İnşallah canım. Benim çarşamba kontrolüm var. inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin ne zaman?Allah korusun kuzum benim de bugün bulantım yok ama ağlıyorum sürekli inşallah bişey olmamıştır yavrularımıza inşallah sen ne zaman gideceksin kontrole
inşallah canım inşallah benim de salı günü kontrolüm çok korkuyorum gerçekten gitmekte istemiyorum ya bişey olduysa die koşarakta gitmek istiyorum iyiyse bi kere daha dinleyeyim kalp atışlarını die çok tuhaf durum gerçekten rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnnn senin kaçıncı bebeğinİnşallah canım. Benim çarşamba kontrolüm var. inşallah güzel haberlerle gelirim. Senin ne zaman?
Amin inşallah canım. Bende de aynı durumlar gitmek istemiyorum korkuyorm. Gitmek istiyorum heycanlıyım. Benim 3. gebeliğim 2 kaybım oldu. Hiç doğmuş bir çocuğum yok. kan pıhtılaşması var dediler. İşte kan iyi gitsin diye iğne oluyorum aspirin içiyorum. Sen kullanıyor musun herhangi bişey?inşallah canım inşallah benim de salı günü kontrolüm çok korkuyorum gerçekten gitmekte istemiyorum ya bişey olduysa die koşarakta gitmek istiyorum iyiyse bi kere daha dinleyeyim kalp atışlarını die çok tuhaf durum gerçekten rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnnn senin kaçıncı bebeğin
Doktor bana rennie tablet önerdi , gaviscon falan da içebilirsiniz demiştikızlar neden kimse cevap vermiyor tecrübeliler yardımcı olsun. mide yanmasında ne yapıyorsunuz yardım edin lütfen dayanamıyorum
Canım senin tam belli zaten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canim cumlemizinki seninkini tam anlayamadim ama icimden erkek hecti yaaCanım senin tam belli zaten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu da benim fotom kıza benziyo sanki
ben hissediyorum CanımKızlar hiç bebeğini hisseden var mı bende kasık ağrısı falanda yok ?
Canım hareketleri hissediyormusunamin canim cumlemizinki seninkini tam anlayamadim ama icimden erkek hecti yaa
Amin canım allah razı olsun. İnşallah canım hepimiz için çok güzel olur.Canım benim Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey güzel olacak. Ben inanıyorum. Allaha emanet evlatlarımız.
Boyunuz kaç kilonuz baya az geldi bana. Bir an önce geçsin inşallalh.Doktor ilaçlı serum derken bunu diyordu galiba
İşte ben dayanayım sabredeyim dedikçe kötüye gidiş devam ediyor. 46.0 kiloya düşmüşüm bunun altı da artık fena bi durum benim için
İdeal kilomun altı olur.
Tamam arkadaşlar sağolun bugün böyle bişey yaptırsam haftasonu idare eder belki rahatlarım
yok canim hic hareket hissetmiyorum daha kucuk herhalde hissetmek icin sen hissediyormusunCanım hareketleri hissediyormusun
Evet ben hissediyorum 1 hafta oldu aynı bölgedeyok canim hic hareket hissetmiyorum daha kucuk herhalde hissetmek icin sen hissediyormusun
segirme gibimi canim onu bende hissediyordum burda yazmislarki o gazdandir falan diyeEvet ben hissediyorum 1 hafta oldu aynı bölgede
Seğirme değilde hareketlerini dönmesini hep aynı yerde hissediyorum göbek deliğinin altındasegirme gibimi canim onu bende hissediyordum burda yazmislarki o gazdandir falan diye
canim dondugunu simdiden hissedemezsin cunku daha cok minicik o baska biseydir yada 2.gebelikmi seninSeğirme değilde hareketlerini dönmesini hep aynı yerde hissediyorum göbek deliğinin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?