- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Yani muhtemelen bunu önerecek. Sormanda fayda var tabii ki.doktorumu mu arasam acaba kusmam yok bugün ama midem aşırı yanıyor hiçbirşey yiyip içemiyorum
Maddi gücünüz varsa yaptırın ama ne bileyim sonucu Allah korusun olumsuz olursa vazgececek misin bebeginden! Allah tastamam sağlıklı sıhhatli dogmalarini nasip etsin. Benim de tüp yaş 36 kesin bana da derler.Selam kizlarrr.Bugün ramdevum vardı sükür herşey yolunda 9+1 iz birdahakine 2 li tarama testini yaptıracağız ama birde Nifty testi diye bir test istedi..Kromozom analizi bir nevi..korkacak bisey yok ama yaş 34 birde tup bebek diye öneriyorum dedi..Ama test mübarek 1500-2000 tl arasıymıs..Ay ne bileyim gerek var mı ki böyle teste..Araştiracağım bakalım..Acaba para tuzağımı yada gereklimi malum Acibadem grubu biraz ticari bir işletme..Fikri olan var mı bu test ile ilgili?
Maddi gücünüz varsa yaptırın ama ne bileyim sonucu Allah korusun olumsuz olursa vazgececek misin bebeginden! Allah tastamam sağlıklı sıhhatli dogmalarini nasip etsin. Benim de tüp yaş 36 kesin bana da derler.[/QUOTE
Amin tup bebek olduğu icin herhalde bana da doktor dedi 2 3 4lu testlere bu test kadar güvenmiyorum cok düşündük hatta cuma randevumuz var hocam yatırmayacağız dicem
Maşallah maşallaahhAhahha benkmki kacmiyo ya son gece bile yaptik doguma gidicektim sabah gel dedi lohusalikta yapamayiz
Çok zor elde ettik korku var ikimizde aslindaIstemiyosa tabi guzel benimki bildigin trip atiyo
Aynen canım dediğin gibide oldu benimkide 6hafta 1 günlük bebiş göründü şükür 3.7 mm minnak kalbi atmıyo haftaya gel dedi doktor seninki kaç mm di kalp atışını hemen duymuşmuydunGörmemiştim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrasonda 6 haftalık yazıyo. Allahın izniyle sende görürsün acele etme:)
Ben de aynı durumdayım seninle canım.oturdugum yere yumuşak bir yastık koydum ve arada bir kalkıp yürüyorum .baya rahatladım bu yontemlekızlar ben masa başı çalışıyorum. Ve yoğun bir işim var. Çok kalkamıyorum yerimden. Bel yastığım var ama yinede belim ağrıyor. Bende bişey olacak diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bişey olur mu bu ağrıdan acaba?
Tüp bebek miydi senin de kaç tane verdi doktorunSelam canim proluton iğneyi kastediyorsan ben herhafta vurunuyorum..Gayette duş yapıyorum canım hiç bir sakıncası yok
Gözünüz aydın, hayırlı haberlerle dönmüşsünüz inşallah geri kalan zaman boyunca da öyle olur. 10 hafta boyunca kanamanız var mıydı? Sadece jel mi kullandınız?Muayenimizi olduk. 10 hafta 4 gunluk bebegimiz. 12 gun sonra ikili test icin cagirdi.icerdeki kanama alanim azalmis artik jeli gun asiri kullanip yumusakca bitirelim dedi.bulantim icin zencefilli bir vitamin verdi iyi gelebilir dedi yarin soracagim bir eczaneye.3.7 cm olmus hala minnacik :)
Canım mm hatırlayamadım ama duymak üçin baya uğraştı. Doktorunda fazla uğraşmak istememiş bile olabilir.Aynen canım dediğin gibide oldu benimkide 6hafta 1 günlük bebiş göründü şükür 3.7 mm minnak kalbi atmıyo haftaya gel dedi doktor seninki kaç mm di kalp atışını hemen duymuşmuydun
Zincire yüzüğümüzü geçirip göbeğimizin üstüne tutuyoruz. Tabi sırtüstü yatar şekilde. Yüzük ileri geri sallanırsa erkek, daire çizerse kız diyolar.rica ederim canım
o nasıl oluyor canım ilk defa duydum
Premesis plus mı verdi?Muayenimizi olduk. 10 hafta 4 gunluk bebegimiz. 12 gun sonra ikili test icin cagirdi.icerdeki kanama alanim azalmis artik jeli gun asiri kullanip yumusakca bitirelim dedi.bulantim icin zencefilli bir vitamin verdi iyi gelebilir dedi yarin soracagim bir eczaneye.3.7 cm olmus hala minnacik :)
Bende ya deli gibi meyve yiyesim var.Hamilelikte bir meyveye düştüm her turlu su erik zamanı iyice gelsin kiloyla yicem
Tüp bebek mi canım benimde hikayem kolay degil ama yıllarca ugrastiktan sonra korkunun ecele faydasi yoktur dedim hic biseyden sakinmadim halada sakinmiyomÇok zor elde ettik korku var ikimizde aslinda
hatta okadar sakinmiyomki bi kolumda oglum 10 kilosirrimda bi okadar afir ivir zivirla dolu oglumun cantasi diger elimde bebek arabası millet napiyon diyo bana napim sakinmicam yaÇok zor elde ettik korku var ikimizde aslinda
canım ben kızimda da kulandim doğum sonrası da 40 gün kullandım derken daha 9 ay bile olmadı iğneleri bırakalı şimdi tekrar başlıcaz Dr um riske atamayiz yine iğneye devam dedi Allah büyük karin iyice büyüyunce sorun ben bacaklarima çok zor yapıyordum eşim de koluma yapmaya cesaret edemezdi neyse artık sağlıkla kavuşalimda bunlar olsun artıkCanım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan da clexan 0,6 günde bir sefer kullanıyorum yıpratıcı bir süreç ama bebeklerimizin gelmesi için bu iğneler şart yoksa bnimkiler yaşamıyor. her tarafım mosmor ama gene şükür yeterki o gelsin sağ salim kucağıma
ben hibor kullaniyorum canım clexan gibi çekilmiş enjektör değil küçük ince insülin iğnesi şeklindeİğnenin adı ne arkadaşım?
Tesekkur ederim Hic kanamam olmadi doktorum icerde kanama alani var demisti o da yok denecek kadar azalmis şükür crinone jel kullandim basindan beri.Gözünüz aydın, hayırlı haberlerle dönmüşsünüz inşallah geri kalan zaman boyunca da öyle olur. 10 hafta boyunca kanamanız var mıydı? Sadece jel mi kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?