• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kizlar ikili tarama testim cikti 11hfta 4 gunlukken yaptirdim ense kalinligi 2 mm cikti. Kendi doktorum.kaza gecrdi izinde o yuzden baska doktora yaptrmak zorunda.kaldim. sonucu kendi doktoruma whatsaptan yolladim ensesini kalin ölcmus dedi moralm cok bozuk

kizlar ikili tarama testim cikti 11hfta 4 gunlukken yaptirdim ense kalinligi 2 mm cikti. Kendi doktorum.kaza gecrdi izinde o yuzden baska doktora yaptrmak zorunda.kaldim. sonucu kendi doktoruma whatsaptan yolladim ensesini kalin ölcmus dedi moralm cok bozuk
Canını sıkma hiç çünkü bu testte yanlışlık payı olabiliyor.

Bir de tüm vücudum aşırı kuruyor ama saçlarım sabhatan akşama yağlanıyor, bıktım hergün yıkayıp kurutmaktan
Vücudumda olmayan yerlerden kıllar çıkıyor
Kollarımdan göbeğimden. Hiç yoklardı, nasıl bir hormon değişimi ise artık. İyice çirkin bişeye dönüştüm.
Hiç mutlu değilim :KK43:
Bence sizin cinsiyet erkek kıllanma birden artarsa ve vücut kuruysa :KK45: benim öyleydi

Kizlar cok fena kabizlik cekiyorum ilac kullanmayim dedim dedim ama yok yani ikinmalarim basliyo bu seferde daha tehlikeli diye korkmaya basladim. doktorum dubhalac surup vermisti kullanmamstim ama artik kullanicam.
Var mi bu surubu kullanan ?
Sezaryenden sonra kullanmıştım emzirirken kullanabilirsin hamilelere de veriyoruz demişti. Güzel şurup iyi geliyor.

Yok olmuyo sadece çok ayakta kalırsam ağrıyo

Aynen yaa şuan kendimi eksik hissediyorum

Evet eskiden sağda döllenen erkek solda döllenen kız olur derler benim iki yumurtamda soldaydı doktora sordum böyle bişey deniliyor aslı varmı dedim oda tam tersi sol erkek sağ kız dedi
Bejimden sağda erkekti.

Merhaba kızlar nasılsınız? Valla benimde bişeyim yok yok derken mide bulantım yanmam arttı. Ve şuan felaket başım ağrıyo migrenim tuttu tutacak :KK43: Bugün bizde doktora gittik, rapor aldım 10 günlük. Çok şükür kanama alanı artmamış kahverengi akıntıyla atıyomuşum yavaş yavaş. Ve sat a göre 8+4 ama doktor ölçtü 9+1 dedi bende hocam nasıl olur perşembe günü 7+4 tü dedim. Sata göre normal ama ölçünce böyle dedi çok şükür. Bende bakarken geçen hafta daha belirgindi sanki şuan bişey anlamadım dedim:KK45: doktorda bak öyle dedin oynamaya başladı dedi. Kol ayak tomurcukları çıkmış Allahım kıpırdıyodu ve o an gözümün önünden gitmiyoo:nazar:
Ben ikili test vs. Yaptırmayı düşünmüyorum o psikolojiyi kaldıramam sanırım :KK17:

Canım bugün konuştuk daha doktorumla ikili testte sonuç %65-70 arasında doğru çıkarmış. Üzme kendini bozma moralini rabbim sağlıkla sıhhatle versin hepimizin kucağına inşallah. Sen ne kadar üzersen kendini bebişine okadar zararı var Allah korusun

Canım bugün konuştuk daha doktorumla ikili testte sonuç %65-70 arasında doğru çıkarmış. Üzme kendini bozma moralini rabbim sağlıkla sıhhatle versin hepimizin kucağına inşallah. Sen ne kadar üzersen kendini bebişine okadar zararı var Allah korusun
Saol canim insallah oyledir benim ilk bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinciside boyle olunca insan kötü oluuo insallah bisey cikmaz duaya ihtiyacim var dua edin bana :(

Tahlil sonuçlarıma göre tsh düşükmüş dahiliyeye yönlendirdi yarın gidip tekrar baktıracam .. değer 0.312 bu arada

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok :(((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok :KK43:((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Canım kıyamam sana ben ne denir bilemiyorum çık üzüldüm. Allah gönlünü ferahlatsın. Seni üzmek istemem ama ne oldu merak ettim.

Canım kıyamam sana ben ne denir bilemiyorum çık üzüldüm. Allah gönlünü ferahlatsın. Seni üzmek istemem ama ne oldu merak ettim.
Bilmiyorum iş çıkışı rutin kontrole gittim hiç bişeyim yok kanamam yok ağrım yok sızım yok nedeni yok kalp atışı yok dediler bana bu kadar üç ayrı hastane gezdim yapılacak bişey yok kürtaj dendi ama olmadan çıktım bukadar gerisi yok bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım şu an ne desem boş dualarım seninle inşaAllah

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok :KK43:((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten yazmasamda takip ediyorum her zaman yazıları kaçırmadan allah tekrar nasıp eder inşallah.. Çok geçmiş olsun :(

Back