2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bazen çok geliyor bazen az geliyor akıntı .peki kasik ağrısı oluyor mu sende
Yok olmuyo sadece çok ayakta kalırsam ağrıyo
Sağlıkla ilerlesinde cinsiyetlwrimiz belli olsun birseyler alalim ya zor tutuyorum kendimi
Aynen yaa şuan kendimi eksik hissediyorum

Kızlar bişey sorucam sağ yumurta sol yumurtada cinsiyet tahmini doğrumu sizce eskiden hekim Kadınlar düşük yapan kadınların cinsiyetlerini ordan tahmin ediyorlarmış ve çıkıyormuş
Evet eskiden sağda döllenen erkek solda döllenen kız olur derler benim iki yumurtamda soldaydı doktora sordum böyle bişey deniliyor aslı varmı dedim oda tam tersi sol erkek sağ kız dedi

Nedir bu biz kadınların çektiği yaa Bulantı bulantı bulantı 3 gündür gece gündüz bulantı çekiyorum. Önceden iyi kötü yiyip içiyordum artık o da eziyete dönüştü. 3 günde 3 kilo vermişim ne olur geçsin artık Bugün 1 tık iyi gibiyim zaten daha fazla dayanacak gücüm kalmadı. Ayakta zor duruyorum artık

canım benimde çok akıntım var. Ama normalmiş öyle diyorlar. Bu haftalarda akıntı olurmuş çoğu kişide. Kasıkta ağrım yok ama batma var benimde. İğne gibi batıyor arada bir.
benim normalde dün 8+3 olmam lazımdı ama doktor 7+6 dedi bugün de acayip akıntım var iç çamaşırım ıslak iş yerindeim günlük pedde almaya çıkamadım sağ kasığıma ağrı giriyor devamlı. dünden beride kaşıntım var acaba iltihap mı kaptım senin kaç haftalık tam canım

Merhaba canım 1,5 saat önce progestan aldım ve 5 dk sonra başım fır fır dönmeye başladı kendimi attım yatağa uyuya kalmışım oysaki hiç uykum yoktu ilaç yan etkilerini birebir yaşıyorum

Merhaba canım 1,5 saat önce progestan aldım ve 5 dk sonra başım fır fır dönmeye başladı kendimi attım yatağa uyuya kalmışım oysaki hiç uykum yoktu ilaç yan etkilerini birebir yaşıyorum
Korkma sakın çok normal, benim her aldığımda yaşadığım o, zaten doktorlar bu yüzden istersen vajinal yoldan al diyor.

canım benimde normalde 9+6 olmam gerekiyor. Ama 9+2 dedı dr da. Ama oluyor böyle şeyler. Takma sen kafana. KAlp atışını duydunuz mu? Dr herşey yolunda dedi mi

canım benimde normalde 9+6 olmam gerekiyor. Ama 9+2 dedı dr da. Ama oluyor böyle şeyler. Takma sen kafana. KAlp atışını duydunuz mu? Dr herşey yolunda dedi mi
çok şükür duydum bi önceki gittiğimde vajinal muayene etmişti benim rahim dönük die orda gümbür gümbür atışları vardı dün kü muayenemde karından baktı o zamanki gibi değildi ama doktorum hersey yolunda normal dedı bi kanama sıkıntı bısey olduğu takdırde hemen gelırsın dedı 15 gun sonraya randewu verdı bakalım allahtan hayırlısı ınsallah

Anladım cnm Rabbim sağlıkla bebeklerimzi dünyaya getirmeyi nasip etsin inşllah biz herşeye razıyız valla

hayır lekelenme yok ama kasıgım agrıo yumruk gıbı agrı gırıp cıkıyor
Bebek büyüdüğü için oluyor, yumurtalıklarda ve bel bölgesinde yaşanılan ağrılar normal. Yumru şeklinde hissettiğin şey, Gaz sıkışması olabilir mi? Ağrıyı ayırt edebilirsin. Evdeysen ayağının altına yastık koyarak uzan biraz. Doktoruna mesaj atabiliyorsan mesaj at, arayabiliyorsan ara istersen, düşüklerin de varmış paniğin ondan sanırım.

EVET KORKUYorum şuan da işteyim ama gaz sancısı değil sağ kasığım sanki sıkışıyor tariF EDEMİYORUM ANLAMADIM kan sulandırıcı iğneleri vurduğum yerlerde şişti top gibi

EVET KORKUYorum şuan da işteyim ama gaz sancısı değil sağ kasığım sanki sıkışıyor tariF EDEMİYORUM ANLAMADIM kan sulandırıcı iğneleri vurduğum yerlerde şişti top gibi
Öncelikle sakin ol, kanaman olmadığı sürece sorun yok, Çıkış saatin gelmiştir zaten sen doktoruna bir uğra, herhangi bir acile de gidebilirsin. Şişlik için forumda damara denk gelirse olur yazmışlar, havası alınmadan yapılırsa da olurmuş, hızlı yapılırsa da olurmuş 1-2 gün içerinde dağılıyormuş. Ben seni anlık rahatlatmak için yazıyorum sen doktoruna git mutlaka

2018 kasim anneleri....
Gecen yil bu zamanlar ben de kizima gebeydim. Simdi dunyalar tatlisi oldu da dis kasintilarimiz bile basladi.. Her sey dun gibi sanki... Ama bir o kadar da sanki omrum boyunca hayatimda o varmis gibi. Ya oncesi? Yok... Hayatim 1kasim sabahi kizimla sifirlandi..
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Topiklerde dolasirken ansizin karsima cikinca yazmadan duramadim... Keyfini cikarin hanimlar.
Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…