• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
SELam arkadaşlar benim Doğumun ekim gözüküyor ama erken Doğum yaptığım için pek güvenemiyorum birde ekim anneleri çok önden gidiyorlar muhabbeti yakalayamadım bir türlü burdan takip etmek istiyorum forumu bu arada üçüncü bebek olacak biri 9 yaşında diğeri 2016 kadım doğumlu

Benimde ekimin sonlarında olacak sezaryen olacağım için ama ben kasım annelerinde takip etmeyi tercih ettim

2 defa aldım serum anlık rahatlatıyor sonra pek bi faydası olmuyor zaten doktorum ilaç kullanmak zorundayız dedi ilaç uyutuyor uyuduğum sürece kusmuyorum ama çalışıyorum rapor sıkıntı oluyor her defasında her defasında zorla yiyorum ayran içiyorum maden suyu içiyorum vücut düşmesin diye ama çıkana kadar aldığını alıyor sadece bakalım nasıl olur :KK43:

Geçmiş olsun Allah şifa versin geçiyo 11-12. Haftalarda

ben geldiimm kizlar cok sukur bebegimin kalp atsini duydum :anneadayı:

Gözün aydın Canım

Merhaba kızlar bende başından beri 3 kasım tahmini doğum tarihiydi ama iki gün önce dr gittiğimde 1 hafta önden gittiği için 26 ekim olabilir dedi dr ama ben başından beri sizi takip ediyorum burada da kalırım sanırım:)
Bu arada dışarıdan her hangi bir kanama yok ama içeride kanama alanı var 10 gün raporluyum iğne ve progestan verdi ama vaginal al demedi bazı arkadaşlar vaginal daha etkili yazmış bende öyle mi yapsam bilemedim

Merhaba kızlar bende başından beri 3 kasım tahmini doğum tarihiydi ama iki gün önce dr gittiğimde 1 hafta önden gittiği için 26 ekim olabilir dedi dr ama ben başından beri sizi takip ediyorum burada da kalırım sanırım:)
Bu arada dışarıdan her hangi bir kanama yok ama içeride kanama alanı var 10 gün raporluyum iğne ve progestan verdi ama vaginal al demedi bazı arkadaşlar vaginal daha etkili yazmış bende öyle mi yapsam bilemedim

cANIM İÇERDE KANAMA ALANI OLDUĞUNU NASIL FARKETTİN BİR BELİRTİ VERDİ Mİ YOKSA KONTROLDE Mİ ÖĞRENDİN.

Benimde ekimin sonlarında olacak sezaryen olacağım için ama ben kasım annelerinde takip etmeyi tercih ettim

Gözün aydın Canım
Çok iyi yapmışsın ekim annelerine adapte olamadım bir türlü daha önceden de kasım annelerine alışık olunca burası daha samimi geldi

Gözün aydın Canım
Bu arada ismin yabancı gelmedi sanki bana saha önce konuşmuştuk sanki

8 haftalık oldum ama ben daha kalp atışını dinlemeye gitmedim çümkü kızlarımda görmek istediler bende azcık daha belirginleşsin diye bekliyorum ama çatlıcam nerdeyse

Kizlar cok fena kabizlik cekiyorum ilac kullanmayim dedim dedim ama yok yani ikinmalarim basliyo bu seferde daha tehlikeli diye korkmaya basladim. doktorum dubhalac surup vermisti kullanmamstim ama artik kullanicam.
Var mi bu surubu kullanan ?

Bende 8+1 oldu doktora geldim inşallah kalbini duyarım
Canım inşallah hadi güzel haberlerle dönesin
Kizlar cok fena kabizlik cekiyorum ilac kullanmayim dedim dedim ama yok yani ikinmalarim basliyo bu seferde daha tehlikeli diye korkmaya basladim. doktorum dubhalac surup vermisti kullanmamstim ama artik kullanicam.
Şurup güzel çocuklarada veriliyor
Bende kronik kabızım sabahları erik kurusu yiyorum 5 tane felan üstüne ılık su birde diyetisyenim hergün bitane kivi verdi ara öğün oda güzel çalıştırırmış öyle dedi bir haftadır günde bir kere çıkıyorum wc ye

Kizlar hamileyken adet dönemlerinde çok kasik ağrısı yaşayan var mi aranızda.ben sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi ağrı hissediyorum

Şurup güzel çocuklarada veriliyor
Bende kronik kabızım sabahları erik kurusu yiyorum 5 tane felan üstüne ılık su birde diyetisyenim hergün bitane kivi verdi ara öğün oda güzel çalıştırırmış öyle dedi bir haftadır günde bir kere çıkıyorum wc ye
Bu ilaci kullaniyomusunuz peki. Ben nasilsa kullanmicam diye kullanma talimatini dikkate almamistim. Simdi nasil kullanicagimi bilmiyorum.

Bu ilaci kullaniyomusunuz peki. Ben nasilsa kullanmicam diye kullanma talimatini dikkate almamistim. Simdi nasil kullanicagimi bilmiyorum.
Benim kızımda sürekli kabız olur doktor vermişti birde önceki doğumumdan sonra bana vermişti baya rahatlatıyo bikaç güne ishal gibi yapıyo sezeryan sonrası iyi gelmişti makym ıkınamıyosun

Cnm en düşük doz al yaklaşık 20 dak sonra çıkıyorsun lavaboya tadıda güzel

cANIM İÇERDE KANAMA ALANI OLDUĞUNU NASIL FARKETTİN BİR BELİRTİ VERDİ Mİ YOKSA KONTROLDE Mİ ÖĞRENDİN.
Dr kontrolde gördü canım ama dışarıda bir şey yok dedim dr da ağrın olmadımı keskin bir şekilde dedi gerçekten geçen hafta öyle bir ağrı olmuştu sağ kasığımda şükür ki erken teşhis edildi

Çok şükür canm bebek gayet iyimiş kalp atışını da duydum Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
Benim 2 gün önce lekelenmem oldu ve bugün o yüzden gittim ilaç verdi her ihtimale karşı

Hayırlı haberlerle git gel inşallah.
Canım yeni doktordan geldim çok şükür ilk defa karından kalbini duydum bebek iyimiş kese boyutu falan iyi dedi
Doktor bana her ne kadar da olsa leke gelmesi iyi değil dedi ve bana ilaç verdi düşüğe engelliyecek

Back