• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar ben masa başı çalışıyorum. Ve yoğun bir işim var. Çok kalkamıyorum yerimden. Bel yastığım var ama yinede belim ağrıyor. Bende bişey olacak diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bişey olur mu bu ağrıdan acaba?
Ben de aynen sizin gibi çalışıyorum. Çok yoğunum ve bazen uzun süre kalkmadığımın farkına bile varmıyorum. Bu sebeple sırt ve bel ağrım oluyordu. Ben şimdi gün içinde ve öğlen aralarında biraz kalkıp yürüyorum baya rahatlatıyor. Bir de akşamları iş çıkışı 15 20 dk yürüyorum.

Şimdiii bi konu pörtleteyim ben dün yüzükle cinsiyet testi yaptım. Evet daha çok erken, belki yanılma payı çok yüksek ama merak ettim yaptım. 2 kızım var, yaptığım testte erkek çıktı:) internette baya bi baktım, tutanlar varmış. Tabi ki Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ama merak işte. Yapanlar varsa sonuç nedir?

Deniycem mutlaka çok teşekkürler
rica ederim canım
Şimdiii bi konu pörtleteyim ben dün yüzükle cinsiyet testi yaptım. Evet daha çok erken, belki yanılma payı çok yüksek ama merak ettim yaptım. 2 kızım var, yaptığım testte erkek çıktı:) internette baya bi baktım, tutanlar varmış. Tabi ki Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ama merak işte. Yapanlar varsa sonuç nedir?
o nasıl oluyor canım ilk defa duydum o_O

Yarın gidicem canım doktora zaten enfeksiyonu anlayıp başka tahliller istedi benden, yarın ilaç vermesi çok yüksek ihtimal. haberdar ederim senide yarın ona göre sende doktoruna sorarsın. benim balayındada sistitim olmuştu yine aynı doktora gitmiştim. daha öncesinde hiç enfeksiyon nedir bilmezdim :KK12:
Evlendikten sonra bütün enfeksiyonlara açık oluyoruz ne yazık ki. Allah dermansiz dert vermesin .

Kızlar promolut iğne kullanan var mı? İğne olduktan sonra duş almamızda sakınca var mı? Tüp bebek yaptıranlar kullandı mı acaba?

Ben artık fındık,badem,ceviz yemeyi bıraktım, çünkü ilk zamanlar zorladım kendimi yemeğe ve tiksindim sonunda.
Solantenin hamilelik güneş kremini kullanmaya başladım, hamilelik lekesi olmasın diye.
Bugün de gittim 36 beden hamile pantolonu aldım. Kıyafetlerim hep 34 ya da xs. Benim yanlarım kuruyup soyulmaya başladı. Vazelin ya da bebe yağı kullanıyorum şimdilik. İlk fırsatta çatlak kremlerine de başlayacağım. İlk haftalardan bu zamana hiç bulantım olmadı bu yüzden belimin genişlediğini, kilo aldığımı hissettim.
Her gün en az 6 bin adım atıyorum. Benim günlerim böyle geçiyor.

Ben de aynen sizin gibi çalışıyorum. Çok yoğunum ve bazen uzun süre kalkmadığımın farkına bile varmıyorum. Bu sebeple sırt ve bel ağrım oluyordu. Ben şimdi gün içinde ve öğlen aralarında biraz kalkıp yürüyorum baya rahatlatıyor. Bir de akşamları iş çıkışı 15 20 dk yürüyorum.
ayy bende öyle yapim o zaman biraz yürüyeyim. Böyle çok fena oluyor.

yaaa benimde geçen aklıma geldi. Öyle eğlencesine yaptım. Hatta ipi yuvarlak çevirdim bilerek. İnatla dik gitti çok enteresan :))))

ayyy buna koptum yaa :)))) çok komik olmuş gerçekten. Benimki de şakacı hadi hadi dilenme dilenci sevmeyiz diyor :))))
Kizlar cidden siz ne yapiyosunuz ya esimi reddetmek istemiyorum yapincada vicdan azabi cekiyorum esimde diyo hadi iyisin artik el surdurtmuyon kendine diyo napcam bilmiyorum dusuk tehlikem yok hani bi kanama falan tehlike li bi durum ama dr 3 ay yasak dedi ama dinlemiyoruz malesef

Ben artık fındık,badem,ceviz yemeyi bıraktım, çünkü ilk zamanlar zorladım kendimi yemeğe ve tiksindim sonunda.
Solantenin hamilelik güneş kremini kullanmaya başladım, hamilelik lekesi olmasın diye.
Bugün de gittim 36 beden hamile pantolonu aldım. Kıyafetlerim hep 34 ya da xs. Benim yanlarım kuruyup soyulmaya başladı. Vazelin ya da bebe yağı kullanıyorum şimdilik. İlk fırsatta çatlak kremlerine de başlayacağım. İlk haftalardan bu zamana hiç bulantım olmadı bu yüzden belimin genişlediğini, kilo aldığımı hissettim.
Her gün en az 6 bin adım atıyorum. Benim günlerim böyle geçiyor.
Bende tiksindim malesef ceviz ve fındıktan. Düşündükçe midem bulanıyor. Hergün yedim iyi gelsin bebeğe diye. Şimdi almıyor içim.

Kizlar cidden siz ne yapiyosunuz ya esimi reddetmek istemiyorum yapincada vicdan azabi cekiyorum esimde diyo hadi iyisin artik el surdurtmuyon kendine diyo napcam bilmiyorum dusuk tehlikem yok hani bi kanama falan tehlike li bi durum ama dr 3 ay yasak dedi ama dinlemiyoruz malesef
Tatlım yasaksa yapmayın. Gerçekten sonra bşey olursa çok üzülürsünüz. Allah korusun. Bence biraz kendinize dur diyin. Dr u dinleyin.

doktorunuz yasak dediyse vardır bi bildiği bence biraz daha bekleyin canım. benim doktorum bana yasak vs demedi hatta yasaklarınız yok diye üstüne basa basa söyledi ama benm midem bulanıyo nefesini duydukça bile bu sıralar :KK12: belli etmemeye çalışsamda olmuyo o_O ama Allahtan benimkisi çok zorlamıyo beni. zaten pazartesi gececi olacak az kaldı :halay: :-):-)

doktorunuz yasak dediyse vardır bi bildiği bence biraz daha bekleyin canım. benim doktorum bana yasak vs demedi hatta yasaklarınız yok diye üstüne basa basa söyledi ama benm midem bulanıyo nefesini duydukça bile bu sıralar :KK12: belli etmemeye çalışsamda olmuyo o_O ama Allahtan benimkisi çok zorlamıyo beni. zaten pazartesi gececi olacak az kaldı :halay: :-):-)

Aynen gececiyken rahatim bende ellemiyo fazla beni gunduzde de iste 1 2 sefwr ondada yarim yamalak kaciyom adamdan sasiriyo oda

Benim dok
benim doktor oglumdada son 3 ay yasak demisti ben doguma gittigim gunun gecesine kadar yaptim nnapim istiyo vermezsem trip atiyo bizim beyyyy

Aynen gececiyken rahatim bende ellemiyo fazla beni gunduzde de iste 1 2 sefwr ondada yarim yamalak kaciyom adamdan sasiriyo oda

Benim dok

benim doktor oglumdada son 3 ay yasak demisti ben doguma gittigim gunun gecesine kadar yaptim nnapim istiyo vermezsem trip atiyo bizim beyyyy
hahaha süper ya :-):-) benimkisi yapmaz asla hatta gebiş olmadan önce ben derdim bu ne böyle gel bakim falan diye şakasına kaçardı :-):-) şakası bi yana benim kocamın öyle ısrarları yok hatta dün hadi dedim tutuyım kendimide adamın gönlünü eyliyeyim ama tam gaza gelmişken hadi uyuyalım dedi döndü uyudu :ıslık::KK70:

Back