2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ilk gebeliğinizde doktor sizden bazı testler istedi mi

Ne gibi testlerden bahsediyorsun?
Benim ilk gebeliğimde sadece rutin kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Ama düşük oldu o yüzden bu ikinci de başka testler de istendi enfeksiyon gibi.
Doktoruma sordum da hani düşüğe sebep olacak bişey varmı diye kaç tüp kan ve idrar tahlili istedi bir kağıt verdi "Gebelik rutinleri" diye merak ettim tam bende bilmiyorum canım bugün sonuçlarım çıktı yarın doktoruma göstericem

Tsh enfeksiyon testleri yapıldı hatta trombosit yüksekliği cikti coraspine basladim toksoplazma enfeksiyonuna bagisikligim yokmus dikkat edicekmisim
Benimde sonuçlarım elimde yarın doktoruma göstericem inşallah bişey yoktor

Selam kızlar nasılsınız? Benim arada kasiklarim şöyle derinlerden ağrıyor gibi oluyor, korkuyorum. Sizin ağrı durumlariniz var mi?

Bende aile hekimine gittim bana devlette yapmamı söyledi senin sandıklarındanda istedi kaç tane daha tahliler istedi
Benden kadin dogumcu simdilik sadece tsh, vdrl, cmv, toxoplazma, rubella istedi. Gerçi ben aile hekimliginde yaptirmistim tam kan sayımını öyle olunca sormadım diğer testleri yapmicak misiniz diye.

kızlar ben masa başı çalışıyorum. Ve yoğun bir işim var. Çok kalkamıyorum yerimden. Bel yastığım var ama yinede belim ağrıyor. Bende bişey olacak diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bişey olur mu bu ağrıdan acaba?

kızlar neden kimse cevap vermiyor tecrübeliler yardımcı olsun. mide yanmasında ne yapıyorsunuz yardım edin lütfen dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…