Teşekkür ederim cevap için canım içim rahatladı.Evet bende de aynısı oluyo canım
Maalesef özele gitmedigim için böyle bir imkanım yok. Bağışıklık kazanmisim sanırım kkızamıkçık ile diğer viruse ama yine de doktorun ağzından duymak önemli. Olmazsa önümüzdeki hafta ugrarim yanına yoksa randevum 2 hafta sonraCanım druna whatsuptan yazabiliyor musun? Görüntüsünü göndersen de baksa. Çünkü ne desek boş. İnternetten anladığım kadarıyla kızamık virüsü testi diyor ama dr un sana daha net bilgi verir. Hiç bence kafanı bulandırma.
Rica ederm canımTeşekkür ederim cevap için canım içim rahatladı.
bilniyorum canım ama daha çok erken bence gaz olduğunu düşünüyorumGöbek deliğimin altında hafif sola doğru ya şöyle düşünün 4-5 saat hisswtmediğimde uzanıyorum sonra hissetmeye başlıyorum tekrar
bilemiyorum ki canım doktorlar bunu daha iyi bilirlerBende de heterozigot çıktı günde bi coraspin içiyorum. Günde 1 de claxen 4000 kullanıyorum. Yeterli geliyor mudur acaba?
Antikorlarınız pozitif çıkmış yani aşıları tutmuş sizde bağışıklık oluşmuş.Herkese hayırlı kandiller. İnşallah bebişleri mizi sağlıkla kucağımiza alırız
Dün torch testi dedikleri testi yaptırdım. İki tanesi pozitif cikmis. İnternette araştırdım kötü bir şey yok gibi ama bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Hanım efendi ikinci yazışım benden 3 gün öndesiniz 11+1 olamazsınız. 10+1 oluyor satınıza göre. Ultrasonda da ileri çıkmış bebeğiniz.Kizlar cok sukur bebeğimi gordum büyümüş sata gore 11+1 ama ultrasona gore 10+4 doktor sukur bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra cagirdi 2 li test icin cinsiyetide belli olur dedi ya insallah cok heyecanli
Canım ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum dün baktırdım değerlerime ilaç yeterli geliyor mu diye elhamdülillah iyi çıktı. Ama her ay bakılması gerekiyor hamilelik boyunca. İlaçsız düşüyor mu hiç bilmiyorum.Değerin iyi 1. Trimester için 0,05-3,7 aralığında olmalı zaten. Tabiki daha iyi bilgi alabilmen için doktorunla görüşmelisinMerhaba arkadaşlar. Tsh 15 gün önce 3.22 çıktı içşm içimi yedi gebelikte 2.50 üzeri takip gerekir başka testlerde yapılıp duruma göre ilaç başlanıyormuş. Bugün Dahiliye ye gittim kan verdim tsh düşmüş 1.19 sonucu pazartesi göstereceğim de ilaçsız düşer mi bilgisi olan var mı
Tatlım bende de yeni başladı 9 haftayı devirdik çok şükür ama bel ve kasık ağrıları nuksetti. Bende evhamliyim çok neden acaba diyorum. Ama bilemiyorum.belim ağrıyor kasigimda batıyor. Kasıkta sancı yok.Bugün hafifte olsa bel agrim başladı ve ince ince kasığa vuruyor. Özellikle hareket ettiğimde. zaten yaşadığım kanama yüzünden bol bol dinlen demişti doktor. yastik falan koydum. biraz rahatlattı. 8.-9. haftalarda bel ağrısı başlaması normal diye bir yazı okudum ama yaşayan var mıdır?
İyice pimpirik bir insan oldum galiba
IgM lerin Negatif, IgG lerin pozitif olması gerekiyor, testinde sorun yokHerkese hayırlı kandiller. İnşallah bebişleri mizi sağlıkla kucağımiza alırız
Dün torch testi dedikleri testi yaptırdım. İki tanesi pozitif cikmis. İnternette araştırdım kötü bir şey yok gibi ama bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Hanım efendi ikinci yazışım benden 3 gün öndesiniz 11+1 olamazsınız. 10+1 oluyor satınıza göre. Ultrasonda da ileri çıkmış bebeğiniz.
Sinirlenmeyin tamam tamam aslinda dogru bildiğimi yanlış hesaplayıp duruyorum birde geri cikmis diye üzülüyorum bosunaHanım efendi ikinci yazışım benden 3 gün öndesiniz 11+1 olamazsınız. 10+1 oluyor satınıza göre. Ultrasonda da ileri çıkmış bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?