Ben bülent tekin e gidiyorum canım. benim karşı komşum onda doğum yaptı medilifede bebeğinin hastalığını anlamamışlardı. bülent hoca anlamış mesela. ve indirim yaptırma olabilirmi konuşmak lazım. ben daha fiyat konuşmadım, eğer o kadar çok yüksek miktar söylerlerse son anda belki başka hastaneye gidebilirim diye düşünüyorum. ama doktor çok iyi diye başından düzgün doktor baksın ilgilensin istedim
canım bende şuan 10+1 oldum benimde azalacağına arttı. sabahları zaten istisnasız. gün içindede bulantım arttı ... ağzıma leblebi, çağla erik atarsam o an hafifliyor. yoksa artıyor. ağız sulanması da artttı yutkunamıyorum onu da sürekli elimde peçete......
bende çok yaşıyorum onu. özellikle de geceleri. elimde peçete poşetsabah sersem gibi işe geliyorum
Aynı durumdayız canım. Sabır artık 3-4 haftaya geçer diyorlar. evde benimde poşet kalmadı... sende çalışıyorsun ,bende öyle . bazen iş iyi oluyor zaman geçiyor. kusman olmuyorsa, ama oluyorsa Allah yardımcın olsun. Geçecek bu günler daha dün öğrendik bugün 10 olduk.. sağlıklı olsun bebeklerimizde hepsi geçip unutulacak inşallah.
Öyle bişey hamilelikten 1 ay önce yapılınca baya işe yarıyo doğum ücretsiz oluyo olarak biliyodum ama bundan sonra olurmu? olursa bana haber ver canım valla düşünmek lazım. medilife da düşün 7 aylık bebeğin kalbinde sorun olduğunu anlamamışlar. bülent hoca anlamış ve yeni doğan ünitesi en düzgün hastanelerden birisi orası. ben medilife hiç düşünmedim bile. aklım keşke başka doktoramı gitsem diye takılı kalmasındansa düzgün bi doktora giderim keşke demem diye düşündüm hepBen de tamamlayıcı sağlık sigortası meselesini filan görüşmek istiyorum bakalım uygun fiyat alabilecek miyiz... Bu şekilde bütçeyi çok aşıyor ama Medilife artık devlet hastanesinden beter hale geldi. Randevulu bile gidince en az 1 saat bekletiyor...
Allah ım yardım et diye dua ediyorum hergün çok kötüyüm hergün Ağlayarak işe gidiyorum Çok zor işimiz canım ben bişey yiyemiyorum doğru düzgün yesem çıkarıyorum işgence gibi şu güzel havada Yaşamdan soğudum oysa çok Neşeli hayat dolu bir insandımcanım bende şuan 10+1 oldum benimde azalacağına arttı. sabahları zaten istisnasız. gün içindede bulantım arttı ... ağzıma leblebi, çağla erik atarsam o an hafifliyor. yoksa artıyor. ağız sulanması da artttı yutkunamıyorum onu da sürekli elimde peçete......
mide bulantım oluyor ama kusmam olmuyor. şu tükürük olayı bitirdi beni.
bide 2-3 gündür boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı var. doktora da gidemedim. ilaç da almadım. bitki ayı da içmeyin diyorlar. ne yapayım ki ben ?
Allah ım yardım et diye dua ediyorum hergün çok kötüyüm hergün Ağlayarak işe gidiyorum Çok zor işimiz canım ben bişey yiyemiyorum doğru düzgün yesem çıkarıyorum işgence gibi şu güzel havada Yaşamdan soğudum oysa çok Neşeli hayat dolu bir insandım
Bende olmuştu canım.normal dediler zaten geçti de sonra.ama için rahat etmiyorsa bir sor doktorunaKızlar kasık agrisiyla birlikte bacağa vuran bı ağrı yaşayan varmı bi durummu şimdi başladı ve çok kötü
Canim cok sagol hic bilmiyordum hemen soracağım doktoruma.Banada iki kere oldu galiba yanlış bi kalkış yaparken oldu çok tuhaf bişi gerçekten
Canım apse yaptıysa iyi biley değil bunu göster muhakkak çünkü iltihap sonuçta kana karışıp bebeğe zarar verebilir ama ağrıysa sıkıntı değil arkadaş tarif vermiş yine uygula ama doktorada sor
Bunda henüz başlamadı ama önceki hamileliğimde gırtlak denen bile kalmıyodu kusmaktan doğal olarakta hasar gördüğü için kan geliyodu sonra yutkunamayınca eşim ılık ballı süt yapıyodu yumuşatıyodu biraz
Direk git kontrole içine sinerse devam et bence yoksa birisinine iyi gelen doktoru sen seveceksin diye bir kıstas yok.. Ben hamileliğimden önce bi kez muayene olmuştum hamile kalıncada tercih ettim.. Muıayenesini yapıyor, sorduklarımı cevaplıyor daha başka ne isteyeyim. Olur ya bişeyden irrite olurum o başka ozaman başka bir doktor seçerim..Insallah ya neye gore seçicem hic bilmiyorum
Evet yakınmışız 11.haftanın içindeyim ben bakalim valla karar veremiyorumBende ünalanda canım yakın sayılırız. bende tam karar veremedim. Şuan devlete gidiyorum rastgele doktorlara. testler için Haydarpaşaya gideceğim bakalım bu hafta şansıma nasıl bir doktor gelecek ama artık 4. ayda falan özelde devam etmeyi istiyorum.. medipolün şartlarını ortamını beyenirsen bana da yaz. bende ikisi arasında kararsızım. olmadı ikisinede birer kere gidip karar vericem. bu arada senın kaçıncı hafta canım. Rabbim sağlıklı günler versin.
Adaçayını kesinlikle hamilelikte içmeyin diyorlar ama. Tamam bunda da yutmayın denilmiş ama bilemedim.Allah bin kere razı olsun canım.Sabah oldu ama nasıl oldu bir de bana sor.Hemen deneyecegim bunu insallah isime yarar.Azaltsa bile yetecek.Ağrıyan tarafta şişlikte oluştu.Hic bisey yoktu disimde ya
Evet ama benim bebeğim yaşamadığı için benim için iyi yan olmadı. Senin Kaç aylık doğum olmuştu? Şimdi de aynı risk var bizdesizinde mi ilk dogumunuz erken oldu ..benim oglum erken dogdu erken dogumun tek iyi yani diyodum karin fln cok cikmayinca catlak olmadi bende..saka bi yana erken olmasinda tâhminimce catlaklara raziyizdir hepimiz
El kuruluğu için erkek bebeğin belirtisi diyorlar bakalım sana uyacak mıBen yağ da sevmiyorum onlar da ağır kokuyor
Şu çok iyi ama kokusu yüzünden bu aralar süremiyorum
Ellerim ayaklarım bacaklarım kupkuru beyaz pul pul oldu
Bnde cekmeköyde oturuyorum çamlıca erdemde şükran akalına başladım ctesi gunu. Cok cana yakın cok konuşkan. Oğlumla bile özel ilgilendi balon şişirip oynadı konuştu sürekli kardeşin mi oluyor felan diye:) biz ona devam edicez muhtemelen. Muayene ücreti 70lira, zorunlu sezeryan 1400müş. Hastane yeni temiz zaten cokta kalabalık değil vaktin varsa bi uğra dolaş hastaneyi.Bende ünalanda canım yakın sayılırız. bende tam karar veremedim. Şuan devlete gidiyorum rastgele doktorlara. testler için Haydarpaşaya gideceğim bakalım bu hafta şansıma nasıl bir doktor gelecek ama artık 4. ayda falan özelde devam etmeyi istiyorum.. medipolün şartlarını ortamını beyenirsen bana da yaz. bende ikisi arasında kararsızım. olmadı ikisinede birer kere gidip karar vericem. bu arada senın kaçıncı hafta canım. Rabbim sağlıklı günler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?