Amin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim :))Seninle aynıyız canım benimde 15 kasım görünüyor doğum :) inşallah Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim :))Seninle aynıyız canım benimde 15 kasım görünüyor doğum :) inşallah Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun..
Hepimizin tez vakitte şu 9ay çabuk geçer inşallah kazasız belasız çok korkuyorum bişey olacak diyeYan etki yok artık 2 aydir hergün olunca popoda yer kalmadı.tüp bebekte bir çok hormon desteği alıyoruz çok şükür kanamam yok.transferden 1 hafta önce başladık 10+1de bırakabilirsin dedi yrn son ins
Beni anlatmissin5. Haftadan beri hem bu sayfayı hem bizden 1 ay öncekileri okuyorum. Bebek alış veriş listeleri gezip, cinsiyet ve 2’li testle ilgili yazıları okuyorum. Bebek ve hamile kıyafetlerine bakıyorum. Youtube dan doktorların videolarını izleyip, cinsiyet partilerine bakıyorum. 1 aydır günlerim böyle geçiyor. Ve böyle yaptıkça günlerim çok yavaş geçiyor. Bu yüzden 2’li test ve cinsiyete kadar hamilelikle ilgili birşeylere bakmamaya karar verdim![]()
Slm 35 yaşında tüp bebekle gebe kaldım sayfayı en başından okudum tek ruh hastası bnm olmadığımı görmek içimi rahatlattitüp bebek yaptıran bikaç isim tanıdık.jel için şikayet edenleri gördüm susun susun şubat ortasından beri iğne kullanıyorum.son günlerim ins.artık iğneyi yapan hemşireler hatim indirerek yapıyor yer kalmadı zira
10+olunca bırak dedi tüp bebek dr.bulantı oldu koku hassasiyetim nirvanaydi çok şükür hiç kusmadim.kasık agrisi arada bendede oluyor akıntıda.normal yolla hamile kalanlar lütfen kalkip şükür namazı kılın nasıl bir şans siz bilemezsiniz
![]()
Bende 8+5 de minnağımıarkadaslar ben 7+1 haftalik hamileyim..dun ilk kez doktora gittim kese gozuktu ancak bebek gozukmedi doktor ya gec dollenme yada bi sorun var demek dedi ... sizlerin kacinci haftada gozuktu bebek.
yok vajinal muayene yapmadi..sizin oyle mi horunuyorVajinal muayenede etmedi mi daha net bakmak için
Çünkü bende 7. Haftamı bitirivem ama bebek karından görünmüyo
insallah icim rahat gibi aslinda ama yinede endise ediyor insanbazen bebek geç görünüyor canım merak etme hayırlısı olsun .
masallah size ne guzel olumsuzluklar sonunda gorebilmissiniz Allah korusun yavrularimizi bana yolk dan bahsetmedi kese haftasima gore kucuk dedi 12 mm misBende 8+5 de minnağımıgördüm 3.7 mm salı kalp atışı
için gidicem inşallah görürüm
banada neler neler dediler boş gebelik sağlıksız gebelik acil kürtaj
karından ultrasonla görünmüyo alttan ultrasonla bakıldı bana bebekten önce yolk sac göründü sende varmı yolk kesesi
Bende çok erken duyduk 6 haftada kalp atışı durduk keseyi görmeye gittik kalp atışını durduk kişiden kişiye değişiyor kimisinde kalp atışı 9 haftada duyulabiliyormusBende 8+5 de minnağımıgördüm 3.7 mm salı kalp atışı
için gidicem inşallah görürüm
banada neler neler dediler boş gebelik sağlıksız gebelik acil kürtaj
karından ultrasonla görünmüyo alttan ultrasonla bakıldı bana bebekten önce yolk sac göründü sende varmı yolk kesesi
Bana yum top. Dan son jel verdi folik birde. Bu ip eyi yeni verdi. 5 tane 5 günde 1 vurulcam. Tedbir amaçlı sanırım. Jeli de bıraktırdı. Demir ilacı ve vitamine geçtik. Foliğide bıraktık. 2li test için randevu aldık. Benim karın biraz şişti. Sana oturarak mı yapıyorlar iğneyi yüzüstü yatarak mıEvet canim tup bebek...Transferden sonra her hafta vurundum düne kadar dün bitti artık..sadece jel kullanıcam bi kaç hafta daha
Sende mi proluton iğne oluyosunBende önceki tüp bebk denememde o iğneden kullanmıştım. Bilirim nasıl bir iğne olduğunu...oturamıyordum yürüyemiyordum Her Yerim şişmişti. Ama bebekler için değer herseye
Önceki denememde olmuştum. Bu denememde crinone jel verdi doktorumSende mi proluton iğne oluyosun
Canım jel konusunda bi fikrim yok ama bi acile mi gitsen acaba en azından tedbir amaçlıEyvah eyvah kızlar jel parçaları bugün siyah geri geldi. Hem de baya birikmiş parça parça düştü. Baya korktum dua edin lütfen inşallah herşey yolundadır. Yarın doktora gidicem.
Yatıyorum bol su tuket dedi dr. hemşiresi. Panik yapma dedi. Bakalım yarını bekleyeceğiz.Canım jel konusunda bi fikrim yok ama bi acile mi gitsen acaba en azından tedbir amaçlı
Tamam canım hadi hayırlısı inşallahYatıyorum bol su tuket dedi dr. hemşiresi. Panik yapma dedi. Bakalım yarını bekleyeceğiz.
Hiç korkma canım bende hep oluyor. Doktorum normal dedi.hatta prospektusunu okursan vajinal kanama yapabileceğini görürsün.Eyvah eyvah kızlar jel parçaları bugün siyah geri geldi. Hem de baya birikmiş parça parça düştü. Baya korktum dua edin lütfen inşallah herşey yolundadır. Yarın doktora gidicem.
Canım bence hiç kafanı karıştırma coraspin e devam et benim dr da doçent oda aynısını diyor. bizimki aileden gelen kalıtsal bi pıhtılaşma olduğu için kesin düşük sebebi bile sayılmıyor.Aslında ne olur ne olmaz diye yutuyoruz bu ilacıda.Çünkü ben tıbbı genetik druylada çok samimiyim oda bu açıklamayı yapmıştı ilk çıktığında.Hatta senin dr iyiymiş dedi normalde hemen iğne yazar başından savarlar dedi.Merhaba benimde kafamı kurcalıyor bendede mtfhr heterozigot 2 Prof da iğneye ihtiyaç duymuyor sizin coraspin ve diğer arkadaşın iğnede kullandığını okuyunca yine huylandım birde ben 5. Tüpbebek tedavisi sonucu hamile kalabildiğim için çok hassasım Naz’ı konularda
Bende de oluyor. Kuruyan tortular geliyor. Jeli uyguladiktan sonra 15 dk evin icinde yurumek lazimEyvah eyvah kızlar jel parçaları bugün siyah geri geldi. Hem de baya birikmiş parça parça düştü. Baya korktum dua edin lütfen inşallah herşey yolundadır. Yarın doktora gidicem.