- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Canım senin kaç haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin kaç haftalık
sata gore 11 hafta ama bebek 3 gun onde gidiyorCanım senin kaç haftalık
3. Çocuğum olacak İnşaAllah 1 kaybım varcanim dondugunu simdiden hissedemezsin cunku daha cok minicik o baska biseydir yada 2.gebelikmi senin
Maşallah seninkinesata gore 11 hafta ama bebek 3 gun onde gidiyor
belkide o yuzden hissediyorsundur diycem ama onlara butun uzmanlar bu hafta hissettiklerimzie bagirsak hareketleri diyorlar :)3. Çocuğum olacak İnşaAllah 1 kaybım var
bende ilk vajinadan kalp atisini duymustum sonra 7.haftada karindan gorundu canim muz ye bol bol bebek buyutuyor diyorlar :)Maşallah seninkine
Benim de sata göre 7 hafta 5 günlük ama karından bebek görünmüyor sadece vajinal muayenede görünüyor
Benim bulantılarım nadiren oluyor ama hormonlarımda test sonuclarimda gayet iyi.Bunyeyle alakali bir durum.Ablam 3 ay hastanede yatti annem kusmaktan asiri derecede kilo vermis ama ben boyle bisey yaşamıyorum.Allah tez zamanda kurtarsın bulantilarinizdan.Ilkinde de oldu benim en geç 20.haftaya geçiyor hatta o kadar sürmüyor herkeste benim annemde böyleymiş malesef genetik bizimki aslında bu hormonlarımızın iyi çalıştığını gösteriyor ama bazen insan çalışmasa bundan iyi diyor Allah yardımcımız olsun
Inşallah bende senin gibi ulsayon kağıdında bebeğimin resimlerine bakarım :)bende ilk vajinadan kalp atisini duymustum sonra 7.haftada karindan gorundu canim muz ye bol bol bebek buyutuyor diyorlar :)
OY maşallah ona yaa
ye canim sut ic bide bolInşallah bende senin gibi ulsayon kağıdında bebeğimin resimlerine bakarım :)
Söylediğin iyi oldu ya yeterki büyüsün gelişsin yerim ben herşeyi çok sağol
ne zaman hissetmeye başladın ben şimdi 9+1 im sadece gazdan hareketlenme oluyor o kadarben hissediyorum Canım
darisi basina canim :)OY maşallah ona yaa
Tamam canım benim çok sağol Rabbim gönlüne göre versin seninye canim sut ic bide bol
amin canim cumlemizin gonlune gore versin insaallahTamam canım benim çok sağol Rabbim gönlüne göre versin senin
Amin canım inşallah, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Hepinizin mirac kandili ve cuma gunu mubarek olsun anne adaylari.Rabbim agir bulantıları olanlara yardim etsin geçirsin insallah.Sag salim yavrularimiza kavusalim insallah hayırlısıyla.Rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini versin.
valla ben doktora gitme fikrinden korkuyorum artık. Allahım esirgesin inşallah bu mübarek günde şu kanama alanı bilmem nesi herşeyi düzelsindarisi basina canim :)
Tabi bende de kan pıhtılaşması çıktı mthfr c677t homozigot benim sabahları ecopirin kan sulandırıcı alıyorum akşamda clexan 0.6 mg iğne vuruluyorum. çok zor rabbim yardımcımız olsun benimde kucağıma aldığım hiç yok hiç birinin kalp atışlarını duymadım bi önceki gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştm günde iki seferdi bunda 0,6 kullanıyorum günde 1 sefer ve bunda kalp atışlarını ilk kez duydum çok şükür ama devamı gelir gelmez bilmiyorum rabbim içimizdeki korkuyu yok etsinAmin inşallah canım. Bende de aynı durumlar gitmek istemiyorum korkuyorm. Gitmek istiyorum heycanlıyım. Benim 3. gebeliğim 2 kaybım oldu. Hiç doğmuş bir çocuğum yok. kan pıhtılaşması var dediler. İşte kan iyi gitsin diye iğne oluyorum aspirin içiyorum. Sen kullanıyor musun herhangi bişey?
küçükköy asya hastanesi hakan sevenMerhabalar kızlar.. İstanbul Avrupa yakasında olan hamişler, hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz ?
Medical Park Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa Kolan, Derindere , Türkiye Hastanesi, Şişli Kolan 'dan gittiğiniz ve önerebileceğiniz doktorlar var mıdır? Sevgiler..
benimde bugün 7+6 benimde karından hiç bir zaman gözükmedi çünkü rahmim dönük benim alttan hep bakıldı doktorum kalp atışını geçen hafta vajinal muayenede gördü ve 10 gün sonra yani bu gelecek salıya randevu verdi dedi artık karından görebiliriz bebeği inşallah görürüz inşallahMaşallah seninkine
Benim de sata göre 7 hafta 5 günlük ama karından bebek görünmüyor sadece vajinal muayenede görünüyor
belkide o yuzden hissediyorsundur diycem ama onlara butun uzmanlar bu hafta hissettiklerimzie bagirsak hareketleri diyorlar :)
9+5 gibiydi gaz olabilir ama bebek hareketlerine benziyo tecrübemden dolayı hissediyorumne zaman hissetmeye başladın ben şimdi 9+1 im sadece gazdan hareketlenme oluyor o kadar