- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Çok teşekkrülerHadi gözün aydın
Gözün aydın canım, Önemli değil ya çoğumuz kullanıyoruz herhalde progestanı, biraz rahatsız edici bir ilaç ama ne yapalım bebekler sağlıklı olsunda.Canım yeni doktordan geldim çok şükür ilk defa karından kalbini duydum bebek iyimiş kese boyutu falan iyi dedi
Doktor bana her ne kadar da olsa leke gelmesi iyi değil dedi ve bana ilaç verdi düşüğe engelliyecek
Çok sağol canımGözün aydın canım, Önemli değil ya çoğumuz kullanıyoruz herhalde progestanı, biraz rahatsız edici bir ilaç ama ne yapalım bebekler sağlıklı olsunda.
Bende bazen çok geliyor bazen az geliyor akıntı .peki kasik ağrısı oluyor mu sendeBende akıntı çoğalıyo onu farkettim
Dr kontrolde gördü canım ama dışarıda bir şey yok dedim dr da ağrın olmadımı keskin bir şekilde dedi gerçekten geçen hafta öyle bir ağrı olmuştu sağ kasığımda şükür ki erken teşhis edildi
Çok geçmiş olsun canım benimde migrenim var özellikle aç ve susuz kaldığım zaman atak başlar biliyorum çok zor ama su içmeye çalış şade içemiyorsan içine tatlandırıcı bi dilim limon yada çilek vs koyabilirsinAnladım canım Allah korumuş. benimde bugün baş ağrım başladı sanırım çok su içemiyorum ondan oluyor. bir içebilsem..midem bulanıyor. zar zor 2 bardak..
Bende bulantı hiç yapmadı, baş dönmesi, uyku hali oluyor, algım çok açık olmuyor, konuşma yavaşlıyor. İlacın Etkisine girince eşim sarhoş diye dalga geçiyor :)Çok sağol canım
Evet o ilaçtı ne tür rahatsız veriyo cnm doktor da dedi de mide bulantısı falan yapıyomuş galiba
Oh ne güzel inşallah bende de aynı etkiyi yapar zaman çabuk geçsin :)Bende bulantı hiç yapmadı, baş dönmesi, uyku hali oluyor, algım çok açık olmuyor, konuşma yavaşlıyor. İlacın Etkisine girince eşim sarhoş diye dalga geçiyor :)
Benim ısrarla ağızdan almamın sebebi, alıp uyuyorum kafam rahat oluyor, günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum.
Ultrasonla muayene sırasında doktor görüyor.cANIM İÇERDE KANAMA ALANI OLDUĞUNU NASIL FARKETTİN BİR BELİRTİ VERDİ Mİ YOKSA KONTROLDE Mİ ÖĞRENDİN.
Ben önce ilaç istemiştim, o anda bir sorun yaşadık ilaç kullanmaktan vazgeçtim, 1 hafta boyunca sadece çorba ve salata yedim düzeldi çok şükür. Yediğimiz şeyler de etkiliyor her gün yoğurt tüketebilsek böyle sıkıntılarımız olmayacak. Şimdilik ilacını alıp bi rahatla, sonra beslenme düzeni ayarla bence.Kizlar cok fena kabizlik cekiyorum ilac kullanmayim dedim dedim ama yok yani ikinmalarim basliyo bu seferde daha tehlikeli diye korkmaya basladim. doktorum dubhalac surup vermisti kullanmamstim ama artik kullanicam.
Var mi bu surubu kullanan ?
Yapar muhtemelen :) İçtikten 1 saat sonra fark etmeye başlıyorsun yavaş yavaş başın dönmeye başlıyor, o anda hemen yatağına atla, uyursun zaten rahatsız etmez.Oh ne güzel inşallah bende de aynı etkiyi yapar zaman çabuk geçsin :)
Canım bana gece yatmadan önce iç dedi sen gün içinde mi içiyorsun?Yapar muhtemelen :) İçtikten 1 saat sonra fark etmeye başlıyorsun yavaş yavaş başın dönmeye başlıyor, o anda hemen yatağına atla, uyursun zaten rahatsız etmez.
Benim günde 2 tane, 1 tanesini kahvaltıdan sonra içiyorum, 1 tanesini de gece içiyorum. Senin sadece 1 kerelik lekelenme oldu ya ondan dozu az tutmuştur, aslında ultrasonda görüp kanama alanı yada sızma var diyorlar ama birşey dememiş seninki.Canım bana gece yatmadan önce iç dedi sen gün içinde mi içiyorsun?
Allah şifa versin, Alerjiyse deniz suyu iyi geliyormuş. Soğuk algınlığında hamilelere birşey vermiyorlar, biraz uzun sürüyor ama dinlenerek geçiyor.İstifra etmekten boğazımda hafif yanma vardı ama bugün bunun yanına burun akıntısı ve hapşırma da eklendi. Var mı bundan kurtulmak için yapabileceğimiz bir şeyler? Tuzlu suyu burnuma cekiyorum falan ama pek işe yaramadı. Ssanki boğazımda hafif ağrı başladı. Uzun sürmeden atlatsam keske
Anladım cnm peki ne zamana kadar kulkanıcaksın sen hamileliğin boyunca mıBenim günde 2 tane, 1 tanesini kahvaltıdan sonra içiyorum, 1 tanesini de gece içiyorum. Senin sadece 1 kerelik lekelenme oldu ya ondan dozu az tutmuştur, aslında ultrasonda görüp kanama alanı yada sızma var diyorlar ama birşey dememiş seninki.
Boğazdaki yanma içiİstifra etmekten boğazımda hafif yanma vardı ama bugün bunun yanına burun akıntısı ve hapşırma da eklendi. Var mı bundan kurtulmak için yapabileceğimiz bir şeyler? Tuzlu suyu burnuma cekiyorum falan ama pek işe yaramadı. Ssanki boğazımda hafif ağrı başladı. Uzun sürmeden atlatsam keske
Bilmiyorum ama doğuma kadar kullanan varmış, ben 1 tane doktora gitmiyorum ki, biri sanki doğurana kadar kullandıracak gibi, diğeri daha erken bıraktıracak gibi konuşuyor :) Bir zararı yoksa bırakmasamda olur, yan etkileri beni rahatsız etmiyor çünküAnladım cnm peki ne zamana kadar kulkanıcaksın sen hamileliğin boyunca mı
Benimde 5 gün ilerden gidiyo ama ben yine 3 kasım olarak devam edeyim dedimMerhaba kızlar bende başından beri 3 kasım tahmini doğum tarihiydi ama iki gün önce dr gittiğimde 1 hafta önden gittiği için 26 ekim olabilir dedi dr ama ben başından beri sizi takip ediyorum burada da kalırım sanırım:)
Bu arada dışarıdan her hangi bir kanama yok ama içeride kanama alanı var 10 gün raporluyum iğne ve progestan verdi ama vaginal al demedi bazı arkadaşlar vaginal daha etkili yazmış bende öyle mi yapsam bilemedim
Bu arada ismin yabancı gelmedi sanki bana saha önce konuşmuştuk sanki
Kizlar hamileyken adet dönemlerinde çok kasik ağrısı yaşayan var mi aranızda.ben sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi ağrı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?