2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne demek canım ya zor oluyor mide yanması hamile kalmadan önce var mıydı midenle ilgili şikayetin?
yoktu cnm çok istisna yanmam oluyordu ama limonlu sıcak su yapıyordum geçiyordu maden suyu çay nesface asitli hiç bişey sevmem ama bu hamileliğimde çayda içtim sırf mideye iyi gelir dediler die maden suyu da şimdi içtim maden suyu daha iyi geldi sanki teşekkür ederim size

Kızlar Dr dan geliyoruZ çok şükür bebeğim iyi 8 hafta 2 günlük olmuş kalp atışları da güzel hersey yolunda dedi yanlız yine hergün kansulandirici iğne kullancam bu çok uiptatici bi süreç ama Allah büyük bizden haberlet böyle darısı güzel haber bekleyen herkese inşallah :)

Ahahha benkmki kacmiyo ya son gece bile yaptik doguma gidicektim sabah gel dedi lohusalikta yapamayiz

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan da clexan 0,6 günde bir sefer kullanıyorum yıpratıcı bir süreç ama bebeklerimizin gelmesi için bu iğneler şart yoksa bnimkiler yaşamıyor. her tarafım mosmor ama gene şükür yeterki o gelsin sağ salim kucağıma

İğnenin adı ne arkadaşım?

Kızlar promolut iğne kullanan var mı? Varsa iğneden sonra duş alabiliyor muyuz? Tüp bebek yaptıranlar kullandı mı bu iğneyi?

Aynen cevizden tiksiniyorum. Cabuk gecer insallah

Selam kizlarrr.Bugün ramdevum vardı sükür herşey yolunda 9+1 iz birdahakine 2 li tarama testini yaptıracağız ama birde Nifty testi diye bir test istedi..Kromozom analizi bir nevi..korkacak bisey yok ama yaş 34 birde tup bebek diye öneriyorum dedi..Ama test mübarek 1500-2000 tl arasıymıs..Ay ne bileyim gerek var mı ki böyle teste..Araştiracağım bakalım..Acaba para tuzağımı yada gereklimi malum Acibadem grubu biraz ticari bir işletme..Fikri olan var mı bu test ile ilgili?

Selam cnm erbil hocada bizden istedi o testen cok pahalı biz yaptirmayacagiz 2 li testi yaptıracağız

Selam cnm erbil hocada bizden istedi o testen cok pahalı biz yaptirmayacagiz 2 li testi yaptıracağız
Yaaa böyle insanı tereddütte bırakıyorlar ya deli oluyorum..Zaten bir süru para harcadık yeter ama bizi yürüyen banknot gibi görmelerinden sıkıldım..

Yaaa böyle insanı tereddütte bırakıyorlar ya deli oluyorum..Zaten bir süru para harcadık yeter ama bizi yürüyen banknot gibi görmelerinden sıkıldım..
Ben uyku uyumadım sirf bu yuzden ne yapsak yaptirsakmi yaptirmasakni diye zaten tup bebek yapmışız batmışız boyle konuşmasalar ne gerek var eskiden böyle testlerimi varmis ya

Ben uyku uyumadım sirf bu yuzden ne yapsak yaptirsakmi yaptirmasakni diye zaten tup bebek yapmışız batmışız boyle konuşmasalar ne gerek var eskiden böyle testlerimi varmis ya
Aynen öyle birde bu testi yaptirdik diyelim allah korusun pozitif olsa tedavisi var mı? Yok! E gelmissin 3. Ayına bebegimi aldıracaksin (sahsen aldırmayi düşünmezdim bilemiyorum) o yuzden yaptirmanın anlami da yok birde zaten 2 li testin amacı da bu degil mi? Gercekten anlamiyorum

Aynen böyle düşündüm iste bende Allah korusun birsey çıksa aldırmayı düşünemem 2 li testi yaparim en olmassa o zaten rutin yapilan birsey.sen ne yaptin fulya bahceciye gitmiyorsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…