• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ilkinde de oldu benim en geç 20.haftaya geçiyor hatta o kadar sürmüyor herkeste benim annemde böyleymiş malesef genetik bizimki aslında bu hormonlarımızın iyi çalıştığını gösteriyor ama bazen insan çalışmasa bundan iyi diyor Allah yardımcımız olsun
Benim bulantılarım nadiren oluyor ama hormonlarımda test sonuclarimda gayet iyi.Bunyeyle alakali bir durum.Ablam 3 ay hastanede yatti annem kusmaktan asiri derecede kilo vermis ama ben boyle bisey yaşamıyorum.Allah tez zamanda kurtarsın bulantilarinizdan.

bende ilk vajinadan kalp atisini duymustum sonra 7.haftada karindan gorundu canim muz ye bol bol bebek buyutuyor diyorlar :)
Inşallah bende senin gibi ulsayon kağıdında bebeğimin resimlerine bakarım :)
Söylediğin iyi oldu ya yeterki büyüsün gelişsin yerim ben herşeyi :KK70:çok sağol:KK200:

Hepimizin kandili ve Cuması mübarek olsun :KK68:

:anneadayı:Hepinizin mirac kandili ve cuma gunu mubarek olsun anne adaylari.Rabbim agir bulantıları olanlara yardim etsin geçirsin insallah.Sag salim yavrularimiza kavusalim insallah hayırlısıyla.Rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini versin.
Amin canım inşallah, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
darisi basina canim :)
valla ben doktora gitme fikrinden korkuyorum artık. Allahım esirgesin inşallah bu mübarek günde şu kanama alanı bilmem nesi herşeyi düzelsin :KK61:

Amin inşallah canım. Bende de aynı durumlar gitmek istemiyorum korkuyorm. Gitmek istiyorum heycanlıyım. Benim 3. gebeliğim 2 kaybım oldu. Hiç doğmuş bir çocuğum yok. kan pıhtılaşması var dediler. İşte kan iyi gitsin diye iğne oluyorum aspirin içiyorum. Sen kullanıyor musun herhangi bişey?
Tabi bende de kan pıhtılaşması çıktı mthfr c677t homozigot benim sabahları ecopirin kan sulandırıcı alıyorum akşamda clexan 0.6 mg iğne vuruluyorum. çok zor rabbim yardımcımız olsun benimde kucağıma aldığım hiç yok hiç birinin kalp atışlarını duymadım bi önceki gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştm günde iki seferdi bunda 0,6 kullanıyorum günde 1 sefer ve bunda kalp atışlarını ilk kez duydum çok şükür ama devamı gelir gelmez bilmiyorum rabbim içimizdeki korkuyu yok etsin

Merhabalar kızlar.. İstanbul Avrupa yakasında olan hamişler, hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz ?:anneadayı:
Medical Park Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa Kolan, Derindere , Türkiye Hastanesi, Şişli Kolan 'dan gittiğiniz ve önerebileceğiniz doktorlar var mıdır? Sevgiler..
küçükköy asya hastanesi hakan seven

Maşallah seninkine:nazar:
Benim de sata göre 7 hafta 5 günlük ama karından bebek görünmüyor sadece vajinal muayenede görünüyor
benimde bugün 7+6 benimde karından hiç bir zaman gözükmedi çünkü rahmim dönük benim alttan hep bakıldı doktorum kalp atışını geçen hafta vajinal muayenede gördü ve 10 gün sonra yani bu gelecek salıya randevu verdi dedi artık karından görebiliriz bebeği inşallah görürüz inşallah

Back