2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada benim kasım 23 görünsede sezeryan olcagından dolayı bi sıkıntı cıkmazsa ya oğlumla aynı yapıp 13.11.18 yapcm oğlumda 13.12.16 yada 10 kasım planlıyorum sıkıntılarımız olmazsa inş. Önce hayırlısı. Birde bişey danıscm benım haftalarımda olup karın ustu yatan varmı en cok oyle rahat edıyorum bende mıdemde artık yatmamalı mıyım dersiniz

Valla hiçbir fikrim yok bende karın üstü yatıyorum bi zararı olabilirmiki acaba bilen varsa yazarmi lütfen

Zararı konusunda bilgim yok ama sola yan yatmanın daha iyi oldugunu doktor söylemişti.Banyodan asırı sıcak su ile yıkanma çıkarken karnına ılık su tut bebeği rahatlat demişti. Sonuçta karın üstü yatılınca muhakkak keseye baskı olur. Çocuga zarar vermese bile rahatsızlık verir

Cevap için tesekkurler

Valla hiçbir fikrim yok bende karın üstü yatıyorum bi zararı olabilirmiki acaba bilen varsa yazarmi lütfen
20 hafta boyunca nasıl rahat ediyorsanız öyle yatabilirsiniz. 24. haftadan sonra sağ veya sola doğru yatma öneriliyor. Sırt üstü yatma konusunda olumsuz görüşler var (bebeğin kalbini durdurduğu yönünde), 20 den sonra, yüz üstü zaten isteseniz de yatamazsınız.

Hım tamamdır tesekkurler ıkıncı olmasına ragmen tecrubesız gibi olmak da bi tuhaf :/

Ben de daha yatıyorum oğlu da 5. Aya kadar yatabilmiştim sonrasında bir balonun üzerinde yatıyormuş gibi baskı hissedince bırakmıştım. Bebek sana ne zaman o şekilde yatmaman gerektiğini hatırlatacak merak etme :)

Dunden beri şiddetli başağrısı çekiyorum. Mide bulantımı ikiye katladı. Oğlum da 4. Aydan itibaren ataklarım hafifleyerek yok olmuştu ama böyle anlarda sabretmesi çok daha zor oluyor malesef

Kalp atışınıda salı günü duyarım inşallah miniğim çok nazlı geldi doktorlarda çok acımasız para için kürtaj yapcaktı iyiki doktoru dinlemedim beklemek istedim o iki hafta iki yıl gibi geçti malesef merak etme sende geç döllenme olmuştur kesede büyür bebekte görünür Allah’ın izniyle kucaklarız inşallah minnaklarımızı

Hanımlar Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, 9 ay boyunca devlet hastanesine hiç gitmediyseniz, Allah korusun bir aksilik olup doğum anında Devlet hastanesine gittiğiniz zaman kabul edilmiyormuş. Kan tahlilini yaptırmak için bile olsa, 1 kere mutlak gitmeye çalışın.

Aaa çok ilginç. Koca hastane tavır mı yapıyomuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…