2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
selam kızlar nasılsınız? bugün benim moralim baya bozuldu. doktora tahlil sonuçlarını göstermeye diye gittik. doktor hemen hazırlan bakalım nasılmış dedi. enfeksiyon yüksek çıkmadı çok şükür ama düşük tehlikem varmış. cumartesi gününden bu güne kanamam artmış içeride kanama alanı oluşmuş. rapor vericekti istemedim. normalde senden önce gelen bayan rapor istedi vermedim ama senin şuan hakkın eğer ağrın artar kanama gelir hemen geliceksin istediğin zamanda sana rapor vericem dedi. ama evde dursam kafayı yerim yasaklarımız yoktu şuan 15 gün boyunca herşeyi yasakladı. normalde 1 ay sonra çağırıcaktım ama sen 2 hafta sonra tekrar gel. olurda için rahat etmez haftaya gel bişey olursa dedi..
rabbim neylerse güzel eyler.. bakalım bizim minikimizin nasibi olacakmı hayattan

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla birşey olmaz inşallah

O bende de var canım ya birden bir ağrı giriyor.rahim büyümeye başladığı için bu problem oluyormuş diye duymuştum ben

kızlar bebeğimin kalbi durdu ve dün aldılar. artık aranızdan ayrılıyorum.
Rabbım hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

Canım benim Rabbim sabırlar versin çok geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip olsun

Tosuncuk bi bebeğin olcak o zaman bu gidişle:) ben kızıma hamileyken son hafta patates yiyerek 500 gr kadar kilo aldırmıştım. Ama haklısın tuzlu patates iyi geliyo
hahahahahahha olabilir canım. Artık napalım tosuncuk mosuncuk. Kusmadan bişeyler yemek lazım :)))

Canım Allah sabır versin. Bende daha önce yaşadım. Kan pıhtılaşması çıktı. Sende istersen bununla ilgili testleri yaptır. Bİr daha Rabbim yaşatmasın.

Geçmiş olsun canım. Raporu alsaydın. Eğer düşük tehliken varsa evde yatman gerekir.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucajlarsın yaşadım aynı şeyi zor Rabbim sabırlar versin

Canım Allah sabır versin. Bende daha önce yaşadım. Kan pıhtılaşması çıktı. Sende istersen bununla ilgili testleri yaptır. Bİr daha Rabbim yaşatmasın.
canım bu 5. gebeliğimizi kan pıhtılaşma sonra için iğne kullanmıştım daha önce ama bende kan pıhtılaşma sıkıntı yokmuş

Canım inşallah bu süreci çabucak atlatır yeniden bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Allah yardımcın olsun

canım dün normal kontrolüm vardı. bebek büyümüş ama anormal dedi kalp atışı yoktu. durmuş dedi. ölü bu bebek dedi. şiddetli ağrı kramp giriyomuydu dedi evet dedim ama ben bu ağrıları normal sanıyordum kendim şiddetini abartıyorum herhalde diyordum ama öyle değilmiş. kanama yoktu doktorum hafif kese çevresinde başlamış zaten kanamanın dedi bir kaç gün içinde kanama akardı zaten dedi. bir bebeğim daha cennete gitti böylelikle Allah yaşayan oğluma sağlıklı uzun ömür versin. Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…