- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Valla hiçbir fikrim yok bende karın üstü yatıyorum bi zararı olabilirmiki acaba bilen varsa yazarmi lütfenBu arada benim kasım 23 görünsede sezeryan olcagından dolayı bi sıkıntı cıkmazsa ya oğlumla aynı yapıp 13.11.18 yapcm oğlumda 13.12.16 yada 10 kasım planlıyorum sıkıntılarımız olmazsa inş. Önce hayırlısı. Birde bişey danıscm benım haftalarımda olup karın ustu yatan varmı en cok oyle rahat edıyorum bende mıdemde artık yatmamalı mıyım dersiniz
Cevap için tesekkurlerZararı konusunda bilgim yok ama sola yan yatmanın daha iyi oldugunu doktor söylemişti.Banyodan asırı sıcak su ile yıkanma çıkarken karnına ılık su tut bebeği rahatlat demişti. Sonuçta karın üstü yatılınca muhakkak keseye baskı olur. Çocuga zarar vermese bile rahatsızlık verir
Allah hayırlısını versin hepimize hayırlı uğurlu olsun :))Merhaba biz de 7 haftalık olduk ve dün kalp atışlarını duyduk hayırlısıylaUmarım sağlıkla tamamlanır gebelik süreci ve bebekleri kucaklarımıza alırız
Bu arada benim kasım 23 görünsede sezeryan olcagından dolayı bi sıkıntı cıkmazsa ya oğlumla aynı yapıp 13.11.18 yapcm oğlumda 13.12.16 yada 10 kasım planlıyorum sıkıntılarımız olmazsa inş. Önce hayırlısı. Birde bişey danıscm benım haftalarımda olup karın ustu yatan varmı en cok oyle rahat edıyorum bende mıdemde artık yatmamalı mıyım dersiniz
20 hafta boyunca nasıl rahat ediyorsanız öyle yatabilirsiniz. 24. haftadan sonra sağ veya sola doğru yatma öneriliyor. Sırt üstü yatma konusunda olumsuz görüşler var (bebeğin kalbini durdurduğu yönünde), 20 den sonra, yüz üstü zaten isteseniz de yatamazsınız.Valla hiçbir fikrim yok bende karın üstü yatıyorum bi zararı olabilirmiki acaba bilen varsa yazarmi lütfen
Hım tamamdır tesekkurler ıkıncı olmasına ragmen tecrubesız gibi olmak da bi tuhaf :/20 hafta boyunca nasıl rahat ediyorsanız öyle yatabilirsiniz. 24. haftadan sonra sağ veya sola doğru yatma öneriliyor. Sırt üstü yatma konusunda olumsuz görüşler var (bebeğin kalbini durdurduğu yönünde), 20 den sonra, yüz üstü zaten isteseniz de yatamazsınız.
Hem Unutuluyor, hem de her dönem yeni şeylere dikkat çekiyorlar, yeni şeyler öğreniyoruz.Hım tamamdır tesekkurler ıkıncı olmasına ragmen tecrubesız gibi olmak da bi tuhaf :/
Ben de daha yatıyorum oğlu da 5. Aya kadar yatabilmiştim sonrasında bir balonun üzerinde yatıyormuş gibi baskı hissedince bırakmıştım. Bebek sana ne zaman o şekilde yatmaman gerektiğini hatırlatacak merak etme :)Bu arada benim kasım 23 görünsede sezeryan olcagından dolayı bi sıkıntı cıkmazsa ya oğlumla aynı yapıp 13.11.18 yapcm oğlumda 13.12.16 yada 10 kasım planlıyorum sıkıntılarımız olmazsa inş. Önce hayırlısı. Birde bişey danıscm benım haftalarımda olup karın ustu yatan varmı en cok oyle rahat edıyorum bende mıdemde artık yatmamalı mıyım dersiniz
Kalp atışınıda salı günü duyarım inşallahyok vajinal muayene yapmadi..sizin oyle mi horunuyor
insallah icim rahat gibi aslinda ama yinede endise ediyor insan
masallah size ne guzel olumsuzluklar sonunda gorebilmissiniz Allah korusun yavrularimizi bana yolk dan bahsetmedi kese haftasima gore kucuk dedi 12 mm mis
Ne yaptın? bir sorun yok değil mi?8 haftalık canım 2cı aya daha yenı gırdım
Ay canım ya çok nazlı olcak heralde benimki inşallah bende kalp atışlarını duyarımBende çok erken duyduk 6 haftada kalp atışı durduk keseyi görmeye gittik kalp atışını durduk kişiden kişiye değişiyor kimisinde kalp atışı 9 haftada duyulabiliyormus
selam canim nasil gidiyor hamilelik ikili test ne zaman seninSelam herkese
Aaa çok ilginç. Koca hastane tavır mı yapıyomuş:)Hanımlar Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, 9 ay boyunca devlet hastanesine hiç gitmediyseniz, Allah korusun bir aksilik olup doğum anında Devlet hastanesine gittiğiniz zaman kabul edilmiyormuş. Kan tahlilini yaptırmak için bile olsa, 1 kere mutlak gitmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?