma randevu al. Ordan sana ikili test için gün veriyorlar. Benim tanıdıklarım o şekilde yaptırdı. Benimde 24 nisanda randevum var gün almak için gideceğim.

Tahlil sonuçlarıma göre tsh düşükmüş dahiliyeye yönlendirdi yarın gidip tekrar baktıracam .. değer 0.312 bu arada
Benimde geçen ay 0,26 dı 75 mg ilaç kullanıyorum düşük olması yüksek olmasından daha iyi dedi dr ama dün testi tekrarlattı 2,6 olmuş anlayamadım ilaç kullanıyorum kaç aydır dr daha göstermedik bakalım ne diyecek yani düşük olmadı daha iyi ilaç verir kontrol altına alır dr un

merhaba hanımlar. bugün doktor randevum var. çok güzel giyindim. sanki biriyle buluşacak gibi hissediyorum, kendimi beğendirmeye çalışıyor gibiyim. bakışacağız, konuşacağız gibi geliyor. daha önce hiç böyle hissetmemiştim. hayatımda ilk defa biri beni çok sevsin, çok anlasın istiyorum. bebeğime kendimi kabul ettirmeye çalışıyorum sanırım. herkese selamlar, konuşacak pek kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.

İnşallah canım minik sevgilinle randevun çık güzel geçer. Hayırlı haberlerle dönersin.

Hayırlı geçsin inşallah görüşmeniz canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Emin ol en cok seni beğenip seni sevecek annesi merak etme :))

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bu nasıl bir duyguymuş, hissetmem sanıyordum. hamilelikten korkuyordum, zaten aksiyete de var bende. içimden ılık ılık bir şeyler akıyor. bunları yaşayabildiğim için kendimi garip hissediyorum. inşallah iyidir. hüngür hüngür ağlamak istiyorum. hayattan tek beklentim onun bana tutunduğunu görmek. söylediklerinizi, burdaki heyecanı yeni yeni anlıyorum. sürekli anksiyete problemi yaşamış biri için çok zor bunları söyleyebilmek. beni çeken anlar. hamilelik için fiziksel yeterliliğin yanı sıra zihinsel olgunluk da şart. ruh sağlığım hiç el vermez sanıyordum bu duygulara. tanımıyorsunuz belki beni ama bu bebeğe hayata tutunabilmek için çok ihtiyacım var, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…