2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım. Benim çarşamba kontrolüm var. inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin ne zaman?
inşallah canım inşallah benim de salı günü kontrolüm çok korkuyorum gerçekten gitmekte istemiyorum ya bişey olduysa die koşarakta gitmek istiyorum iyiyse bi kere daha dinleyeyim kalp atışlarını die çok tuhaf durum gerçekten rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnnn senin kaçıncı bebeğin

Amin inşallah canım. Bende de aynı durumlar gitmek istemiyorum korkuyorm. Gitmek istiyorum heycanlıyım. Benim 3. gebeliğim 2 kaybım oldu. Hiç doğmuş bir çocuğum yok. kan pıhtılaşması var dediler. İşte kan iyi gitsin diye iğne oluyorum aspirin içiyorum. Sen kullanıyor musun herhangi bişey?

Merhabalar kızlar.. İstanbul Avrupa yakasında olan hamişler, hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz ?
Medical Park Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa Kolan, Derindere , Türkiye Hastanesi, Şişli Kolan 'dan gittiğiniz ve önerebileceğiniz doktorlar var mıdır? Sevgiler..

Arkadaşlar bişe sorucam şimdi ben sata göre 7+1 im ama çatlatmama göre 5 haftalığım benim bulantılar başlamadı henüz sizlere bakınca genellikle 7. Haftada başladı bi çoğunuz tabiki herkeste aynı olmaz ama benim diğer iki hamileliğimdede 1.5 aylıkken başlayım 5.5 aylık olana kadar aynı hız devam ederdi acaba çatlatmaya göremi hesap etsem?

Boyunuz kaç kilonuz baya az geldi bana. Bir an önce geçsin inşallalh.

Hicbirseyim yoktu yaa ilk defa cok kotu oldum oğur oğur zor tuttum kendimi çıkaramadım ama bugun 11+1 olduk kontrolümüzde var insallah guzel seyler söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…