amin insalalah birna once duzelir canimHepimizin kandili ve Cuması mübarek olsun
Amin canım inşallah, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
valla ben doktora gitme fikrinden korkuyorum artık. Allahım esirgesin inşallah bu mübarek günde şu kanama alanı bilmem nesi herşeyi düzelsin
amin canım inşallahamin insalalah birna once duzelir canim
İnşallah canım ya ilerleyen zamanlarda herşey daha yoluna girer Rabbimin izniyle bebeklerimiz bizmle olsunda.benimde bugün 7+6 benimde karından hiç bir zaman gözükmedi çünkü rahmim dönük benim alttan hep bakıldı doktorum kalp atışını geçen hafta vajinal muayenede gördü ve 10 gün sonra yani bu gelecek salıya randevu verdi dedi artık karından görebiliriz bebeği inşallah görürüz inşallah
olabilir canım tam olarak nerede hissediyorsunBelkide olabilir
9+5 gibiydi gaz olabilir ama bebek hareketlerine benziyo tecrübemden dolayı hissediyorum
Endişelenme canım bir sorun sıkıntı olsaydı doktorun illaki derdi ben hiç kaç hafta gözüküo die sormadım oda bana söylemedi bu hafta gidince mutlaka sorcam karından gözükmediği zaman genelde rahim dönük oluyormuş bana doktorum bu şekilde söylemişti ama tam bilemiyorum tabi sağ salim alalım da kucağımıza şimdi görmesekte yeter iyi olduklarını bilelimdeİnşallah canım ya ilerleyen zamanlarda herşey daha yoluna girer Rabbimin izniyle bebeklerimiz bizmle olsunda.
Benim bir sorunum yok canım ama bebek ultrasyonda geriden geliyo ve benim sat göre 7+5 ama ultrasyonda 6+5 geliyo ve anlamadığım karından neden görünmüyor 6 haftada net görünür nette araştırdım ama ben vajinal muayenede tek kalp atışını gördüm net duymadım bile ve randevum da 1 ay sonra doktor çağırdı
Aynen canım inşallah.Endişelenme canım bir sorun sıkıntı olsaydı doktorun illaki derdi ben hiç kaç hafta gözüküo die sormadım oda bana söylemedi bu hafta gidince mutlaka sorcam karından gözükmediği zaman genelde rahim dönük oluyormuş bana doktorum bu şekilde söylemişti ama tam bilemiyorum tabi sağ salim alalım da kucağımıza şimdi görmesekte yeter iyi olduklarını bilelimde
10+1 olmayasınız?Hicbirseyim yoktu yaa ilk defa cok kotu oldum oğur oğur zor tuttum kendimi çıkaramadım ama bugun 11+1 olduk kontrolümüzde var insallah guzel seyler söyler.
Yok canım demedi çünkü hamile kalmadan da tedavimi aynı doktor yaptığı için biliyordu rahmimin dönük olduğunu direk çatala alıyor o yüzden karından gözükmez die bu sefer nasıl olcak bnde bılmıorm bakalımAynen canım inşallah.
Peki doktorun sana idrar torban sıkışmış bir şekilde gel dedimi hiç ultrason için ben dün gittim doktorum karından baktı neden idrar torban boş dedi git çok su iç gel istersen dedi ama sıkıntı yok 1 ay sonra gel net karından görürüz dedi bende kabul ettim 1 ay sonra gidcm daha
Bende de heterozigot çıktı günde bi coraspin içiyorum. Günde 1 de claxen 4000 kullanıyorum. Yeterli geliyor mudur acaba?Tabi bende de kan pıhtılaşması çıktı mthfr c677t homozigot benim sabahları ecopirin kan sulandırıcı alıyorum akşamda clexan 0.6 mg iğne vuruluyorum. çok zor rabbim yardımcımız olsun benimde kucağıma aldığım hiç yok hiç birinin kalp atışlarını duymadım bi önceki gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştm günde iki seferdi bunda 0,6 kullanıyorum günde 1 sefer ve bunda kalp atışlarını ilk kez duydum çok şükür ama devamı gelir gelmez bilmiyorum rabbim içimizdeki korkuyu yok etsin
Göbek deliğimin altında hafif sola doğru ya şöyle düşünün 4-5 saat hisswtmediğimde uzanıyorum sonra hissetmeye başlıyorum tekrarolabilir canım tam olarak nerede hissediyorsun
Ayrıca kendin söylemedikçe büyük ihtimal seruma metpamid koyacaklar. Baştan koyulmadan söyleyin ne konulmasını istediğinizi.
Boyunuz kaç kilonuz baya az geldi bana. Bir an önce geçsin inşallalh.
Bugün yediklerin bile seni bikaç gün mutlu eder rahat ettirir ben ertesi gün yine kötü oldum kustum ama halsizliğime iyi geldi bir kaç gün kuzular Doğana kadar sabredeceğiz artık sağlıklı olsunlardaArkadaşlar doktora gittim aslında randevum 10 gün sonra idi.
Bebeğe de baktı kalp atışını dinledim ilk kez
9+0
2,4 cm
Ayaklarını oynatıyordu
Her şey onun açısından yolundaymış.
Benim için de 1000 ml serum takıldı içine ilaç eklendi gayet iyiyim gözüm açıldı dünya varmış dedim resmen :)
Umarım 1-2 gün iyi olurum.
Eve geldim yemek yedim karnım doydu çok şükür ya.
Evet metpamid koydular ama iyi geldi ya sorun değil :)
Bi daha olursa başka ilaç isterim
Teşekkür ederim
155 boyum
O yüzden kilo böyle :)
Doktor bu şekilde Açıkladı canım normalde de zaten bulantıları çok olanların düşük riski daha az internette de yazıyor bu ama tabiki bulantısız sağlıklı geçiren de çok bende onlardan olmak isterdim inan insan hayattan soğuyor resmenBenim bulantılarım nadiren oluyor ama hormonlarımda test sonuclarimda gayet iyi.Bunyeyle alakali bir durum.Ablam 3 ay hastanede yatti annem kusmaktan asiri derecede kilo vermis ama ben boyle bisey yaşamıyorum.Allah tez zamanda kurtarsın bulantilarinizdan.
Sizin adınıza çok sevindim :) bana metpamid dokunuyor. O yüzden onu koymayın diye rica ettim iyiki söylediniz metpamid koymuştuk dediler :)Arkadaşlar doktora gittim aslında randevum 10 gün sonra idi.
Bebeğe de baktı kalp atışını dinledim ilk kez
9+0
2,4 cm
Ayaklarını oynatıyordu
Her şey onun açısından yolundaymış.
Benim için de 1000 ml serum takıldı içine ilaç eklendi gayet iyiyim gözüm açıldı dünya varmış dedim resmen :)
Umarım 1-2 gün iyi olurum.
Eve geldim yemek yedim karnım doydu çok şükür ya.
Evet metpamid koydular ama iyi geldi ya sorun değil :)
Bi daha olursa başka ilaç isterim
Teşekkür ederim
155 boyum
O yüzden kilo böyle :)
Evet bende de aynısı oluyo canımkızlar her lavaboya gittiğimde açık sarı sümükümsü bir akıntı geliyor. Sizde de var mı bu akıntı? Kokusu fln yok.
kızlar her lavaboya gittiğimde açık sarı sümükümsü bir akıntı geliyor. Sizde de var mı bu akıntı? Kokusu fln yok.
Benimde öyle idrarla olunca açık sarı oluyor tabi. Ama ayrı bakınca beyaz. Demek normal canım.Bende de çok akıntı var ama beyaz renk
Canım druna whatsuptan yazabiliyor musun? Görüntüsünü göndersen de baksa. Çünkü ne desek boş. İnternetten anladığım kadarıyla kızamık virüsü testi diyor ama dr un sana daha net bilgi verir. Hiç bence kafanı bulandırma.Herkese hayırlı kandiller. İnşallah bebişleri mizi sağlıkla kucağımiza alırız
Dün torch testi dedikleri testi yaptırdım. İki tanesi pozitif cikmis. İnternette araştırdım kötü bir şey yok gibi ama bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?