• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hamileliğimin 10 haftası da bitti çok şükür. Az önce dizlerimin üzerinde oturuyordum karnımda hafif hareket hissettim aslında bu kadar erken hissedilmez biliyorum ama ben sanki bebeğimmiş gibi düşündüm. o tekmeleri nasıl da özlemişim. gerçi özellikle son ay içinize tekvandocu kaçmış gibi oluyorsunuz ama olsun :) bi sonraki randevuma 10 gün var günler geçmiyor sanki...

Canım ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum dün baktırdım değerlerime ilaç yeterli geliyor mu diye elhamdülillah iyi çıktı. Ama her ay bakılması gerekiyor hamilelik boyunca. İlaçsız düşüyor mu hiç bilmiyorum.Değerin iyi 1. Trimester için 0,05-3,7 aralığında olmalı zaten. Tabiki daha iyi bilgi alabilmen için doktorunla görüşmelisin
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah arkadaşımla beraber gittik kan vermeye oda hamile aynı değerlere bakıldı onunda ama o ilaç kullanıyor acaba dedim tüpler mi karıştı o yüzden sordum ilaçsız düşer mi diye

hamileliğimin 10 haftası da bitti çok şükür. Az önce dizlerimin üzerinde oturuyordum karnımda hafif hareket hissettim aslında bu kadar erken hissedilmez biliyorum ama ben sanki bebeğimmiş gibi düşündüm. o tekmeleri nasıl da özlemişim. gerçi özellikle son ay içinize tekvandocu kaçmış gibi oluyorsunuz ama olsun :) bi sonraki randevuma 10 gün var günler geçmiyor sanki...
İnanırım. Bende çünkü sağ tarafımda sürekli kıpırdanmalar hissediyorum. Bence hissedebiliriz.

Doktor bu şekilde Açıkladı canım normalde de zaten bulantıları çok olanların düşük riski daha az internette de yazıyor bu ama tabiki bulantısız sağlıklı geçiren de çok bende onlardan olmak isterdim inan insan hayattan soğuyor resmen
Doğum yapıcağımız tarihler aynı hayırlısı olsun inşallah

10.cu haftanın içinde mide bulantısı kusma yaşayan anneler varmı acaba :kusmuk::anneadayı::KK200: Ne zaman Geçer bu bulantılar??? :cry:
Şuanda bulantıdan uyku uyuyamıyorum.Bir ayağım lavaboda çok fenayım yatamadım ağzıma asitli su geliyor. Yastığımı yükselttim bu sefer de boynum ağrıyor dalamadım.Uyandım oyalanmaya çalışıyorum şuan

Kızımda 18e kadar sürdü 20de kesildi.Bu ne olur bilmem ama çok zorluyor iyice hassas oldu midem tüm gün kahvaltı ya da kuru şey yersem daha iyiyim bugün normal yemek yemeyi denedim ama perişan oldum

Şuanda bulantıdan uyku uyuyamıyorum.Bir ayağım lavaboda çok fenayım yatamadım ağzıma asitli su geliyor. Yastığımı yükselttim bu sefer de boynum ağrıyor dalamadım.Uyandım oyalanmaya çalışıyorum şuan
Bende o durumdayım şuan inşallah geçer bi an önce mide asidine 2 -3 yudum süt içmek iyi geliyor.

Bende de heterozigot çıktı günde bi coraspin içiyorum. Günde 1 de claxen 4000 kullanıyorum. Yeterli geliyor mudur acaba?
Canım benimde heterezigot dr sadece 100 mg coraspin verdi günlük iğne vermedi yeterli dedi genetik olduğu için çok sorun olmuyormuş bende iğne vermedi diye biraz tedirgin oldum ama heterezigotta coraspin bile yeterli geliyor bi sıkıntım yok şimdilik elhamdülillah.İçini ferah tut.

kızlar her lavaboya gittiğimde açık sarı sümükümsü bir akıntı geliyor. Sizde de var mı bu akıntı? Kokusu fln yok.
Canım oda bende var :))
Kaşıntın yanman falanda varmı? Bende kaşıntıda oluyor çok hafiften mantar oluştu gebelikle beraber bi fitil vermişti hiç işe yarmadı şimdi yine aynı napcam bilmiyorum :(

Aynen böyle düşündüm iste bende Allah korusun birsey çıksa aldırmayı düşünemem 2 li testi yaparim en olmassa o zaten rutin yapilan birsey.sen ne yaptin fulya bahceciye gitmiyorsun galiba
Evet canim gitmiyorum artik..Hem evime uzak hemde o kadar yoğunlar ki gebelik kontrolünde orda olmak istemedim.Sen gidiyomusun

Maddi gücünüz varsa yaptırın ama ne bileyim sonucu Allah korusun olumsuz olursa vazgececek misin bebeginden! Allah tastamam sağlıklı sıhhatli dogmalarini nasip etsin. Benim de tüp yaş 36 kesin bana da derler.
Kesinlikle öyle düşunuyorum..Maddi gucum mecbur olsa var ama ne bileyim bu kadarda testler icinde boğulmak istemiyorum

Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar crinone jel kullanıyorsanız eğer doktor kaçıncı haftada bırakmanızı söyledi

Ya ben doğuracağım tarihi yanlış yazmışım tekrar yazayım
Sat 02.02.2018
BDT 9.11.2018
Yaşım 26
Mardin

Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar crinone jel kullanıyorsanız eğer doktor kaçıncı haftada bırakmanızı söyledi
Bana 12. Haftayı tamamladığında artık kullanma dedi. Önümüzdeki haftasonu bırakıcam. Buarada yandırınca jeli devlet ödüyor. Ilk tedavimde bana hiç yazıyım devlet öder dememişti doktor parayla almıştım hep. Şimdi bittikce yazdırıp alıyorum.

Bana 12. Haftayı tamamladığında artık kullanma dedi. Önümüzdeki haftasonu bırakıcam. Buarada yandırınca jeli devlet ödüyor. Ilk tedavimde bana hiç yazıyım devlet öder dememişti doktor parayla almıştım hep. Şimdi bittikce yazdırıp alıyorum.
Ben hep yazdırarak almıştım. Doktorum bana 8.hafta bitince bırak dedi yarın son günüm yani.genelde herkes 3.aya kadar kullanmış. Bana biraz erken biraktiriyor gibi geldi

Back